بچه ها این گوشی تو حالت استند بای ( شب تا صبح حدود 8-9 ساعت ) چند درصد باتری کم میکنه ؟
Printable View
بچه ها این گوشی تو حالت استند بای ( شب تا صبح حدود 8-9 ساعت ) چند درصد باتری کم میکنه ؟
با سلامنقل قول:
فکر کنم اگه هیچ زنگ و چیزی نخوره و وای فای هم خاموش باشه10-9 درصد باطری مصرف میکنه.
موفق باشید.
مطمئنی !؟نقل قول:
یعنی شما گوشیتون یه شب تا صبح وقتی همه چیزش خاموش باشه 10 درصد باتری کم میکنه !؟
نقل قول:
win mob هم یه شب تا صبح 10 درصد کم نمیکنه :-S
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
دوستان یکی از دوستام یه ایپاد تاچ 64 گیگ قدیمی داره که باتریش خراب شده
گفت اگر خرج تعویض بالای 50 تومان باشه نمیخواد ایپاد رو
میخواستم ببینم باتری نو چقدر قیمت داره؟؟
ایا ارزش داره من دستگاه رو رایگان ازش بگیرم و بخوام باتریش رو عوض کنم؟؟
سلام
گوشیم 45 % شارژ داشت
یهو صفحه ش پرید
با یه خط دیگه هم که به خط خودم زنگ می زنم بوق می خوره اما تصویر و صدا اصلا نیست
دستمم رو دکمه power چند ثانیه نگه داشتم اما هیچ اتفاقی نیفتاد
چیکار کنم ؟ : ( : ( : ( : ((((((
دکمه ی هوم و پاور رو با هم نگه دارین،ریست میشه گوشینقل قول:
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
والا حدود 1 تا 2 درصد!نقل قول:
من دیشب که خوابیدم رو 100% بود،6 ساعت خوابیدم بیدار شدم بازم رو 100% بود!پس 8-9 ساعت باید بشه حدود 1 تا 2 درصد
دکمه هوم چیه دیگه ؟ (اسمایل خجالتی : دی)
با سلامنقل قول:
همون دکمه ای که به صورت فیزیکی پایین، جلوی آیفون تعبیه شده و بیشتر برای بیرون اومدن از برنامه ها ازش استفاده میشه هست.
موفق باشید.
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
با سلامنقل قول:
خیلی بازم کمتر کم میشه، من زیاد گفتم تازه.
موفق باشید.
کسی نیست بهم قیمت باتری بده؟؟
خدایی اگه از همین افراد بپرسی چجوریه که آنت دهیش بهتر از سایر بزند هاست خودشونم نمیدونن و فقط چون تو ایران گرونترین گوشی هست دیگه فک می کنن بهترین گوشیه...باور کن بیشتر همین افراد تفاوت ios 4 رو با 5 هم نمیتونن تشخیص بدن....من خودم در برخورد با این افراد فقط سکوت میکنم چون هیچ علمی ندارنو فقط الکی الکی ....حتی تعصبی هم نه چون تعصب هم باید ریشه تو یه چیزی داشته باشه....برخورد میکنننقل قول: