سلام
خیلی خوب شد کلینزمن اخراج شد..
ولی باید برای فصل بعد یک مربی بزرگتر از یوپ هانکس برای تیم بیارن...
سلام
خیلی خوب شد کلینزمن اخراج شد..
ولی باید برای فصل بعد یک مربی بزرگتر از یوپ هانکس برای تیم بیارن...
یورگن یه مهره سوخته محسوب میشد!نقل قول:
اين واژه مسخره شوك خوب تو فوتبال كشور ما جا افتاده!
به نظر من بهترین زمان رو برای این کار انتخاب کردن تا بقیه تیم هم به خودشون بیان!
سال قبل یادت هست چلسی با اون مربی زپرتیش تا فینال لیگ قهرمانان اومد!
مثل وینگادای خودمون که با عربستان یک قرن پیش قهرمان آسیا شده بود:31:نقل قول:
حیف کلینزمن البته چون زود بود برای مربی شدن در بایرن.
حالا این یوپ هاینکس چجور مربیه از این مهر باطل خورده هاست؟
کسی یه بیوگرافی ازش میذاره؟
باید برکنار میشد درکل ولی نمیشه گفت تواین زمان این کار درست بود یا نه !
ونگر: سرمربي بايرن مونيخ نميشومدر جريان اتفاقات در تيم بايرن نيستم اما به جرات ميگويم سرمربي اين تيم نخواهم شد...
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه، آرسن ونگر اظهار داشت: از طرف باشگاه بايرن مونيخ پيشنهادي رسمي دريافت نكرده ام. تنها به صورت غيرمستقيم شنيدم كه براي هدايت اين تيم مدنظر هستم. البته حتي اگر هم پيشنهادي رسمي دريافت مي كردم، پاسخ من منفي بود.
اين مربي افزود: با آرسنال قرارداد دارم و مايل هستم به اين همكاري ثمربخش ادامه دهم. از طرفي در لندن بسيار راحت كار و زندگي مي كنم. دليلي ندارد از محيطي كه كاملا هماهنگ هستم، دور شوم.
اين اظهارات ونگر در حالي است كه پس از اخراج يورگن كلينزمان شايعات زيادي مطرح شده كه حكايت از علاقمندي مقامات بايرن به اين مربي فرانسوي دارد.
كلينزمان امروز از سمت خود بركنار شد.
مارتین یول مربی احتمالی بایرن
با انتشار لیست مربیانی که احتمالا در فصل آتی هدایت باواریایی ها را برعهده خواهند گرفت، نام مارتین یول، مربی این فصل هامبورگ نیز در این میان به چشم می خورد.
سایت گل: طبق گزارشی که درروزنامه تایمز به چاپ رسیده است، مربی کنونی باشگاه هامبورگ، گزینه شماره یک مربی گری باواریایی ها در رقابتهای فصل بعد بوندس لیگا است.اخبار منتشره حاکی از پاسخ منفی آرسن ونگر ، به پیشنهاد مربی گری تیم آلمانی است که از سوی کارل هاینز رومینیگه به او ارائه شده بود.
البته نام روبرتو مانچینی، مربی سابق اینتر نیز در این لیست بلندبالا به جشم می خورد و ممکن است جانشین آتی کلینزمن لقب گیرد ولی یول، از شانس بیشتری برای احزار این پست برخوردار است.
کارنامه درخشان یول همراه با هامبورگ دررقابتهای این فصل بوندس لیگا، و موفقیت این تیم دررقابتهای لیگ داخلی آلمان و جام یوفا، نظر مساعد سران بایرن را به خود جذب کرده است. جوپ هینکس، در حال حاضر و برای 5 دیدار باقی مانده از رقابتهای این فصل بوندس لیگا، هدایت باواریایی ها را عهده دار خواهد بود.
تحسین یواخیم لو از کلینزی
یورگن کلینزمن مربی جوان بایرن تنها پس از 10 ماه حضور برروی نیمکت مربی گری این تیم از سمت خود برکنار شد و دستیار سابق او درتیم ملی آلمان زبان به تمجید از او گشوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: یواخیم لو،مربی تیم ملی آلمان با یورگن کلینزمن سرمربی برکنار شده بایرن مونیخ ابراز همدردی کرد و قدرت بیان او را مورد تحسین قرار داد. لو در طول سالهای 2004 تا 2006، دستیار کلینزمن در تیم ملی آلمان بود و این دو مربی بزرگ، رابطه بسیار خوبی باهم داشته و در موفقیت آلمان درطول این سالها، همراه یکدیگر بودند.
لو در این رابطه گفت:« هفته های اخیر، بسیار ناعادلانه بود. تمام انتقادات متوجه یک فرد خاص و در حد افراط بود ولی یورگن توانش را ثابت کرد. او همیشه به باشگاه و تیم متعهد بود و نشان داد که قدرت بیان و شخصیتی استوار دارد. این بسیار سخت است که در حال حاضر همه چیز برروی او متمرکز شده است. به رغم آن یورگن از انجام کارش لذت می برد. او همیشه به قوانین ومقررات متعهد بود و تیم را شکنجه نمی داد و هرگز سایرین را سرزنش نمی کد.»
تصمیم به برکناری کلینزمن، آن هم در حالی که بایرن هنوز در کورس قهرمانی رقابتهای این فصل حاضر است، برای لو بسیار تعجب آورد بود ولی او تمایل زیادی ندارد تا در این رابطه صحبتی کند:« کورس قهرمانی هنوز در جریان است و همه چیز بسیار هیجان انگیز دنبال می شود. وولفسبورگ با پیروزی مقابل کوتبوس، شانس بیشتر را برای قهرمانی دارد ولی من نمی توانم تیم خاصی را مدعی قهرمانی بدانم.»
ميلان، بايرن و بارسلونا براي برباتف صف كشيدند
خبرگزاري فارس: مهاجم بلغاري تيم فوتبال منچستريونايتد با سه پيشنهاد مناسب از سوي تيم هاي ايتاليايي، آلماني و اسپانيايي روبرو شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ساندي تايمز، باشگاه آ.ث.ميلان در فهرست بازيكنان مورد نظر خود براي فصل بعد خواهان خريد ديميتار برباتف است. اين باشگاه قصد مذاكره با منچستري ها را دارد.
اين گزارش حاكي است باشگاه بايرن مونيخ آلمان نيز كه براي فصل بعد در كادرفني و بازيكنان تيم خود، قصد انجام تغيير و تحول دارد، چشم به اين مهاجم بلغاري دوخته كه زماني در بايرلوركوزن توپ مي زد.
علاوه بر اين دو باشگاه؛ بارسلونا نيز نيم نگاهي به برباتف دارد.
ديميتاربرباتف، مهاجم شماره 9 منچستريونايتد، تا قبل از حضور در اين تيم انگليسي سابقه بازي در تيم هاي سزكا صوفيه بلغارستان، بايرلوركوزن آلمان و تاتنهام هاتسپرز را داشته است. وي در فصل جاري براي منچستر 9 گل زده است.
رومنیگه: چاره ای نداشتیم
کارل هاینس رومنیگه رئیس بایرن از برکناری یورگن کلینزمن ناراحت است
سایت گل : بارین مونیخ بعد از شکست یک بر صفر این هفته مقابل شالکه تصمیم گرفت در فاصله پنج بازی مانده به پایان رقابت های بوندسلیگا یورگن کلینزمن سرمربی خود را به دلیل کسب نتایج ضعیف از کار برکنار کند.
کارل هاینس رومنیگه رئیس بایرن و ستاره اسبق تیم ملی آلمان که از برکاری کلینزمن ناراحت است معتقد است این تنها راه باقی مانده پیش روی باشگاه بود. رومنیگه در گفتگو با وب سایت اختصاصی بایرن گفت :"برکناری کلینزمن تصمیم سختی بود اما ما نباید دست روی دست می گذاشتیم.
نتایج اخیر برای تیمی مثل بایرن غیرقابل قبول است.نحوه بازی بایرن و نتایج ضعیف راهی به جز برکناری کلینزمن برای ما باقی نگذاشت." یاپ هینکس هدایت بایرن را در پنج دیدار باقیمانده فصل برعهده گرفته اما گفته می شود مسئولان این تیم قصد دارند روبرتو مانچینی سرمربی اسبق اینتر را در انتهای فصل به عنوان سرمربی جدید بایرن معرفی کنند و هدایت تیم را برای فصل