ممنون ازتون نسخه 7 اسمارت سکوریتی است
ممنون ازتون نسخه 7 اسمارت سکوریتی است
خوب دیگه چه بهتر هیچ مشگلی نیست و به هیچ عنوان هم نیاز به تعویض نیست.نقل قول:
نقل قول:
سلام
مساله اینجاست که این700 کارمند اویرا یا 2000 کارمند کسپر و یا 20 هزار کارمند سیمانتک همه اینا که دسترسی به سورس کد برنامه ندارن پس به نظر من تعداد کارمندها معیار مناسبی برای مقایسه نیست هر شرکتی یه تیم توسعه داره که رو بخشهای مختلف نرم افزار کار میکنند اگر هر 2000 هزار
کارمند کسپر به سورس کد برنامه دسترسی داشتن که الان ورشکست شده بود تصور کنید ابدارچی این شرکت کدها رو دستکاری کنه ......
ما نمیتونیم بگیم چون کسپر 2 هزار کارمند داره و یا امسی سافت 30 کارمند داره پس باید برنامه این شرکتها بدون نقص باشه اگر بخواهیم بر اساس میزان کارمندها نتیجه گیری کنیم سیمانتک باید بهترین برنامه امنیتی
باشه و هیچ باگی هم نداشته باشه یا میکروسافت رو در نظر بگیرید 100 هزار کارمند داره اگر بخواهیم بر این اساس نتیجه گیری کنیم باید برنامه امنیتی این شرکت رقیب نداشته باشه ایا واقعا اینجوریه ؟؟ البته هر چه
توان یک شرکت در جذب افراد حرفه ای بیشتر باشه و یا سرمایه بیشتری داشته باشه میتونه راحتتر مشکلات رو از پیش رو برداره اما باز هم به این معنی نیست که برنامه های این شرکتها عاری از مشکل باشند به عنوان مثال همین ویندوزی که شما دارید استفاده میکنید ویندوز xp رو در نظر بگیرید سال 2001 منتشر شده بیشتر از 1 دهه عمر داره هنوز دارن چاله چوله هاشو پر میکنند اما باز هم تمومی نداره
به نظر من همه چیز به تیم محدود توسعه نرم افزار بستگی داره ممکنه اشتباهات فردی صورت بگیره و یا اشتباه در طراحی یک برنامه که ممکنه باعث ایجاد باگ و یا رخنه امنیتی کنه و ممکنه خیلی از این باگها از دید
برنامه نویسهای این شرکتها دور بمونه اینجاست که کاربرها باید این مشکلات رو گزارش کنند همین امسی سافت مگه خودتون چند وقت یه بار گزارشی از رفع مشکلاتش در تاپیک مخصوص به خودش ارایه نمیکنید؟ از کجا
معلوم همین الان یک رخنه امنیتی خطرناک نداشته باشه شاید همین الان هکرها دارن سو استفاده میکنند و هیچ کس هم متوجه نشده باشه
در مورد باگ هم اینجور نیست که هر کسی هر مشکلی داشته باشه تقصرها رو بندازیم گردن انتی ویروس خیلی ازمشکلات که در تاپیکهای این انجمن به عنوان باگ گزارش میشه در واقع باگ نیست مشکل از خود
سیستم کاربرا هست باگهایی هم که شما میگید خیلی وقته برطرف نشده باید این احتمال رو در نظر بگیرید ممکنه هنوز کسی گزارش نداده باشه و یا از دید برنامه نویسها پنهان مونده باشه اصلا در تخیلات من
نمیگنجه که محصولی یک باگ خطرناک داشته باشه و شرکت سازنده از این موضوع اطلاع داشته باشه و در صدد رفع این مشکل بر نیادحالا بماند
هر محصولی باگهایی داره اما ممکنه میزان کاربرای یک محصول بیشتر باشه در نتیجه گزارشهای بیشتری از مشکلات مطرح میشه البته من نمی خوام منکر باگهایی که در کسپر وجود داره بشم چون به اندازه کافی شاهد
مشکلات بسیار بزرگتری در نرم افزارهای دیگر شرکتها بودام اما مساله اینجاست هر مشکلی تو این برنامه بوجود بیاد همه زوم میکنند
سلامنقل قول:
بطور حتم این نکته کاملا صحیح هست که تعداد کارمندان ارتباطی با قدرت نرم افزار و محصولات شرکت ها نخواهند داشت و قبلا هم به این نکته اشاره شده بود
البته مواردی را هم خدمت دوستان بگم، شاید مفید باشه :
وقتی شما اشکالی در نرم افزار امنیتی می بینید، ابتدای کار مشکل را گردن آنتی ویروس میندازید بدون اینکه شرایط قبل، حین و بعد از نصب را برای یه آنتی ویروس رعایت کرده باشید
یکی از دوستانم سال های زیادی هست برای مشتریانش کسپر نصب میکنه ولی من تا حالا ندیدم با مشکل خاصی روبرو بشه یا حداقل با من در موردش صحبت نکرده پس نشون میده مشکلات 100 % متعلق به نرم افزار نیست وقتی یه محصول خاص مثل آنتی ویروس را در دنیای از کرک و برنامه های غیرقانونی نصب میکنیم نباید انتظار عملکرد صحیح را داشته باشیم
ولی نکته دیگر :
گزارش باگ به شرکت ها فقط یک بخش کوچک و ساده از حل اون مشکل هست بعد از گزارش پیدا کردن دلیل این مشکل خود مهم ترین مسئله هست که در بعضی مواقع شاید تا ماه ها هم نتوانند علت مشکل را پیدا کنند و به همین علت مشکل حل نشود، پس اگر در حل مشکل هم تاخیری باشد دلیل بر بی اهمیتی اون شرکت نیست، این از پیدا نشدن علت می باشد
البته در مورد شرکت ها مطرح تر باگ ها بیشتر مطرح و خبری میشند ( مثل کسپر، سیمانتک و ... ) ولی خب شما می بینید از شرکت هایی مثل حتی بیت،پاندا و... کمتر خبری از باگ ها مطرح میشه که این هم باعث میشه کاربران احساس کنند این محصولات باگ های زیاد تری دارند که بطور 100 % صحیح نیست و باید عادلانه قضاوت شود
موفق باشید
serial free ؟ نه همچین چیزی نگرفتم خودش اتوماتیک آپدیت میشه.نقل قول:
سلام
من قبلا توی لپ تاپم که ویندوز 7 داشت Avira Free نصب کرده بودم و مشکل خاصی هم باهاش نداشتم به جز نداشتن فایروال. الان که ویندوز 8.1 نصب کردم به نظر شما بهتره اویرا و فایروال کومودو رو باهم ترکیب کنم یا
اینترنت سکورینی کومودو بهتره؟ یا اگه آنتی ویروسی سراغ دارین Free باشه و با ویندوز 8.1 سازگار باشه معرفی کنید!
بنظر من اینترنت سکورینی کومودو بهتره.نقل قول:
و اینم هست که عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند پست قبلیه منم جواب میدین
من چی نصب کنم/؟
با سلام
من برای لپ تاپم یک انتی ویروس و فایروال میخام دانلود و نصب کنم. قبلا نورتون داشتم که خیلی خوب و راحت و ساده بود و پس از اون هم کاسپراسکی نصب کردم ولی خیلی سرعت لپ تاپ رو اورد پایین . حالا نظرتون چیه؟ چی نصب کنم؟ همون نورتون خوبه یا چیز دیگه ای رو پیشنهاد میدین
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
درود :
از دوستانی که تجربه کار با یک یا چند آنتی ویروس دارن میخوام تقاضا کنم که بگن هر آنتی ویروس با تموم شدن لایسنسش کدوم قسمتها وامکاناتش از کار می افته.(مثلا ESET فقط امکان آپدیت نداره و همه ماژولهای دیگه اون بخوبی کار میکنن ولی نورتون کل انتی ویروس غیر فعال میشه...)
اگه ممکنه بدون شک و با یقین جواب داده بشه که هم من و هم دوستان دیگه که این سوال براشون پیش اومده از لطفتون بهره مند بشیم...
ممنون