اندو قراردادش تموم شده تا الان از سه تیم داخل ایران پیشنهاد داشتهنقل قول:
بالاترین رقمی هم که بهش پیشنهاد شد از تراکتور بوده که 3 میلیارد بوده
البته خودش گفته تو ایران فقط واسه استقلال بازی میکنه
Printable View
اندو قراردادش تموم شده تا الان از سه تیم داخل ایران پیشنهاد داشتهنقل قول:
بالاترین رقمی هم که بهش پیشنهاد شد از تراکتور بوده که 3 میلیارد بوده
البته خودش گفته تو ایران فقط واسه استقلال بازی میکنه
دوستان قضیه ماهان بغدادی چی شد؟؟من اصلا نمیشناسمش اما توی سایت های هواداری استقلال،واسه خودش پادشاهی میکنه!:n02: واقعا این جوون انقدر خوبه؟؟؟الان هم که انگار میگن اومدنش منتفی شده .نمیدونم چرا کسی نمیتونه یه آمار قابل اعتماد و درست ازش بده؟:n13:
گویا پاشازاده با باشگاه به توافق نرسیده و فکری به تیم اضافه شد
خیلی دوست داشتم پاشازاده را رو نیمکت ببینم اما متاسفانه نشد
خودش تو صفحه شخصیش تو فیس گفته بود داره میاد تهران خیلیا بر این باور بودن داره میاد استقلال البته قرار بوده واسه تست بیاد ولی گویا امیر قلعه نوعی دیگه بازیکن تستی قبول نکردهنقل قول:
ماهان اقای گل لیگ جوانان سوئد هست ولی به نظر من زود واسش بازی تو استقلال زیر فشار حاشیه ها نابود میشه سن کمی داره بهتره فعلا تو سوئد ادامه بده واسه اینده خودش هم بهتره به ایران نیاد
* ماهان بغدادی بازیکن ایرانی که سابقه بازی در لیگ سوئد را دارد در تمرین امروز استقلال حاضر شد و پا به پای بازیکنان این تیم تمرین کرد.نقل قول:
فارس
والا ما موندیم همه تو باشگاه میگن شایعس یه هو میاد تو تمرین امسال چرا اینجوری میکنن:n02:نقل قول:
یا خیلی داریم با سیاست کاریم میکنیم یا خیلی هرکی هرکی تو باشگاه که با وجود شخصی مثل افشارزاده بعید میدونم
دوستان امشب رحمتی مهمون برنامه ماه عسله
واقعا نمیدونم میخواد بیاد چی بگه؟امیدوارم هوادارا گول حرفاشو نخورند....مطمئنم میخواد بیاد مظلوم نمایی کنه که به خاطر پول نرفتمو هزار تا بهونه بیاره و توپو بندازه توی زمین باشگاه
امیدوارم کسی گول این ادمو دیگه نخوره امیدوارم دستش واسه همه رو بشه
میخواد بیاد اشک تمساح بریزه و بگه من پولکی نیستم بعد یکی هم از اونور بگه بذار بگم میری حرم امام رضا مخفیانه ویلچر جابه جا میکنی از اینورم رحمتی میگه نه نگو اینو دیگه نگو
فقط نمیدونم این چه کار خیر مخفیانه ایه که تنها کسی که ازش باخبر نشده حافظ شیرازیه که اگه اونم در قید حیات بود حتما متوجه میشد
من از زبون خودش شنیدم فقط و فقط و فقط واسه پول بازی میکنه خودش اعتراف کردو گفت من همیشه دنبال پول خوب بودم و فقط فصل گذشته که استقلال تا 8 تای اسیا رفته بود بالا نمیخواستم زحماتم بر باد بره و با دلم تیمو انتخاب کردم یعنی خودش اعتراف کرد فقط پارسالو به خاطر دلش تیمو انتخاب کرد و سالهای گذشته و اینده فقط دنبال پوله
فقط امیدوارم هوادارا گول مظلوم نماییهاشو نخورند....
امیدوارم بیاد بگه مردم بدونید من میخواستم واسه سرمربی تیم تصمیم بگیرم...مردم من میخواستم مربی دروازه بانارو انتخاب کنم من میخواستم پول اسپانسرو بگیرم مردم من میخواستم دستیار اول سرمربیو انتخاب کنم امیدوارم هرچی میگه اینارو بگه بعد شروع به اشک ریختنو عوام فریبی کنه
100% امشب واسه استقلال حاشیه درست میکنند در این برنامه واقعا اگه بخواد با علیخانی چفت بشنو واسه استقلال حاشیه بسازند امیدوارم اه و نفرین اون هوادارایی که تو ازادی به خاطرش گلوشونو پاره کردند دامن ریاکارشو بگیره
دوست عزیز معلومه حسابی ازش شاکی هستی،در واقع همه ی ما همین حسو داریم.علیخانی هم یکی مثل خودشه.از لحظه ای که خبر حضورش توی ماه عسل را خوندم ،نفرتم از علیخانی بیشتر شد که چفدر این بشر عقده ایه.الان فکر کرده ما خیلی ناراحتیم این یارو رفته میخواد عقده هاشو نسبت به استقلال باز هم بروز بده ولی زهی خیال باطل! الان باید بگیم تا امیر جعفری را صدا نکردیم ،بساطتو جمع کن:n02:نقل قول:
نمیدونم برنامه ماه عسل رو دیدید یا نه ؟ فارغ از زندگی خصوصی مهدی ,رضا و علی بیرانوند که شاید واسه خیلیا همچین زندگی وجود داشته باشه یعنی الان شرایط خیلیا اینجوریه ...
ولی همه هم فوتبالیست نمیشن شاید تا اخر عمرشون همون زندگی سخت رو ادامه بدن هیچ کس هم پیدا نشه ازشون بخواد داستان زندگیشونو تعریف کنه :n03:
وقتی سید و دیدمش واقعا دلم سوخت که چرا رفته؟
از یه طرفم گفتم واقعا بازیگر خوبی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! ﺁﺧﻪ ﮐﺠﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺑﺎﻥ ﺗﻮ ﮐﺎﺭ ﺳﺮﻣﺮﺑﯽ ﺩﺧﺎﻟﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ولی در کل خاطرات خوبی باهاش داشتیم امیدوارم یه روزی برگرده با پیرهن تیم محبوبش خداحافظی کنه....
پیراهن ابی بیرانوند هم گویای خیلی چیزا بود !!!!!!و اون کری رضا عنایتی واسه احسان علیخانی که ترکوند
جاسم کرار با استقلال دو ساله بست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس، جاسم کرار با عقد قراردادی دوساله به تیم استقلال پیوست. این بازیکن عراقی پیش از این هم سابقه حضور در استقلال را داشت. کرار مدتی هم برای تیم تراکتورسازی تبریز در لیگ برتر بازی کرد و در نهایت به عراق بازگشته بود.
خوب کرار هم اومد . پازل تاکتیکی در حال کامل شدنه . همچنان به یه دروازه بان دوم و هافبک دفاعی و وینگر نیاز داریم .
وینگر و دروازه بان رو می تونیم از سهمیه خارچی استفاده کنیم و هافبک دفاعی هم در صورت رفتن تیموریان باید یه جانشین خوب بگیریم
صادقی و بیگزاده و خسرو هم به احتمال زیاد تمدید می کنند
------------------------------------ فروزان -----------------------------------
بیک زاده --------- صادقی ( هرائل مگوبیان) ------- حنیف --------- فخر الدینی
---------------- امید ابراهیمی --------هرائل مگوبیان ( نوری , خرسند نیا ) ----
کرار ----------------- مهدی کریمیان (جمشیدیان) ------------------- خسرو حیدری
-------------------------- برهانی ( قاضی و شهباز زاده ) ------------------