-اخه بزرگوار gt25 موجود نيست در بازار ايراننقل قول:
-همينطور hx هم به زحمت گير مياد وبا قيمت هاي احتمالا نجومي و overprice
-اخه بزرگوار gt25 موجود نيست در بازار ايراننقل قول:
-همينطور hx هم به زحمت گير مياد وبا قيمت هاي احتمالا نجومي و overprice
پس لطفا شما چند نوع پیشنهاد بدید که من دنبال اونا باشم و با هم مقایسه کنم...من که نمیدونم الان تو بازار تهران چی هستش و چی نیست ...شهرستان هم هستم...تنها منبعم اینترنت هستش که ببینم چی پیدا میشه...اگه شما چند نوع میدونید معرفی کنید که برم از تهران بگیرم...اگر هم میشه چند جا برای خرید ( غیر از نمایندگیها) توی تهران معرفی کنید ( البته پیام خصوصی اگه نشد)...ممنون میشم:20:
-والا انتخاب هاتون كمي متفاوت هست اگر دنبال 3d هستين وبيشتر متمايل به پلاسما كمي صبر كنيد و vt20 رو تهيه كنيدنقل قول:
-اگر پلاسما بودن مهم نيست ميتونيد C8000 رو تهيه كنيد كه همه جا پيدا ميشه و همينطور hx سوني رو البته فكر ميكنم قعلا تنها در تهران
-واگر هم غيرر 3d مد نظرتون هست با قيمت معقولانه تر نسبت به مدل هاي انتخابيتون ميتونيد سراغ v20 پاني برين
سلام دوستان ما هم بالاخره ال سی دی 660 خریدیم ...امروز 1200 خریدیم با گارانتی گلدیران///حالا از کجا میشه فهمید ساخت کجا هست؟میگفتن اکثرا ساخت کره هست؟واقعا یعنی کره هستند؟؟راهی برای فهمیدن نیست؟؟بعد امروز چند نفر گفتند اگه از بانه میخریدی امکان اصل بودن جنس خیلی بیشتر بود و اون ها سفارش اروپا هستن و بهترن...ایا واقعا همین طور هست؟؟
چه فرقی میکنه دوست عزیز ه ساخت کجا باشه . تفاوت کیفی بین خط تولید های یک شرکت معتبر خیلی کمه و اصلا نیازی نیست نگران این جور چیزها باشی .
سلام دوستان
كاركرد واقعي (زمان استفاده شده ) را در lcd و پلاسما چگونه مي شود فهميد؟
منتظر راهنمايي شما هستم
با سپاس
دوستان LG هم full led نداره؟
-توي hdtv ها متفاوت هستند معمولا بايد دنبال اون توي منوي مخفي tv تون باشيننقل قول:
تی وی های سه بعدی همه برنامه ها رو سه بعدی نشون میده یا فقط خود فیلم های سه بعدی را؟
در اصل برای پخش فیلمهای 3D هستند. بعضی شرکت ها مثل سامسونگ قابلیت تبدیل 2D به 3D را دارند که در واقع برای بازار گرمیه و چیز بیخودیه. این قابلیت Off باشه بهتره.نقل قول: