سلام خدمت اساتید محترم میخواستم بدونیم تو بازی چه جوری مشه با یکی حرف زد من مرحله دوم هستم بعد بهم میگن باید بری با یکی صحبت کنی منم میرم پیش یارو ولی هر کار میکنم صحبت نمیکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با تشکر:10::31:
Printable View
سلام خدمت اساتید محترم میخواستم بدونیم تو بازی چه جوری مشه با یکی حرف زد من مرحله دوم هستم بعد بهم میگن باید بری با یکی صحبت کنی منم میرم پیش یارو ولی هر کار میکنم صحبت نمیکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با تشکر:10::31:
کارهایی که باید در این قسمت انجام بدید به این صورت هستند:نقل قول:
- در این قسمت بعد از تموم شدن صحبت المعلم به سمت هدف بروید تا با جاسوس صحبت کنید.
- Eavesdrop (استراق سمع) - در نزدیکترین نیمکت بنشینید, با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس کلید E رو بزنید.
- Pickpocket (جیب بری) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس در وضعیت Low کلید Shift رو بزنید و نگه دارید در حالیکه به هدف نزدیک بوده و تعقیبش می کنید.
- Interrogation (بازجویی) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. هدف رو تا جای خلوتی تعقیب کنید. سپس مشت بزنید تا او حرف بزند.
من این بازی رو خریدم ولی وقتی می خوام نصبش کنم نیمه های کار ارور (cyclic redundancy check )رو می ده می شه بگین چیکار کنم ممنون
فکر کنم درستش این باشه » Pick Pocket .نقل قول:
Pickpolket
دوست عزیز مشخصات سیستم شما چیه ؟نقل قول:
من این بازی رو خریدم ولی وقتی می خوام نصبش کنم نیمه های کار ارور (cyclic redundancy check )رو می ده می شه بگین چیکار کنم ممنون
سیستم من:کارت گرافیک 9500xfx . رم 2 گیگ .سی پی یو E7300 . مادر برد EP31-DS3L
اون ارور منم توی gta iv داشتم .
مکان نصب رو عوض کن به احتمال قوی درست میشه
تو آخر بازی وقتی تیکه سوم بهشت از دست الموعلیم می افته تصویر کره زمین بالای آن نمایان می شه که روی آن کره نقاط مختلفی هست.این موضوش چیه؟
این نقاط مکان های اختفای دیگر piece of eden ها است که حالا فاش شده.
موفق باشید.
آقا میشه یه توضیحی درباره داستان این بازی به من بدید ؟ چرا بعضی جاهای شهر ماموران نظامی دارن مردم رو اذیت میکنن ؟ و ما باید به یه جتگی اون طرف رو از دستشون نجات بدیم ! دلیل اذیت کردن اون طرف چیه ؟ آیا ما وقتی وارد یه شهر جدید میشیم با کل مراحلش رو بریم یا میشه نصفخ ولش کرد و بعد از برگشتن به شهر خودمون دوباره انجامشون بدیم ؟ مثلا همون اون برجهایی رو که میره ازشون کل شهر رو میبنینه رو باید انجام بدیم یا نصفه شد اشکالی نداره ؟ این پرچم هایی که ( مثل مجسمه ها توی جی تی آ 4) حدود 100 تا هستند رو چطور من پیدا کنم ؟ 100 تا خیلی زیاده !
در مورد اذیت کردن باید بگم اولا زور گویی ( چون زورشون زیاد بید ! ) دوما هم باج گیری .نقل قول:
آقا میشه یه توضیحی درباره داستان این بازی به من بدید ؟ چرا بعضی جاهای شهر ماموران نظامی دارن مردم رو اذیت میکنن ؟ و ما باید به یه جتگی اون طرف رو از دستشون نجات بدیم ! دلیل اذیت کردن اون طرف چیه ؟ آیا ما وقتی وارد یه شهر جدید میشیم با کل مراحلش رو بریم یا میشه نصفخ ولش کرد و بعد از برگشتن به شهر خودمون دوباره انجامشون بدیم ؟ مثلا همون اون برجهایی رو که میره ازشون کل شهر رو میبنینه رو باید انجام بدیم یا نصفه شد اشکالی نداره ؟ این پرچم هایی که ( مثل مجسمه ها توی جی تی آ 4) حدود 100 تا هستند رو چطور من پیدا کنم ؟ 100 تا خیلی زیاده !
که شما باید به کمکشون برید و اون مامور ها رو بکشید .
در مورد اون برج ها فقط به خاطر اینه که شما دید وسیع تری نسبت به نقشه داشته باشی .
مثلا بتونی جاهای مخفی شدن و استتار رو پیدا کنی ( واسه مواقع ضروری )