مهلت ثبتنام امشب تمومه یا تمدید. شده؟
Sent From My GLXphone
Printable View
مهلت ثبتنام امشب تمومه یا تمدید. شده؟
Sent From My GLXphone
امشب آخرین مهلت ثبت نام هست.نقل قول:
فعلا خبری از تمدید نیست.
یه بار تمدید شده و فکر نکنم دوباره تمدید بشه.
بله الان چک کردم MBA در دفترجه در مجموعه مدیریت اجرایی ست. از این جهت اشتباه کردم.نقل قول:
نقل قول:
آزاد :
محتوای مخفی: آزاد
سراری :
محتوای مخفی: سراری
سلام....
دوستان دروس عمومی چیا هستن؟
منابعشون چیه؟؟؟؟؟
من برا کامپیوتر، درس های مقابل رو باید بخونم:
مدار الکتریکی نظریه زبان و ماشین معماری سیستم عامل هوش مصنوعی طراحی الگوریتم ساختمان داده مدار منطقی زبان
2 2 2 2 2 2 2 2 1
و این اعداد پایین هم بحث ضریب اونها هستش که از خود دفترچه استخراج کردم...
خوب غیر از این درسها، چیز دیگهای هم هست؟؟؟؟
اما منابع من برا ارشد باید چیا باشه؟؟؟؟ من تصمیم دارم جای تست کار کردن، بشینم فیلم ها و جزوههای دانشگاه شریف رو بخونم و یاد بگیرم! :)
مدار منطقی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساختمان داده:
طراحی الگوریتم:
و جزوهی استاد خودم که با کنکور قبلی تست کردم کل مباحثش رو عنوان کرده بود و به خوبی تدریس کرده بود...
هوش مصنوعی: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم... اصلا نمیدونم جریانش چیه :{ جالبش اینه که همین رشته رو هم میخوام بخونم برا ارشد
سیستم عامل: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم! :)
معماری: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم! :)
نظریه زبان و ماشین: هیچ کتاب یا جزوهی درست حسابی ندارم :)
مدار الکتریکی:
جزوهای برای این درس ندارم دیگه....
زبان تخصصی:
زبان خیلی خوبه، ولی فکر کنم بهتره یه کتاب منبعی چیزی داشته باشم که بتونم بخونم و این درس رو بهتر بزنم....
کسی پیشنهادی چیزی نداره؟
در خصوص پیشنهاد منبع برای مطالعه و یا اینکه ایا منابعی که انتخاب کردم خوب هستن یا نه؟
سلام
شهریه هر ترم دانشگاه ازاد مقطع کارشناسی ارشد تو رشته های زیر تو واحد هایی مثل تهران غرب و مرکز و پرند چقد آب میخوره ؟
1- مدیریت اجرایی
2-نرم افزار کامپیوتر
....
با تشکر
سلامنقل قول:
امیدوارم موفق باشین در درس خوندن و به هدفتون به نحو عالی برسید.
منم دارم برای نرم افزار میخونم منتها پکیج ماهان رو میخونم و تست های جامع مدرسان شریف.این سایتی که شما دادین رو تازه چند روز پیش دیدم و گفتم که برای ساختمان داده و الگوریتم از روی اون بخونم چون این دوتا درسم توش خیلی ضعیفم :n27:
محتوای مخفی: تعداد سوالات ازمون ارشد کامپیوتر سراسری
در مورد زبان تخصصی من از کتاب ماهان راضیم از ب بسم الله توضیح داده تا اخر و انواع سوال هارو به همراه نکات تستی سریع توش گفته کامل و جامع هست،مدرسان شریفم همینه.
برای زبان عمومی به من گفتن لغات 504 و تافل رو بخونم که منم فلش کارتشو گرفتم و اونارو میخونم. بعدش میرم سراغ تست هاش.
روشی که شما درس میخونید رو پارسال دوستم امتحان کرد یعنی فقط جزوه دانشگاه های خوب و چزوه استاد خودشو خوند و رتبه اش برای هوش مصنوعی شد 800 و شبانه امیر کبیر قبول شد.
در مورد تک درس هایی که گفتین هم من از همین ماهان خوندم و جزوه ی خودم که توضیحاتش باهم خیلی خوب بود،اول اینارو خوندم بعد رفتم تست های اخر فصل رو زدم هنوز برای تست های کلی امادگی ندارم.
ممنون دوست عزیز امیدوارم که موفق باشید توی امتحان....
من متاسفانه از لحاظ جزوه خیلی ضعیفم چون موسسه بودم و جزوه هاش خوب نبوده، دوم چون شاگرد زیاد خوبی نبودم و سر کلاسام نرفتم! :)
نقل قول:
منم جزوه ندارم...
اما اگه بخواید از مطالبی که مورد نظرتون هست بگین از روی ماهان براتون عکس بگیرم بفرستم بخونین.
شماهم موفق باشین
این درسا رو اگر بتونید فقط سرفصلاش رو برام بگید عالی هستش...نقل قول:
هوش مصنوعی: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم... اصلا نمیدونم جریانش چیه :{ جالبش اینه که همین رشته رو هم میخوام بخونم برا ارشد
سیستم عامل: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم! :)
معماری: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم! :)
نظریه زبان و ماشین: هیچ کتاب یا جزوهی درست حسابی ندارم :)
مدار الکتریکی
مخصوصا مدار الکتریکی حالا بقیه یه خاکی میتونم تو سرم بکنم باهاشون :(