سلام.
الان 12 روزه که ثبت نام کردم خبری از نصاب نیست.
زنگ هم که می زنم یک مشت شر و ور تحویل می دن............
اگه مجبور نبودم اصلا سراغ ایرانسل نمی رفتم.
سگه adsl می ارزه به وایمکس.
Printable View
سلام.
الان 12 روزه که ثبت نام کردم خبری از نصاب نیست.
زنگ هم که می زنم یک مشت شر و ور تحویل می دن............
اگه مجبور نبودم اصلا سراغ ایرانسل نمی رفتم.
سگه adsl می ارزه به وایمکس.
با سلام امروز یکی از دوستامو دیدم گفت رفته adsl گرفته اونم توی نمایشگاه کامپوتر مشهد توی یکی و دو هفته گذشته و میگه 128 رو گرفته و با سرعت 200 کیلو بایت دانلود میکنه ایا این میتونه درست باشه و ما که رفتیم 512 گرفتیم یعنی هیچی بندازیم دور و بریم adsl بگیریم
چند روز طول میشکه تا زنگ بزنن من هنوز از روزی که ثبت نام کردم هیچ خبری نیست بابا دغ کردم شنیدن میخوان بعد عید بدن اینجوری باشه که به درد نمیخوره من تا عید لازم دارم :(((((((((( تازه ورداشته جدیدا تبلیغ هم میکنه یکی بگه آخه اون قبلی ها رو بده بعد مشتری جدید پیدا کن :(
سلام دوستان.
امروز در رابطه با وایمکس تحقیق کردم از چنتا از دوستان شنیدم که اگر از طرق نماندگی ها ثبت نام کنید کارا سریع تر پیش میره درسته؟
رفتم نمایندگی ایرانسل یک 512KB/s با پهنای باند محدود ثبت نام کردم یک کپی از کارت ملیم گرفت + آدرس تلفن و کدس پستی غیره....
حداکثر چقدر طورل میکشه برای نصب؟!
یکی از دوستانم هفته پیش از همین طریق اقدام کرد البته با چندتا آشنا 48 ساعته براش نصب و راه اندازی کردند...!
یک بار من نوشتم که چه خبره! ایرانسل مودم نداره یا اینکه یه بامبوله واسه رد کردن مودمهای قدیمی که رو دستشون مونده! خداییش اگر واسه این تخفیف نبود کی میرفت وایمکس بگیره!؟نقل قول:
مال منو که یک هفته ای آوردن نصب کردن که یه مودم WI FI بهم انداختن از این قدیمیا که 2 تا آنتن داره...
الان هم به خاطر اینکه تند تند ریست میشه مثل یه آشغال جمش کردم گذاشتم کنار!
به خاطر 40 هزار تومن نمیتونم یک ساعت پشت خط 707 بمونم........................
شما که حرف دوستت رو باور نکردی حالا ما هر چی هم بگیم باز آخرش میخوای شک کنی !نقل قول:
مودم که بنده سفارش دادم از مدل های USB هست...!
این مدم ها هم مشکلی دارند ...؟! ایرانسل مودم هاش کم شده؟
يك سوال :
اين طرح هاي اعتباري محدود ماهيانه ،شارژش به چه صورته ؟ ايرانسل اول هر ماه براي پرداخت ايميل ميده يا بايد خودمون پرداخت كنيم ؟! فردا اول ماه است ولي ايرانسل هنوز هيچ ايميل يا پيامكي نداده ! ترافيك من هم تموم شده :) منتظرم فردا پرداخت كنم تا دوباره ترافيك اين ماه رو بگيرم.
خیر مودم هایی که الان تو سایت ایرنسل هست هیچ مشکلی نداره فقط مودم های bm635 مشکل دارهنقل قول:
نه، پیش از اول ماه خودت باید حسابت رو شارژ کنی، تا اینترنتت قطع نشه. درست یادم نیست ولی فکر کنم اگر روز دوم ماه بشه و هنوز حسابت رو شارژ نکرده باشی برات sms و ایمیل میفرسته که اگر تا ظرف چند روز آینده حسابت رو شارژ نکنی. حسابت غیرفعال میشه.نقل قول: