آدرس یه سایتی رو بدین تا تست کنیم. شاید مشکل ازون سایته که نوشته هاش یونیکد نیست...نقل قول:
Printable View
آدرس یه سایتی رو بدین تا تست کنیم. شاید مشکل ازون سایته که نوشته هاش یونیکد نیست...نقل قول:
منم چند وقت پیش امتحان کردم، فارسی نشون نمیده. گوشی من فارسی داره.نقل قول:
گویا برای بعضیا درست کار میکنه و برای بعضیا هم نه.
اینم مثل سرعت گوشیه، یهسری میگن سرعت خیلی خوبه، یهسریم اصلا راضی نیستن.
در صورت تداوم مشکلتون، میتونید از ورژن سیمبین اوپرا استفاده کنید، بعد با یه ترفند، فونتهای برنامه رو تغییر بدین، فارسیو نشون میده.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5394153&postcount=2061
شما اینو دانولد کن:نقل قول:
کد:http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-fa.jar?no_redir&ismobile=false
با سلام
من حدود 1 ماه ویواز گرفتم.1سوال داشتم یکی از دوسانم نوکیا داره.تو ماشین آهنگی که تو گوشیش داره میخونه با موج رادیو ضبط ماشین تنظیم میکنه و صدای آهنگ گوشیش از تو باند ماشین پخش میشه.
آیا ویواز هم این قابلیت رو داره.اگه داره لطفا راهنمایی کنید.
نه چند وقت پيش هم هم من اينو ذكر كردم ولي مثل اينكه فقط يه سري از گوشي هاي نوكيا اينو دارن
fm transcend فكر كنم هست كه فقط n97-n79-n78-و چند تاي ديگه اينو دارن
ولي ميشه بخري و به گوشي وصلش ميكني و ميشه ازش استفاده كرد
دوستان کسی نمیخواد جواب منم بده ؟! :41:
نقل قول:
دوستان ببخشید یه سوال داشتم ، آخرین ورژن vivaz و vivaz pro چیه ؟ برا آپدیتش چیکار کنیم ؟!
نوکیا - سامسونگ - سونی اریکسون ،نقل قول:
در ضمن اف ام ترنسمیتره :دی !
FM transmitter
امنیا اچ دی از سامسونگ و دابلیو نهصدو هشتاد از اریکسون و چند تای دیگه که یادم نمیاد ، چیز جالبه ، یه سخت افزاره که توی گوشی هست ، و اکسترنالشم موجوده که مثل اینکه اسماییل خان ازش داشت و عکساشو گزاشته بودن ...
آخرین ورژن: R2EA023نقل قول:
برنامهی Sony Ericsson Update Service رو از وبسایت خود سونیاریکسون دانلود کن. روی پیسی نصب کن و اگر آپدیت نیست، آپدیت کن.
امنیا اچ دی فرستنده اف ام نداره
اره این قطعه خیلی هم خوبهنقل قول:
چیز جالبه ، یه سخت افزاره که توی گوشی هست ، و اکسترنالشم موجوده که مثل اینکه اسماییل خان ازش داشت و عکساشو گزاشته بودن ...
اولا برد گوشی بسیار که نهایتا 10 متر
من با ان86 که داشتم حتی تو ماشین هم قطعی داشت و باید محلشو تغییر میدادم تا درست بشه
این جانبی که خریدم 50 متر برد داره و قدرتش بیشتره
میشه به همه چیز هم وصلش کرد تازه قیمتش هم 8 تومنه نهایت گرون بده 10 تومن
(پیام اون موردی که گفتم نیامدی )
سلام
ویواز صورتی می گن از تیر ماه تولید شده و وارد بازار شده
می خواستم ببینیم توو بازار تهران کسی دیده ؟ و اگر دیده کجا؟
می گن قیمتش 345 هزار تومانه بدون گارانتی (توی یکی از صفحات همین سایت دیدم)