دوستان مال شما هم بد وصل میشه؟ بای من چند روزه که برای اینکه بخوام به اینترنت وصل بشه تقریبا نیم تا یک ساعت باید مودممو خاموش روشن کنم تا وصل بشه... مقدار send میشه مثلا 90 تا 100 و مقدار receive میشه حدود نهایتا 15... این مشکلش کسی میدونه مال چیه؟
Printable View
دوستان مال شما هم بد وصل میشه؟ بای من چند روزه که برای اینکه بخوام به اینترنت وصل بشه تقریبا نیم تا یک ساعت باید مودممو خاموش روشن کنم تا وصل بشه... مقدار send میشه مثلا 90 تا 100 و مقدار receive میشه حدود نهایتا 15... این مشکلش کسی میدونه مال چیه؟
حوب حضرتعالی تا 3 صبح بیدار میمونه چطوری ساعت 7 صبح بیدار بشه مودم رو خاموش کن:31:نقل قول:
تا 10:44 دقیقه مودم روشن بوده ...ساعت 6:50 سیستم خاموش شده!!!حالا این بار اول نیست که اینطوری بقول دوستمون زکات میگیرن از ما نزدیک 1 گیگ از من اینطوری کم شده چطوری به اینها حالی کنم که از من تو ساعات رایگان کم کرده:19:
شاید سرویس مشهد مشکل داره عزیزنقل قول:
امروز بعد از 2 هفته دوری ، بالاخره اینترنت وصل شد
این دانلودم حدود 7 و 8 عصر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب هم دور و بر 130 می چرخه
سرویس FP5 - 9x
سلام دوستان
2-3 هفته ای میشه پارس سرعت شبانه منو محدود کرده و سرعتم از 40-50 بیشتر نمیشه در حالی قبلش همه چی عالی بود و سرعتم مثل حالت روز بود و حتی الان هم که شبانه محدود شده پینگم مثل روز میمونه و اطمینان دارم که مشکل از ترافیک مرکز مخابراتمون نیست....در ضمن شبانه زیاد دانلود نمی کردم و شاید هفته ای 2-3 شب دانلود داشتم
راهی نداره این محدودیت برداشته بشه؟.....تماس با پشتیبانی کمکی بهم می کنه؟
دقیقا این مشکل برای من هم به وجود اومده.نقل قول:
چند شبه که 200 مگ بیشتر نمی تونم داونلود کنم.
دوست عزیز ولی سرعت شبانه رو هم بردن بالا دیشب سرعت دانلود حدودا120بودنقل قول:
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
مال من چند روزی هست که با سرویسFP1-5x1سرعت دانلود تا140هم بالامیره البته بعضی موقع هم سرعت زیر10کیلوبایت هست اما خیلی کم اینطوری میشهنقل قول:
خوش به حالتون خیلی وضعتون از من بهترهنقل قول:
امضامه ببین خودت میفهمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من میگم سیستم ساعت 7:50 خاموش شده نه 6:50 تازه اگه کسی هم بگه همو 10 و خورده ایی باز میشه قبول کرد ولی حرف تو دیناری اعتبار نداره چون عکسی که رو کردی ساعت 10 رو نشون میده.
حالا اصلا کاری به تو نداریم میچسبیم به این رفیق که دیشب 252 دقیقه مجانی حال کرده و ساعت 6:46 هم ثبت شده که دیسکانکت کرده:
پارس اعلام کرده ساعت مجانی 1 الی 6 صبح است پس اگه تو کارنامه این رفیق ناباب که 46 دقیقه بیشتر رفته جلو 400-500 مگ هم غیر مجانی ثبت میشد حق نداشت اعتراض کنه ولی حالا چون پارس حال میده ما دیگه نباید پر رو بازی دربیاریم و طلبکار بشیم.
اینترنت من که شب ها افتضاحهنقل قول:
حداکثر داونلود 200 مگ
(شیراز سرویس 128)