یونس جون جواب این دوست ما هم رو بده....
Printable View
یونس جون جواب این دوست ما هم رو بده....
اگه مشكل درايور باشه..كه نرمافزاريه و با آپديت يا نهايتا" فلش بايد درست شه...البته اگه درايور باشه...:46:نقل قول:
تو تهران گمانم نمایندگیهای نوکیا خودشون بهترین وبزرگترین تعمیرگاها رو دارن....
من وقتی گوشیمو جدیدا" روشن میکنم اول بسم الله میخوهد یه برنامه رو نصب کنه که نمیدونم چیه ! و مینویسه installing
که البته بعد از کمی جون کندن نمیتونه نصب کنه و error میده و کلا از نصب میاد بیرون ؛ بعد صفحه اصلی میاد .
این مشکل باعث میشه گویشی ام بعد روشن شدن دیر در حالت آماده بکار قرار گیرد ؟ راه خلاصی از این چیست ؟
ݐوشه install هم در درایو مموری گوشی خالی کردم ولی درست نشد !
گوشیتو هک کزدی؟؟؟؟
اگه کردی (همون سکمن..)مموری تو فرمت کن حله...
نقل قول:نقل قول از خودم : :دینقل قول:
نقل قول:
شما گوشیتو تو حالت هک بذار ....
بعدش x-plore رو باز کن ....
E رو بیار و فولدر private رو باز کن .... تو private یه پوشه هست به نام : 10202dce .... تمام محتویات اون پوشه رو حذف کن .....
حالا دیگه اون پیغام نمیاد .....
Majid393 جان میخواستم نقل قول بدم که خودت اومدی!
میگم توی P30WORLD تعمیر کار موبایل خبره نیست؟
یونس جان اون برنامه ای رو که گذاشتم رو چندین نفر که v30 داشتن، تست کردن و جواب گرفتن. والا نمیدونم ولی شما با قاطعیت میگی نمیشه. تست کردی؟ اگه نه یکی از بچه هایی که V30 داره تست کنه! توی یه فروم خارجی اینو گرفتم و اونجا خیلی ها گفتن که جواب داده.
اگه کسی خواست تست کنه، توی پست شماره ی 2615 نرم افزارش هست. بگید اصلا" نصب میشه، نمیشه؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3224038&postcount=2615
مرسی از پاسختوننقل قول:
نه با فلش و آپدیت درست نشد
مشکل رو می دونم سخت افزاریه
نمایندگی هم که تنها کاری که می تونه بکنه برد عوض کردن
می گن قطعه نداریم در صورتی که گوشی رو باز هم نکردن . اپراتور واسه تست داشت بزور شارژرو می کرد توو جا هدفون . تازه به من می گه این سوکت شارژش مشکل داره
حالا کسی جاایی می شناسه بشه اعتماد کرد؟
آره مطمئنم...این روشٰ همونروشیه که من برای هک سیمبین 9,3 واسه N-Gage گذاشتم..میتونی بری ببینی...و اینکه مسلما" اونی که دیدی n82 : fw 30 نبوده...n95 بوده...:46:نقل قول:
قيمتش چقدر شده با گارنتي وبدون گارنتي؟