بلهنقل قول:
یک ساعته ۲۰ گیگ
۲ساعته ۴۰ گیگ
۳ ساعته ۶۰ گیگ
Printable View
بلهنقل قول:
یک ساعته ۲۰ گیگ
۲ساعته ۴۰ گیگ
۳ ساعته ۶۰ گیگ
اولویت با بسته 6 تا 12 هست .نقل قول:
سرعت به اندازه ای هست که بشه این حجم دانلود کرد با گوشی؟نقل قول:
بستگی به سرعت دانلودتون داره اگه خوب باشه میشه دانلود کردنقل قول:
اینو e5186 میشه از جایی تهیه کرد تو ایران؟
من جایی ندیدم شاید راستین بازار بیاردش الان برادر کوچکترش e5786 رو راستین بازار دارهنقل قول:
راستین بازار هم که مودم +4g آورده هنوز یه تست سرعت پلاس باهاش نذاشته . مثل اینکه اونا هم با پلاس به مشکل خوردن و انتظارشون برآورده نشده با این مودم
■ حضور«همراه اول» در «الکامپ ۲۰۱۶» با شعار «از سرعت سبقت بگیرید»
■ همراه اول در حوزه اینترنت همراه (نوترینو)، با معرفی برنامه توسعه شبکه 3G، 4G، و 4.5G، همچنین ارائه سرویس های 4.5G و شبیه سازی شبکه 5G در نمایشگاه حضور دارد. علاوه بر این با توسعه شبکه Wifi و پیاده سازی سرویس های VOLTE، Wifi Calling و Wifi Offloading آماده همراهی با بازدیدکنندگان بیست و دومین نمایشگاه الکامپ خواهد بود
فقط میتونم بگم :|
همراه اول از ایرانسل بهتره حداقل این روزا بهتره , ایرانسل رو موج شور و شعف اجتماعی سال 84 سوار شد و سیم کارت رو ارزون کرد ولی کار دیگه ای نکرد الان هم میبینید به آخر خط رسیده و سعی داره با فروختن td lte به عنوان اینترنت ثابت ! خرج و مخارجشو در بیاره , آخرش هم احتمالا mtn میره از ایران و همون ترک سل که قرار بود بیاد میاد
ولی volte فکر کنم عملی شده , من با یک تک آنتن lte رو گوشیم تونستم زنگ بزنم و بدون قطعی صدا صحبت کنم , اگه اشتباه نکنم همین volte بود