من شمالم بعد از یک مدتی شبانه دانلود محدود میشین اول خارجی هات بعدش سرور داخلینقل قول:
Printable View
من شمالم بعد از یک مدتی شبانه دانلود محدود میشین اول خارجی هات بعدش سرور داخلینقل قول:
برای IDMنقل قول:
option>connection>default max
بزار رو 1
بعد تست به حالت اول بذار
سلام. سرعت سرور کسپرسکی همینه. ربطی به شاتل و بقیه نداره. من همه سیستم هام کسپرسکیه، روی سه چهار تا آی اس پی هم در هفته دارم کار میکنم همش همینه. مشکلی نیست دوست عزیز.نقل قول:
دوستان یه پینگ از 8.8.8.8 و یه هاست داخلی لطف میکنید؟ :n01: میخوام ISP عوض کنم برا گیم
نقل قول:محتوای مخفی: پینگ از 8.8.8.8
به غیر از تفاوت در میزان ترافیک، یک فرق مهم دارن: سرعت دانلود سرویس اکو خیلی بیشتر از سرعت اسمی آن است. حتی برای سرعتهای اسمی پایین، عملا تا 10-15 Mbps میبندن. البته این طرح "پروموشن" هست و گارانتی نیست که ادامه پیدا کنه.نقل قول:
جزئیات کاهش سرعت سرویس آرت را دوستان قبلا گفتن. نکته مهم اینکه سرعتش تقریبا همان سرعت اسمی است و پروموشن نداره. مثلا سرعت آرت 1 تقریبا 1 Mbps است (قبل از کاهش سرعت در اثر مصرف بی رویه!!) بعد از کاهش سرعتش میشه 128 kbps
اینایی که گفتم، تجربه شده: من دیروز آرت1 گرفتم و سرعت دانلودم یک دهم سرعت دانلود اکو512 شده. زنگ زدم گفتم میخوام بیخیال پولی که دادم بشم و دوباره اکو بخرم، میگن هیچ راهی نداره و باید صبر کنی یک ماهت تمام بشه. تا این حد مسخره ست سیستم.
به نظرم اکو به صرفه تر است.نقل قول:
انتی ویروس کسپرسکی که شاتل می دهد مطمعن است ؟(لایسنسی که می دهد رسمی است؟)
به صرفه است؟(قیمتش مناسب است؟)
ارزش دارد؟
-
من آنتی ویروس خود ویندوز را استفاده میکنم و تا حالا هم ویروس نگرفته. Malware یکی دوبار پیش آمد که آنتی ویروسها نتوانستن حلش کنند و Malwarebytes نصب کردم و حل شد و بعدش هم باز uninstall کردم.نقل قول:
اگر حتما آنتی ویروس میخوای، به جای کاسپرسکی یک آنتی ویروس مجانی مثلا Avast از این لیست استفاده کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا avast استفاه کنم؟نقل قول:
کسپرسکی مگه بهتر نیست؟
چون Avast مجّانی است. (سه چهار تا آنتی ویروس اول توی لینک قبلی همه مجانی هستند.) کیفیتش را با کاسپرسکی مقایسه نکردم و نمیدانم کدام بهتره. ولی این سایت Alternativeto.net همیشه تخمین خوبی از کیفیت نرم افزارها به دست میده. Avast چندین برابر کسپرسکی لایک خورده که تاحدودی به خاطر مجانی بودنشه، ولی کیفیتش هم خوبه لابد.نقل قول: