بچه ها من اینجا گیر کردم ،هر چقد میزنمش تاثیری نداره:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها من اینجا گیر کردم ،هر چقد میزنمش تاثیری نداره:41:
فکر کنم باید با Staff of Mangus بزنین . البته دقیقا یادم نیست
خب حالا این چی هس؟نقل قول:
ب نظرم باید با این گوی یه کاری کنم!
اسم کوئست چیه؟؟
بعد از اینکه استاف و پیدا کردین ، می رسی به این یارو یادم نیست اسمش چیه که داره از گوی انرژی می گیره تو باید فقط با اعصات گوی و بزنی تا این یارو نتونه انرژی بگیره هر وقت گویو ول کرد تو هم بچسب شروع کن به زدنش دوباره هر وقت رفت سراغ گوی همین کارو بکن ، اگه ددیدی ضدضربه شده فقط باید گوی با استاف بزنینقل قول:
سلام دوستان عزیز 3 تا سوال داشتم اگه مشه جوابمو زود بدین خواهشن
1.این که من الان اسمیسینگم 100 شمشیر ددریک میسازم بعد میرم شمشیرمو قوی کنم اخرش 84 میشه ولی یسری عکسایی که دوستان تو این سایت گذاشتند 145 بود چطور میتونم تا 145 ببرم؟
2.اوایل ماموریت campanions میرم تا کوست میگیرم همراه میره نمیدونید چیکار باید کرد؟
3.بنظر شما من از اول بازی تا لول40 one hand مجیک رفتم destruction هم 100 one hand هم 85 اسمیسینگو 100 کردم اشکالی نداشت؟
دوستان خواهش میکنم یکی جواب بده ممنون میشم
سوال اولتون باید هم Smithing elexir رو بخورید تا بتونید شمشیرتون رو بهتر اسمیتینگ کنید و هم اینکه میتونید روی بعضی لباسهاتون انچنتینگ بذارید که باز هم اسمیتینگ رو بالا می بره. اینطوری میتونید شمشیرهای بهتری بسازید. البته اگر الچمی تون هم بالا باشه میتونید حتی شمشیر با قدرت میلیونی هم بسازید.نقل قول:
سوال دوم در بعضی مراحل بهتون خود بازی یه کمپانین میده. باید اون همراهتون باشه. وقتی که اون مرحله تمام شد می تونید دوباره برید جایی که فالوور اصلیتون بود اونجا بهش بگید بیاد دنبالتون
سوال سوم هم بهتره که توی بازی فقط بر روی یکی از سه بخش جنگجو ، جادوگر و دزد کار کنید تا توی اون قوی بشید اما می تونید توی هر سه هم تا حد متوسط قوی بشید. اما اونطوری که فقط یکی باشه قوی تر میشید.
smithing elexir کجا میتونم گیر بیارم؟
این fortify restoration وقتی میرم تو alchemy چنین چیزی ندارم ترکیباتش چیه کجا میتونم گیر بیارم؟
ّعضی مغازه ها Potion می فروشن. اونجا می تونی بخری. توی جنرال استورها هم بعضی مواقع پیدا میشهنقل قول:
با استاف هم میزنم هیچی نمیشه :
اینم وسایلم :
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
saarthal excuvation همچین چیزیهنقل قول: