سرعتش پايداره ؟نقل قول:
دانلود شبانه اش كم نمي شه ؟
شما چند وقته دارين؟
مثل پاتل هر از گاهي پهناي باند رايگان و هديه داره ؟
Printable View
سرعتش پايداره ؟نقل قول:
دانلود شبانه اش كم نمي شه ؟
شما چند وقته دارين؟
مثل پاتل هر از گاهي پهناي باند رايگان و هديه داره ؟
من الان در مجموع یک ساله سرویس میگیرم. یک 1024 تو ولیعصر و یه 128 تو امیرکبیر. سرعتش که یه 6 ماهی هست بدون مشکله و از وقتی رو burst بسته من با 128 دارم 85 کیلوبایت/ثانیه میگیرم. شبانه هم میدونم سرعتش بدون burst هست احتمالا به خاطر دانلود همه. اما معمولا شبانه هم با 1024 حدود 110-120 میگیرم. (من زیاد اهل دانلود شبانه نیستم).نقل قول:
هر از گاهی هم گیگ هدیه میده برای مناسبتها آخریش تولد امام رضا بود که یک گیگ داد.
اين Brust چي هست ؟
الان من بخوام بگيرم
براي دانلود شبانه البته
چه سرويسي بگيرم به نظرتون؟
در آينده سرعت دانلودش كم نمي شه ؟
این burst یعنی شما به فرض 128kbit/s گرفتین که قاعدتا باید 16 کیلوبایت/ثانیه به صورت بدون اشتراک (اصطلاحا dedicated ) بده. اما شما تا زمانی که پهنای باند خالی موجود باشه سرعت های بسیار بالاتر از این 16 کیلوبایت بر ثانیه رو میتونین تا یه سرعت خاص، مثلا برای 128kbit حجمی الان 85کیلوبایت بر ثانیه هست، دانلود داشته باشین. این خیلی کمک میکنه که webpage ها رو سریع باز کنید و دانلود رو سریعتر از سرعت اسمی انجام بدین.نقل قول:
قکر کنم به مرکز مخابراتی هم ربط داره کیفیتش. در کل به نظر من واسه شبانه 512 یا 1024 بگیرین.
در مورد آخرش هم انشالا که همچنان رو به پیشرفت باشه ... به هر حال چون دامنه یوزراش محدود به شیرازه انتظار میره از بقیه شرکتها بیشتر حساس باشه به بازار شیراز...
الان يعني همه سرويس هاش Brust هست ؟
به غیر از سرویسهای نامحدود و سرویس 2مگ بقیشون burst دارن.(منبع ساپورت تلفنی ماتریکس)نقل قول:
کسی تو محدوده فیاض بخش اینجا هست. اگه جواب مثبته میشه بگه از کدوم شرکت گرفته و آیا راضی هست یا نه؟
من خودم پارس آنلاین دارم و اصلا اصلا راضی نیستم ( شبانه تا ساعت حدودای 4 صبح عملا سرعت من صفر هست و حتی یه صفحه وب هم نمی تونم باز کنم. از حدودای 4 به بعد سرعت میرسه به 20-30 )
تمامی حرفای دوستمون تایید میشهنقل قول:
دوستان شیراز 128 نامحدود چه شرکتی میده
از دوستان مرکز ولیعصر :
از امروز صبح کسی اینترنتش قطع نشده ؟
( اول چراغ اینترنت سبز بود ولی page به زور باز می کرد ولی الان چراغ اینترنت قرمز شده )