خیلی ممنون دوست عزیزم ...نقل قول:
فقط یه سوال ...با این راهی که شما گفتید نقشه ی تمام شهرها و راه های ایران آپدیت میشه؟
Printable View
خیلی ممنون دوست عزیزم ...نقل قول:
فقط یه سوال ...با این راهی که شما گفتید نقشه ی تمام شهرها و راه های ایران آپدیت میشه؟
32 گیگش با گارانتی اصلی نوکیا به دلیل گرون بودن و بعضی سیاست های پولی مالی نوکیا وارد ایران نشد بعوضش 16 و بعدها 8 جایگزین شد.نقل قول:
32 گیگش در مقایسه قیمت خیلی گرون بود و هیچ فقی با 16 نداشت جر رنگ و یکی دو مورد مثل هندزفری دبیلو 500 فکر کنم و رو بعضی ها که فکر کنم کره ای بودند یهی هندزفری بلوتوث صدفی هم بود!
نه پیدا نمیشه اگه پیدا بشه هم نخر
یا 16 بگیر یا 8
از من باشه اصلا ایکس 6 نخر به فکر جدیدیا باش با یه ذره پس انداز! چون ما طعمشو چشیدیم چندان آش دهان سوزی نبود! ببو گلابی جون (:31:شوخی کردم)
که اینطور... آخه واسه xm بودنش می خوام بخرم!:8:نقل قول:
اون 16 رم هم میخورن؟!جدیدا xm چی اومده؟!
نقل قول:
ببو گلابی جون
از کجا فهمیدی من ببوم؟!؟!!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من با شارژر اصلی خودش این مشکلو ندارم ولی با شارزر نوکیا دیگه چرا،اینجوری میشه واسه منم!!نقل قول:
خوب XM یا همون Xpress Music یا Music Edition های قدیم که معادل Walkman سونی اریکسونه یه اسمه!نقل قول:
البته من به کیفیت واکمن و هدفونهای سونی اریکسون ایمان ویژه ای دارم
میدونی این اکسپرس میوزیک قابلتی بود که تو سونی ها قسمت اکوآلایزر گزینه ای بنام Mega Bass یعنی صدای بم فوق العاده و در نوکیاهای با عبارت Bass booster دیده میشه که نوکیا قابل قیاس با کیفیت سونی نیست!
میتونی ان8 بخری که اونم همون قابلیت های ایکس 6 رو داره یا ان95 قدیمی خدمون که اونم bass booster داشت
در مورد سری موزیک جدید فکر کنم ایکس 9 داره میاد و نمیدونم چه مالیه!
نقل قول:
خوب خدارو شکر من فکر کردم مشکل فقط از منه چون کسی جواب نداده بود
از دوستان عزیز خواهشمندیم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنیم تا شاید این مشکلات رو تو پست اول بزاریم
:10:
سلام
لطقا پروداکت کد 8 گیگ آبی فارسی رو یکی بگه
ممنون
خواهش مي كنم ...نقل قول:
يه سري شهرهاي بزرگ فعلا فقط وجود داره .. مثل تهران - مشهد - تبريز - اصفهان - كرج - شيراز ... راه ها هم فكر مي كنم وجود داره .... :20:
بچه ها اون ضدخش اومد . به قیمتش می ارزه .
نقل قول:
چجوری عوضش کردی ؟؟
تاچ چطوره ؟؟؟