من میخوام تخلیه کنم برم صبانت. نظرتون چیه؟
میگن دانلود شبانه رایگان هم داره پینگش هم خوبه
درسته یا نه؟
Printable View
من میخوام تخلیه کنم برم صبانت. نظرتون چیه؟
میگن دانلود شبانه رایگان هم داره پینگش هم خوبه
درسته یا نه؟
درست درست درست[emoji51]نقل قول:
شبانه ش دو برابر حجمی ک خریدی هسته
پینگشم با سرویس دو مگ من و کمی نویز ۶۷ هسته(البته الان نمیدونم چون سیم خطمون بریده شد)[emoji55]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
بدرد نمیخوره شبانه درستی نداره مثلا 5گیگ که بگیری 10گیگ شبا میتونی دانلود کنی 10گیگ به چه درد میخوره؟هنوز اینترنت سیمکارت بصرفه ترهنقل قول:
- - - Updated - - -
بدرد نمیخوره شبانه درستی نداره مثلا 5گیگ که بگیری 10گیگ شبا میتونی دانلود کنی 10گیگ به چه درد میخوره؟هنوز اینترنت سیمکارت بصرفه ترهنقل قول:
خب چرا ۱۰ یا ۲۰ گیگ نگیریم؟نقل قول:
هرکی مصرفش بالاس حجم بالاتر میگیره دیوانه س ۵ گیگ بگیره؟
همه هم پرمصرف نیستن
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
عزیزان پس جواب من چی شد ؟ اکسین هستم ! ایمیل ، فاکس و ... چی هست برای تخلیه ؟؟؟ امروز زنگ زدم گفت یک هفته طول میکشه ! دروغ از این بالاتر ! :n04:
بدرد دانلود شبانه نمیخورهنقل قول:
برای دانلود اول اسیاتک بعدش هم شاتل البته شاتل هم محدود میکنه شبانه رو اما باز بهتر از صبانته
صبانت برای گیمرها توصیه میشه که اینترنت با کیفیت میخوان و دانلودی هم ندارن
فکر نکنم تخلیه کنننقل قول:
به منم گفتن یک هفته صبر کن ولی هیچ اتفاقی نیفتاد بعد رفتم دفترشون دوباره جلو خودم درخواست تخلیه رو ثبت کرد ولی بازم برا مرکز نرفت
تا اینکه رفتم فلکه ساعت و یکساعته خطو تخلیه کردم
فقط ادرسشو بلدم شماره و فکسشو ندارم:n33:
برا همه که نمیصرفه ماهی 40-50تومن بدن تا 20گیگ شبانه دانلود کنننقل قول:
الان من تو مخابرات با ماهی 23تومن شبانه با سرعت 4مگ دانلودشه تازه شبانش هم نامحدوده بنظرم شرکتای خصوصی اصلا بدرد نمیخورن همین آسیاتک یه هفته تمدید نکنی یه هفته رو از دور بعدی کم میکنه حالا نمیدونم صبانت هم اینجوره یا نه ولی مخابراتو یه بار 2ماه تمدید نکردم حتی خطمو تخلیه هم نکردن یک روز هم از سرویس جدید که گرفتم کم نکرد
یعنی تو فقط 4 گیگ درماه مصرف داری؟:n13:نقل قول:
من مخابرات که بودم حداقل ماهی 12 گیگو مصرف میکردم با صرفه جویی
این ماه هم اسیاتک انقدر تست سرعت گرفتم که 10 گیگ دوره رو سر 20 روز تمام کردم:n19:
ولی از این گیت وی جدیدی که بهم دادن خیلی راضیم هرشب 24 گیگ دانلود میده و همه چیزش از مخابرات که داشتم بهتره و اوکیه , فقط شبا از ساعت 4 تا 8 مشکل تک کانکشن داره که قابل چشم پوشیه اگر کاری داشته باشم که تک کانکشن قوی بخواد میزارم 8 تا 10 که سرعت تک کانکشن کامل میشه انجام میدم
همون 8 تا 10 سرعتش میشه 1.3 تا 1.4 مگابایت که حدود 9 گیگ میشه دانلود کرد:n19:
فرشاد شماره فکس نمیدی ؟ چرا باو ؟ :n27:
من دیروز درخواست تخلیه دادم امروزصبح تخلیه شد زود تخلیه میکنن
- - - Updated - - -
من دیروز درخواست تخلیه دادم صبح تخلیه شد زود تخلیه میکنن