ممنون از جوابتون
یعنی به هیچ وجه نمیشه از روی جعبه فریم ویر تشخیص داد؟
Printable View
ممنون از جوابتون
یعنی به هیچ وجه نمیشه از روی جعبه فریم ویر تشخیص داد؟
سلام دوستان
یه مشکلی با ps3 پیدا کردم.هر وقت میخوام یه بازی از روی هارد ps3 بریزم رو هارد خودم تا 99% میره ولی اونجا گیر میکنه و کامل کنسول قفل میکنه و تا خاموش و روشنش نکنم درست نمیشه و برعکسش هم همین طوره ولی بعد که خاموش و روشنش میکنم کامل کپی شده
دوستان مشکل از کجاست؟؟؟اعصابم رو خرد کرده
:41:
نه نمیشه باید جلو خودت تست بشهنقل قول:
------------------------------------
دوستان بازی های پلات یا همون پلاتینوم یعنی چی؟
سلام به همه دوستان.
آقایون بالاخره این فریم ویر جدید ه-ک شد یا نه ؟ یعنی بعد 3.55؟ (خسته شدیم از بس بازی های تکراری بازی کردیم.)
ببخشید یهسوال. این بازی pes2012 با این fifa 2012 روی این فریم ویر 3.55 اجرا میشه.
خداییش من که خسته شدم از بس بازی تکراری بازی کردم اگه ه-ک نمیشه برم اورجینا دانلود کنم بریزم uncharted 3 هم که می خواد بیاد....
سلامنقل قول:
بعد از 3.55 هنوز هـك نشده .
ولي قراره يه سخت افزاري بدن كه ورژن هاي بالا رو به 3.55 دانگريد كنه كه بدرد نميخوره .
بازی های پلت به بازیهایی میگن که دارای کاور متفاوت هستن که یه قاب زرد رنگ داره و سونی برای بازیهای پرفروش مثل U2 یا KZ3 اینکارو کرد و حدودا قیمتشون هم پایین تره.....................نقل قول:
البته این بازیها نوع معمولی هم دارن که یکم قیمت بالاتری داره.............
وقتی بازی killzone 3 را میخوام اجرا کنم (از هارد ps3) ارور 80010009 را میده ؟ علتش چیه؟
سلام بر همه ی دوستان.
از کجا میتونم قیمت موو رو در مکه پیدا کنم؟
قیمتای مکه با قیمتای جهانی یکی هست؟
والا منم من قصط داشتم از اونجا یهPSPبگیرم اصلا دریغ از یه فروشگاه کنسول تو مکه اصلا پیدا نمیکنی ولی تو بقیه جاها مثل ریاض هست قیمت اونجا جهانیهنقل قول:
برای بازی Killzone3 باید فایل Eboot بازی رو عوض کرد اگه نداری باید برات آپلود کنمنقل قول:
توی مدینه هم نیست؟نقل قول:
یعنی یه نمایندگی سونی توی شهر مکه نیست؟پس مردم اونجا از کجا میخرن؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
الان داشتم پست هاتو میخوندم.
مشکلت اینه که به هاردت lable یا letterندادی.
از comouter در ویندوز سون یا my computer در ویندوز xp کلیک راست بگیر ، گزینه manage رو انتخاب کن.
از پنجره باز شده نوار سمت چپ گزینه Disk Management رو انتخاب کن.
اونجا روی هاردت کلیک راست کن و گزینه Cahange drive letter رو انتخاب کن.
letter ها از a شروع میشن و معمولا ویندوزت یک letter خالی رو به هاردت اختصاص میده همونو ok کن درست میشه.
داداش شما آپلود نکن .1 ماه پیش یکی از بچه های همینجا نیاز داشت من اپلود کردم اینم لینکش:نقل قول:
کد:http://hoseinati.persiangig.com/audio/EBOOT.BIN
والا دیگه من چی کار کنم آخه این وهای ها کلا قاطی دارن چه میدونم فکر میکنن حرامه حتما کلا تو مکه مدینه من یکی که حتی یه کافی نت هم پیدا نکردم اصلا نیست ولی گفتم تو شهر های دیگه مثل ریاض و جده هست ولی خوب با کاروان بری نمیبرنت اونجا میترسن گم بشی:دینقل قول:
داداش پس خودت رفتی ولی پیدا نکردی؟چی بگم والا به قول خودت حتما فکر کردن حرامه:Dنقل قول:
پس من بیخیال بشم؟چون بابام چند روز دیگه میره گفتم منم یه سودی بکنم ولی مثل اینکه از این خبرا نیست.
به هر حال خیلی ممنون.
راستی میتونی قیمت جهانی موو و نویگیشن رو بهم بدی؟
میخوام به هر حال بگم به بابام تا یه کم بگرده شاید پیدا کرد.
اگه میتونی برام آپلود کن دستت درد نکنه البته آموزشش هم بگو چجوریه ؟؟؟نقل قول:
دوستان نمیدونید علت چیه؟؟نقل قول:
بله دوست عزیز همین کاری که شما میگی را انجام میدادم اما ارور میداد . مشکل از pc هست چون روی یه سیستم دیگه امتحان کردم مشکلی نداشتنقل قول:
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
دستت درد نکنه فقط چجوری از این eboot استفاده کنم .نقل قول:
آپلود که دوست گرامی hosein ati انجام دادن اینم لینکشنقل قول:
1. اگر تو هارد PS3 بازی رو ریختی به هارد اکسترنال منتقل کنکد:http://hoseinati.persiangig.com/audio/EBOOT.BIN
2. وقتی منتقل کردی از طریق کامپیوتر به فولدر بازی برو و تو فولدر USRDIR فایل EBOOT که دانلود کردی رو جایگزین EBOOT قبلی کن
3. هارد اکسترنال رو به PS3 وصل کن (لازم نیست کل بازی رو به هارد داخلی انتقال بدی میشه از روی هارد اکسترنال هم بازی کرد)
4. حالشو ببر :31:
منم وقتی بازیهارو کپی میکردم و طول میکشید دسته خودکار خاموش میشد و وقتی کپی تموم میشد دسترو کانکت میکردم دیگه کار نمیکرد اما وقتی دسترو با usb به ps3 وصل میکردم مشکلی نداشت.نقل قول:
delete....
رفيق ناراحت نباش :31:نقل قول:
EbooT براي بازي هاي كپي است كه بتونيم بازي ها رو به صورت كپي و بدون مشكل انجام بديم من فكر كنم همون كرك خودمونه :31:
ایبوت همان طور که شاهین خان گفت فایل اجرایی بازی هست که با توجه به اینکه با فریمور های ه.ک شده مشکل داره باید فایلشو عوض کرد . در مورد PS3 هم اگه ازش ناامید شدید (که نباید بشید) نفروشیدش چون علاوه بر اینکه یه کنسول بازی خوب هست یه Blu-Ray Player خیلی خوب هم هست و آینده ی فیلم ها که همه دارن 3D میشن بهش نیاز داریدنقل قول:
delete......
من بعید میدونم PS3 نتونه mkv پخش کنه حالا اگر نکرد با مولتیمن های جدید حتما میشه مشکل اسلوموشن هم نخواهد داشت که احتمالا شما فیلمت مشکل داره فیلم دیدن با کنسول هیچ مشکلی نداره خیلی هم خوبه نا سلامتی پولشو دادیم :27:نقل قول:
delete......
رفيق بشين بازي هاتو بكن :31:نقل قول:
با مولتي من برو قسمت پخش فيلمش اونجا راحت مي توني ببيني :21:
شما فیلمو مستقیم بریز رو فلش ( فرمت فلش حتما باید FAT32 باشه ) وصلش کن به PS3 برو تو مولتیمن قسمت Videos فیلم رو پخش کن همین . با خود فایل منیجر مولتیمن هم میتونی فیلم رو روی هارد PS3 بریزی . قبول دارم که Xbox بهتره چون خودم دارم همه ی بازی ها رو هم برای Xbox میگیرم ولی PS3 رو برای بازی های اختصاصی خودش و پخش Blu-Ray گرفتم ولی اگر کسی بخواد یه کنسول داشته باشه حتما بهش Xbox رو توصیه میکنمنقل قول:
delete....
[QUOTE=adolf32;6550523]بله دوست عزیز همین کاری که شما میگی را انجام میدادم اما ارور میداد . مشکل از pc هست چون روی یه سیستم دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
احتمالا کاراکترهات تموم نشده؟
این مشکلات معمولا زمانی اتفاق میافته که تعداد کاراکترهای موجود برای درایو ها تمومو بشه و اونم به خاطر تعداد زیاد درایو هست.
ممنون که پاسخ دادید دوست عزیزنقل قول:
والا ار دسته نیس اخه دستم هر دفعه روشنه.ولی مشکل اینه که موقع کپی کردن رو 99% قفل میشه و 100% نمیشه که بشه برگردی
کلا قفل میشه.یه چند تا بازی مثل littel big plant و ... که روز های اول کپی میکردم 100% میشد ولی جدیدا هر بازیو کپی میکنم رو 99% گیر میکنه و کلا کنسول قفل میشه.این قفل کردنش نمیدونم واسه چیه؟؟!!
البته اینم بگم که مولتی منم فکر کنم 1.5 هست .مولتی من جدید هم از طریق خودش که خواستم آپدیت کنم موقغ نصب ارور میزد .از طریق فلش هم نمیدونم از کجا بگیرم مولتی من رو و چطوری نصبش کنم:41:
ببخشید من نمیفهمم شما چی میگی !نقل قول:
کاراکتر هارد دیگه چیچیس ؟
اگر منظورتون جداول بعد از MBR برای دسترسی هارد به فایلها هستش ، ظرفیتش یه جورایی پر شدنی نیست چون اگر جداولش پر تر از میزان پیش فرض پر بشه سیستم عامل هم اون جداول رو گسترش میده .
اگر یک چیز ایستا بود که الان گوگل بیچاره شده بود :31:
مولتی من ورژن 2.09نقل قول:
وقتی دانلودش کردی از rar خارج میکنیو اون فایلی که پسوند pkg هستو میریزی رو فلش . وصل ps3 میکنیو از inistall package نصب میکنیکد:http://www.multiupload.com/Q9LB5XHIXD
XMB==>GAME==>INISTALL PACKAGE
delete....
دوست عزیز شما وقتی تعداد زیادی درایو داشته باشی ویندوز میتونه تا کاراکتر Z رو برات بسازه ، از Z به بعد دیگه کاراکتری نداره و نشون نمیده.نقل قول:
منظوره من اینه عزیزم
يه بازي جديد كه الان 90 تومن قيمت داره بعد از چه مدتي قيمتش به 60 و 65 ميرسه؟؟؟؟؟؟يك ماه بيشتر؟؟؟
بستگی به بازی و جو بازار داره بازی های خوب شاید بعد سه ماه هم ارزون نشن و بازی بد بعد یک ماه خیلی افت بکنهنقل قول:
کسی Home نمیاد ?
به این باحالی
سلام....
در تاریخ 2 نوامبر سونی موس و کیبور برای PS3 رو با قیمت 130 دلار عرضه می کنه.اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:ps3news.com
اين كه عكس PS3 عكش كو ؟ :21:نقل قول: