امروز کلا خیلی مشکل داره .به سختی حتی میشه وبگردی کرد!:41:نقل قول:
Printable View
امروز کلا خیلی مشکل داره .به سختی حتی میشه وبگردی کرد!:41:نقل قول:
سلام
برای من در کل خوب کار می کنه و راضی ام :دی
فقط چند وقته هِی دی سی می شه و چون مودم اُتوکانکت هست مجبورم دستی مودم را خاموش روشن کنم تا درست شه!
کسی همچین موردی نداره؟
منم مالک اشترم ولی خیلی جدیدا خیلی افتضاح شده ...نقل قول:
خیلی بخواد حال بده با سرویس 256 نهایتا رو 14-15 دانلود میکنه...
:41:
سلام
اگه خط شما تازه رانژه شده طبیعی هست اما اگه نه یک ماه میشه خب جای تاسف داره از مخابرات منطقه هستش
من که256 از شهید فرد اسدی آزادی ام کاملا راضیم با سرعت 29-30 دانلود میکنم تو روزگاهی سرعتش کم میشه نهایت 26-27
فراموش نشه از اینکه از کدوم سایت دانلود میکنید هم در سرعت شما موثر هست
فقط ممکنه اوایل مثل من در راه اندازیش کلی اذیت بشید چون پورت هاشون مشکل داشت و اگه ندونن به شما راهنمایی های اول دبستانی میکنن بنابراین اگه مسلط هستید در راه اندازی و کانفیگ مستقیما بجای 2828 دیگه با Main Distribution frame) MDF) منطقه در تماس باشید که بعد 1 هفته من اینو فهمیدم
دوستانی که گفتن اینترنت مخابرات بدرد نمیخوره احتمالا مشکل از منظقه بوده وگرنه بعد از درست شدن واقعا کیفیتش خوبه
قطعی هم نداره شاید تو یک ماهی که داشتم 2-3 بار اونم تو همان هفته اول.
البته بازم تاکید میکنم به منطقه مخابراتی هم ربط داره
مثلا پیمانکار این منطقه شرکت حبابی نامی بود که تو تعریف پورت ها اشتباه کرده بود و پدر مارو در آورد قبول نمیکردن تا بواسطه تماسهای مکرر خود من متوجه شدن
اما در کل بعد از راه اندازی خیلی راضیم تو همین 1 ماه راه اندازی 17 گیگ دانلود کردم
یه توصیه هم برای دوستان :
بطور کلی مدل های دیلینک و تیپیلینک علاوه بر عمر چندین ساله سازگاری بسیارخوبی دارند و کانفیگ راحت از خریدن مودم های متفرقه بپرهیزید
دوم اینکه هیچ فرقی نمیکنه شما رو PPPOE یا BRIDGE تنظیم کنید :
رو حالت Bridge نیاز به یک کانکشن درست کردن برای اتصال دارید مزیت این روش این هست که شما Error میگیری و میتونی با خواندن ارور متوجه بشی ایرادت از چی هست که توصیه میشه در بدو راه اندازی اگر نتونستید PPPOE جواب بگیری با حالت بریج تست بگیری که متوجه بشی ایراد کار از کجاست در ضمن اگه اینترنت حجمی دارید حتما از این حالت استفاده کنید
رو حالت PPPOE هم که آتوکانکت هست مزیتش این هست که نیاز به ساخت کانکشن نیست چون تنظیمات اتصال برروی مودم ذخیره میشه و شما برای استفاده از قابلیت وا فای مودم های وایرلس دار حتما باید از این حالت استفاده کنی و نمیتونید از بریج استفاده کنید
شرمنده طولانی شد دیدم چند صفحه ای مشکلاتی بود که بیجواب بود منم تا یه حدی نکات اولیه رو برای پیدا کردن مشکل گفتم و هم گفتم رضایتمو اعلام کنم از کیفیت اینترنت مخابرات منطقه چون قطعی هم نداره و وسوسه شدم برم رو 512یا 1 مگ
به نظر منم افت کیفیت مخابرات مشهوده. شما که اینقدر تعریف کردید همین الان یه تست بگیرید و بزارید به نظرم الان باز نوسان بالاست اینم یه تست مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اطلاعاتت بسیار متشکر . من شاتل دارم بعد لز این ماجرا اینترنت ملی پینگش خیلی خراب شده . سرعت واسم مهم نیست هرچند الان سرعت دانلودم 255 هست ولی پینگ مهم تر هست .نقل قول:
شما لطفا پینگ خودتان را با سرور تهران بررسی کنید . و بعد نتیجه رو بگذارید .
متشکر
دوست عزیز من قصدم اصلا تعریف نبود خودم واسه راه اندازیش دق کردم از دست اینا اما خب تاکید کردم منطقه با منطقه فرق داره
اینم تست خدمت شما :
اگه با نرم افزار و یا سایت دیگری مد نظرتون هست بگید با اون تست بگذارم براتون
یه نکته دیگه شما بطور دقیق نمیتونی در ثانیه بگید سرعت من دقیقا چقدره بهرحال ممکنه چند لحظه رو 30 باشه و چند لحظه 26 بشه من بطور متوسط خدمتتون گفتم
معمولا من در هر ساعت 100-105 مگ دانلود میکنم و گاهی ممکنه آنتی ویروس بخواد وصل بشه و یا نرم افزارهای دیگه ممکنه کم بشه اما دیگه عرض کردم بدبینانه من 26 دانلودم بوده
من الان سه بار پشت سر هم تست کردم...
دانلود رو زده 22 ولی الان من دارم با سرعت 14-15 از مدیا فایر دانلود میکنم...
سرعت مدیا فایر رو کم کردن واسه شاتل که مدیا فایر اصلا بالا نمی اد . از یه سایت دیگه که مخصوص دانلود هست امتحان کن