انتقال داغ در زمستان ویه ري به موناكو پيوست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوبو ويه ري مهاجم سرشناس باشگاه ميلان ايتاليا روز چهارشنبه به طور رسمي به باشگاه موناكو فرانسه پيوست. ويه ري كه در فصل جاري به ميلان پيوسته بود نتوانست جايگاه ثابتي در تركيب روسونري ها پيدا كند و ترجيح داد كه راهي رقابت هاي لوشامپيونه شود. ويه ري پس از امضاء قرارداد با حضور در يك كنفرانس مطبوعاتي اظهار اميدواري كرد كه اين انتقال بتواند ضامن موفقيت او در رقابت هاي باشگاهي باشد و همچنين عاملي براي حضور اين مهاجم 32 ساله در رقابت هاي جام جهاني 2006
رانيه ري: بارسلونا حريف سرسختي براي چلسي است
كلوديو رانيه ري، سرمربي سابق چلسي معتقد است كه اين تيم بايد خود را آماده رقابتي سخت برابر بارسلونا نمايد.آبي پوشان استمفوردبريج قرار است ماه آينده در چارچوب رقابت هاي ليگ قهرمانان به مصاف تيم قدرتمند بارسلونا بروند.رانيه ري كه به نحوه بازي تيم بارسا آشنايي دارد، طي مصاحبه اي گفت: "خيلي است كه بتوان پيش بيني كرد كدام تيم پيروز خواهد شد و همه چيز بستگي به اين دارد كه دو تيم روز مسابقه در چه وضعيتي باشند."وي افزود: "از طرفي چلسي به خوبي براين موضوع آگاه است كه بايد در خط دفاعي مركز زمين قوي باشند، همانطور كه تاكنون بوده اند و از طرف ديگر بارسلونا نيز مصمم است تا مردان مورينيو را شكست دهد، زيرا تمام ذهنيت آنها شامل اين دو جمله است: ما بهترين فوتباليست ها هستيم و ميخواهيم پيروز شويم."سرمربي سابق چلسي در خاتمه گفت: "بديهي است كه بارسا بهترين تيم فوتبال در اروپا است و رئيس باشگاه آنها نيز كه حامي سرسخت مربي تيم مي باشد بسيار باهوش است و اين تيم درصدد است تا امنيت خود را به مرحله اجرا درآورد، بنابراين چلسي بايد خيلي آگاهانه پيش برود."
كافو به خاطر پدرش ميلان را ترك مي كند
ماركوس كافو تكليف خودش را براي آينده نمي داند و بعد از تكذيب شايعه رفتن از ميلان اكنون مريضي پدر خود را بهانه اي براي بازگشت به برزيل عنوان كرده است.
مدافع برزيلي روسونري ها اعلام كرد به خاطر بيماري پدرش قصد دارد ميلان را ترك كندو از زادگاهش بارگردد. او كه چندي پيش رفتن از ميلان را تكذيب كرده بود و حتي روزنامه ها را بابت تحريف حرف هايش مورد انتقاد قرارداده بود اكنون خواهان زندگي در برزيل است. كافو مي گويد: مساله مريضي پدرم خيلي نگرانم كرده و بايد بگويم هنوز در مورد سائوپائولو فكر نكرده ام و تنها قصد دارم در نزد خانواده ام باشم. احساس مي كنم بهترين كار اين است كه من به برزيل بازگردم و از پدرم مراقبت كنم.
لمپارد: مورينيو عامل موفقيت من است او با همه فرق مي كند
فرانك لمپارد، هافبك قدرتمند آبي پوشان چلسي معتقد است كه روش خاص مربيگري خوزه مورينيو، او را به بهترين شرايط ممكن رسانده و عامل درخشش اين بازيكن بوده است.
وي مي گويد: "بزرگترين هديه اين مرد پرتغالي به من حس اعتماد به نفسي است كه در حال حاضر در درونم احساس مي كنم. مورينيو به من گفت كه بخش اصلي و مهم تركيب آبي پوشان هستم و مي توانم تحول عظيمي را در استمفوردبريج ايجاد كنم. بايد اقرار كنم كه مورينيو با تمام كساني كه تا به حال در دنياي فوتبال با آنها برخورد داشته ام، فرق مي كند. دانش فني او در مورد فوتبال بسيار بالاست. علاوه بر اين مورينيو شناخت كاملي از شاگردانش دارد و به بهترين نحو ممكن از ستارگانش بهره مي جويد. در استمفوردبريج تمام بازيكنان به اين مربي بزرگ احترام مي گذارند."