کارت گرافیکی مناسب برای فتوشاپ؟
نقل قول:
سلام
من از کارت گرافیک gforce ، 256 استفاده میکنم و جدیدا دارم برنامه فتوشاپ رو کار میکنم و در مورد تابلوهای با مساحت متوسط و زیاد کارت گرافیکم و یا شاید سی پی یو ی بنده اجازه و سرعت عمل رو از من گرفته
سی پی یو م 3 و فول هستش
لطفا راهنمایی کنید
کاملا در اشتباهی. کار شما هیچ ارتباطی به کارت گرافیکی نداره.
کار اصلی کارت های گرافیکی پردازش تصاویر سه بعدی هست. به عبارت دیگه: چیزی که الان توی مانیتورت داری می بینی داره به صورت لحظه به لحظه توسط کارت گرافیکی پردازش می شه و بعد نمایش داده می شه. تصاویر دو بعدی که شما توی فتوشاپ باز می کنی و عموما ثایت و بی حرکت هستند اصلا نیازی به پردازش آنچنانی ندارن. البته درسته... زمانی که روی تصویر زوم می کنی یا تصویر رو حرکت می دی کمی گارت گرافیکی به زحمت می افته ولی این کار اصلا کار شاقی نیست و کارت های معمولی با قیمت 50 تا 100 تومان به خوبی انجامش می دهند. بازی های سه بعدی که با جزئیات بالا اجرا می شن نیاز به کارت های گرافیکی پرقدرت دارند.
با توجه به اینکه گفتی تابلوهای بزرگ... می شه نتیجه گرفت حجم فایل هایی که باهاشون کار می کنی خیلی زیاده. این حجم زیاد اطلاعات باید توی RAM جا بگیره. به احتمال خیلی زیاد مشکل شما مربوط می شه به کمبود رم. اگر میزان رم رو ارتقا بدی به 2 گیگابایت اختلاف سرعت رو کاملا احساس خواهی کرد.
بعد از این موضوع، نکته بعدی که اهمیت پیدا می کنه سرعت ورود و خروج اطلاعات از RAM هست که بهش BUS می گن. باید ببینی مادربوردت حداکثر از چه باسی برای رم پشتیبانی می کنه و باس رم کنونی چقدره؟ (البته باس رم باید با باس سی پی یو هماهنگ باشه)
چون حجم عظیمی از اطلاعات دائما باید بید (هارد-سی پی یو-رم) رد و بدل بشه. سرعت های ورودی و خروجی این قطعات اهمیت ویژه ای داره.
در نتیجه در مرحله بعد باید هاردت حتما Sata2 باشه و ترجیحا 8 یا 16MB بافر داشته باشه.
البته تغییر سی پی یو هم در سرعت فتوشاپ موثره ولی من با این فرض که مادربوردت احتمالا از سی پی یو های جدید پشتیبانی نمی کنه و ضمنا می خوای با کمترین هزینه بهترین نتیجه رو بگیری پیشنهاد می کنم اول RAM رو ارتقا بده. چون تغییرش خیلی خیلی محسوس خواهد بود.