دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و یک روش برای سری D را استفاده کنید و یا از جداول آن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و یک روش برای سری D را استفاده کنید و یا از جداول آن
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما این قابلیت را ندارد از این سایت مشخصات خود را ببینید
Svc>>> test pattern>>> pattern sel off
وقتی هم واردش میشم سفید، مشکی، قرمز، سبز، آبی، شطرنجی، onedot، colorbar ، greystep، و آخرین مرحلش هم صفحه خاکستری کامل میشه و بعدش هم چیزی نداره جز برگشت به گزینه ها قبلیش، گزینه on وجود نداره..!!
رفیق یه سوال: مشکلش نرم افزاریه دیگه؟؟ یعنی یه تعمیرکار بیارم بدون باز کردن تلویزیون درستش میکنه؟ بنظرت هزینش چقد میشه؟نقل قول:
بازم ممنون که جواب مارو میدی
دوست عزیزنقل قول:
از همان روشی که در پست بالا لینک دادم استفاده کنید.
سلام من همه مراحلتون رو دقیق انجام دادم ولی توی منو مخفی قسمت لوکال ست باز نشد قفل بود و نتونستم تغییرش بدم. :(تورو خدا یه راه پیدا کنید واسم. اینم لینک عکس منو مخفی من که همچنان قفله... :( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل تلویزیون من Samsung ua40f6400r
دوست عزیزنقل قول:
باید از کنترول دست ساز استفاده کنید به این تایپیک بوید
از کنترل دست ساز استفاده کردم وقتی اون دوتا فایل رو پخش کردم صفحه تلویزونم تصویرش پرید. صدا داره تصویر میپره بجاش هر ثانیه یه رنگ میشه. یه ثانیه کل صفحه آبی میشه یه ثانیه کل صفحه قرمز یه ثانیه سفید و .... با کنترل هم خاموش تمیشه باید از برق بکشیش بعد از 10.20 دقیقه دکمه پشتش رو که زدم درست شد.
دوست عزیزنقل قول:
مشگلی نیست و آیا شما از فایل میکس شده استفاده کردید؟ اگر بله دوباره انجام دهید.
هشدار : وقتی وارد منو شدید به آیتمهای که نمی شناسید دست نزنید و حتما از منو تان عکس بگیرید تا در صورت بروز مشگل بتوانید به همان آیتمها برگردانید.
سلام
آقا درست شد الان تلویزیونم هم منو فارسی داره هم گیرنده دیجیتال هم تلتکست فارسی.
البته این دفعه بعد از اینکه رفتم توی منو مخفی اون کنترل دست ساز رو زدم به لپ تاپ و از اونجا فایلارو پخش کردم قفل منو مخفی باز شد تنظیمات و انجام دادم خاموش کردم همه چی درست شد. از همه تون بخصوص ناظر انجمن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) متشکرم.
ضمنا تلویزیون من سامسونگ مدل: UA40F6400AR