آره. دیشب من داشتم فوتبال آنلاین بازی می کردم یهو قطع شد.نتیجه هم 3 0 اعلام کردن :31:نقل قول:
هنوز هم سرعتش خوب نیست.
راستی دوستان مبین نت هنوز مودم usb نداره؟
Printable View
آره. دیشب من داشتم فوتبال آنلاین بازی می کردم یهو قطع شد.نتیجه هم 3 0 اعلام کردن :31:نقل قول:
هنوز هم سرعتش خوب نیست.
راستی دوستان مبین نت هنوز مودم usb نداره؟
قیمت مودم ها از 80 تومان تا 200 تومنه. هزینه نصب و تحویل 10 هزار تومنه و اشتراک هم از 15 تومن ماهی:31:نقل قول:
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
بله متاسفانه مثل اینکه شیب سقوط مبین نت خیلی زود داره شروع میشه (البته امیدوارم اشتباه کنم) من از طرفداران وایمکس و مبین نت بودم ولی انگار طرفدار چیزی شدن در ایران جواب نمیده.نقل قول:
من اولین ماهیی که مبین اومد سریع اشتراکشونو گرفتم یادش بخیر چقدر حرص خوردم چه سختی ها چه خوشی ها ولی وسطای کار خوب شدا یعنی نزدیک خونمون یک bts زدن که آنتن دهیش بهتر شد ولی چه فایده سرعت دانلود از یک کانکشنش روز به روز افتضاح تر داره میشه.
با مبین نت اینترنت روی موبایل به واسطه وای فای اصلا خوب نیست.
با مبین نت نمیتونی همزمان چندین سایت رو باز کنی در حالی که داری دانلود میکنی! چون پهنای باند کمه اینو میشه از ضریب های QAM فهمید!
مبین نت از نظر کیفی باور کنید که از ایرانسل ضعیف تره. ایرانسل سرعت یک کانکشنش هم عالیه ولی مبین نت نه! با یک کانکشن ماکسیمم در اکثر مواقع میتونید 12-14 کیلوبایت دانلود کنید. بد جور داره پس میزنه ..آدم کم تجربه ای نیستم و این حرفایی که میگم از روی چنیدن ماه استفاده خودم و دوستامو فامیلام از اینترنت مبین نت هست.
مبین بجای روز بروز بهتر شدن داره گند تر میشه. مرحبا !! باریکلا
حالا این مودم های 80 تومنی یا indoor عاقبت به خیری هست یا نه؟، یعنی میگم برای خونه با سرعت 256 سرعت تمام و کمال رو میده؟
حالا اگه خوب نباشه هم مجبورم، چون پول اون یکی ها رو ندارم!!!:20:
حرفاتون درسته. موقع دانلود بعضی وقتا اصلا نمیشه وبگردی کرد. کاری که حتی با دایال آپ هم میشد.نقل قول:
من هم قطعی داشتم. الان سرعت دانلود شده اینترنت 128 و کیفیت شده کمتر از دیال آپ.نقل قول:
مشکل اینترنت سراسری هست و شامل تمام شرکت ها میشه و ربطی به wimax و adsl بودنش نداره .احتمال میدن تا فردا درست بشه
كي گفته سراسريه براي من خيلي هم عاليه(وايرلس)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست ها مال شماست؟چرا سرعت آپلود اینقدر کمه؟نقل قول:
بله ماله خودمهنقل قول:
آخه اسپيد تست حالش خوب نيست اگه سرعتش رو 100mb هم باشه آخرين لحظه بياد رو 1kb ،1kb رو قبول مي كنه نه 100mb رو:31:
ديروز اخبار گفت تو ايتاليا اينترنت راه انداختن با سرعت 450GB/s