فروشگاه p30world داره؟
Printable View
فروشگاه p30world داره؟
من سفارش دادم. شنبه یا یکشنبه می فرستند.نقل قول:
به این کارت گرافیک نوت بوک می خوره؟
mb 358 intel x3100
آره ولی نمی دونم کی میفرسته من عجله دارم.نقل قول:
دوستان روی سیستم من میشه با کیفیت hight بازی کرد؟
ram: 2*1 gig
cpu: intel 2 core 5200e
vga: 9500gt 512mb
دوستانی که گرافیک زیر 8600 gt دارن و رمشون از دو گیگ کمتره بهتره بازی رو بیخیال شن
در ضمن در تمام 4 سالی که عضو این سایت بودم ندیده بودم که یه تاژیک توی 12 ساعت 26 صفحه افزایش داشته باشه
mb 358 intel x3100
به این میخوره؟
8600 منظورتون چیه؟
نقل قول:
اینم چند تا شات با تنظیمات تقربا high که میتونید تنظیمات بازی رو توی شات اول ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیگه اینم اخرین شات هایی که میزارم دیگه میخوام برم بازی کنم یه کم
درباره اینکه گفتن نمیشه تنظیمات گرافیکی رو تغییر داد باید بگم که دوستان با 8600 باید حداقل بتونن روی این تنظیمات بزارین در غیر این صورت مشکل از کرک یا خود بازی هستش
در ضمن این عکسا در شرکت ماکسیموم گیم عزیز گرفتم (جای دیگه دیدید باز نگین اینا مال تو نیس که)
واسه گرفتن کرک هم با ای دی خود ماکسیموم گیم تماس بگیرین واستون ارسال میکنه
در کل من بازی و کرک این شرکت ماکسیموم گیم رو تضمین میکنم
یعنی با 8600 میشه textture رو hight گذاشت ؟ بله
از پاساژ رضا می شه گیر آورد؟
نه دوست عزیز گرافیک آنبورد برای بازی نیست . گرافیک نوتبوک شما آنبرده و اصلا کارت گرافیک مجزا ندارین .نقل قول: