قسمت وضعیت مالی....بعد از ورود ...سمت راست قسمت دوم...نقل قول:
از کجا؟...........
Printable View
قسمت وضعیت مالی....بعد از ورود ...سمت راست قسمت دوم...نقل قول:
از کجا؟...........
بعد از ورود به کجا؟؟؟وضعیت مالی دیگه چیه؟؟؟؟
از این کارا من فقط از شاتل دیده بودم ! ( شاتل واسه تولد 1 گیگ کادو میده ! )
خوشم اومد ! دمش گرم
نميدونم سرعت شما چطوره ولي مال من با دوستاي مخابراتيم که 128 دارن تقريبا مساويه. باتوجه به نامحدود بودن مخابرات از لحاظ حجم منطقيه که مخابرات تو اولويت باشه.نقل قول:
قطع و وصل شدنهاي مخابرات هم راستش توصيفاتي که دوستانم ميکردن با اونچه که من از آسياتک ميبينم چندان تفاوتي نداشت. من هم بطور پياپي و بخصوص بعد از ساعت 12 شب اين مشکلاتو دارم.
به نظر من شايد شاتل و صبانت بهتر از مخابرات باشن ولي آسياتک نيست.
درمورد دزدي حجمي هم که دوستان فرمودن براي من مثل هميشه هست. ولي خب راستش خودم هم از اول اين احساس رو داشتم که انگار زيادتر مصرف ميشه. چون من به ندرت دانلود ميکنم و اونجور هم صبح تا شب تو اينترنت نيستم ولي حجمش عموما لب مرزه.
:46:
کسی نبود پاسخ بده؟؟؟:41:نقل قول:
آقا دمت گرم... خوبه که گفتی... آخه من دیر به دیر میرم به حسابم سر میزنم، در مجموع بی خبرم...:10:نقل قول:
یاعلی:11:
بچه ها تورو خدا کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
من هم دکمه ی مربوط به ترافیک هدیه رو زدم فقط 4900 به حسابم اضافه شد. ولی به ترافیک باقیمانده چیزی اضافه نشد
بعد از ورود به سایت آسیاتک که آدرسشو پایین گذاشتم، میری سمت چپ، وسط صفه یوزر، پسوردت + ایمیلت رو میتایپی. حالا رو ورود کلیک کن... رفتی به پیج اطلاعاتی خودت... حالا وسط صفحه یه جایی که نوشته: حجم واسه ماه رمضون... رو اون کلیک کن... حالا برو به بخش مالی و کلمه تعرفه خاص رو سرچ کن... میبینی یه گیگ واست شارژ گذاشته کنار... اوکی؟:20:نقل قول:
اینم آدرس سایت آسیاتک:
یاعلی:11:کد:http://www.asiatech.ir/NewEnter.aspx
اضافه شدن به قسمت مالی رو کجای دلم بزارم آخه
حجم به درد من میخوره نه پوووووول
اینجا دقیقا همون جاییه که مسائل مادی اصلا مهم نیست این معنویات (حجم اضافه ) ست که مهمه!