نقل وانتقالات که نه ولی کیت ها واسه من درست شد
Printable View
نقل وانتقالات که نه ولی کیت ها واسه من درست شد
کدوم DLC؟! حتماً شما هم باور کردی قراره با انتشار یک DLC هزار عدد چهره به بازی اضافه بشه؟:n04:نقل قول:
اینا همش شایعست.
نه،اگه بخوای با نقل و انتقالات روز مستر لیگ رو بازی کنی باید قبل از شروع، پچ رو بریزینقل قول:
نه پس گذاشتم گریه کنی گذاشتم بخندیم دیگه :n09: بازی تا چه حد گرافیک کارتونی باشه به محض اینکه بری تو تمریناش ببینی پای مسی رفته تو توپ موقع حرکت کردن :n08:نقل قول:
تازه من گفتم که من کلا از بازی گرافیک کارتونی که ف.ی.ف.ا هم در این دسته هست خوشم نمیاد گرفتم ببینم چیه به محض دیدن این صحنه شیفت +دیلیت شد بازی، مگر نه مثل تو که هزار دست pes2014 رو بازی میکنی تا دو تا عکس از باگ هاش بگیری و با خوشحالی ! تو این تاپیک بذاری منم ف.ی.فا گرافیک کارتونی بازی میکردم کلی یشتر باگ گیر میومد ازش
نمیدونم تو که طرفدار بازی گرافیک کارتونی ف.ی.فایی چرا بیشتر از تاپیک اون بازی تو اینجایی لابد اونجا کسی نیست دو تا جواب بده بهت :
میای اینجا:n09:نقل قول:
این نگاه منفی و اینا هم لابد از نظر توئه اون بازی ف.ی.ف.ا 14 گرافیک کارتونی که همون ف.ی.ف.ا 13 رو داده بیرون و فقط اسمش رو کرده 14 مگر نه همونه کلی نظرات منفی داشته به خاطر چند تا تغییر جزییش
حالا pes که یک انقلاب ایجاد کرده تو بازیش و کلی متحول شده معلومه اوایلش تو ذوق بزنه ولی بعد مدتی کوتاه بازی کردن باهاش خیلی هم حال میکنی باهاش از جمله خودم و خیلی ها دیگه که اوایلش پس زدن ولی الان بهترین pes میدونن
شما و همون دو سه نفر ثابت هم که ازت تشکر میکنن و بالعکس و مثل خودت همش پست های تکراری در قالب انتقادی تو این تاپیک میدن سعی کنید بیشتر طرفداری همون بازی گرافیک کارتونی فی.ف.ا رو انجام بدید
نقل قول:
طبق اخرین اخبار حدود اوایل ابان باید بیاد که کلی face و ... هم داره به گفته خود کونامی
متاسفانه اصلا نتونستم نیم ساعت هم بازی کنم ... ! حیف که بودجه هم نیست سیستم رو ارتقا بدم ...
دوستان عزیز لطفا جواب بنده ی حقیر رو هم بدیدنقل قول:
ممنون میشم
Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta
مدل تقویمشه دیگه،سعی کن سیستم چرخشی استفاده کنی که بازیکنات زیاد خسته نشننقل قول:
اقا چرا این سری اینطور شده گیم پلی بازی؟!!!!
خیلی نابودههههه!!
بازیکن ها انگار معتادها هستن جون نداره شوت بزنن و پاس بدن!!
خدایی چرا اینطوریه؟!! خیلی سرعت بازی هم پایینه!
یکی گفت تیم های پرسپولیس و ذوب اهن به صورت فیک هستند میشه بگید کدوما هستند ؟
پچ pes edit رو نسخه بلک یاکس کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟من جفتشون دان کردم ولی هیچ تغییری حاصل نشد.