نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میدونید مدتی هست که پارس تمام سرویسها رو روی 9 مگ بسته
اما در مواردی که خط نمی کشیده روی همون 4 مگ گذاشته بمونه
در این بین، بعضی ها از جمله خود من درخواست دادیم علی رغم وجود نویز، خطمون رو ببرن روی 9 مگ که خب طبیعتاً خطمون کل 9 مگ رو نمیتونه ساپورت کنه
اینارو گفتم تا برسم به اینجا که اگه موافق باشید میخوام پیشنهاد کنم (با توجه به اینکه خیلی از کاربرای پارس جدیداً دچار این مشکل هستن) توی همین تاپیک با کمک اساتید اهل فن یه بحثی راه بندازیم در مورد پیدا کردن روشی برای حل این مشکل
برای شروع، خودم یافته هام رو به اطلاع دوستان میرسونم:
همونطور که میدونید در اولین قدم باید وضعیت سیم کشی داخلی کنترل بشه که این کار با وصل کردن مودم به سر خط (جعبه تقسیم) و بررسی میزان تغییر snr و نویز قابل انجامه
در صورتی که تغییری وجود نداشته باشه مشخصاٌ مشکل از سیم کشی داخلی نخواهد بود
بنابراین باید از مخابرات پیگیری کرد (از افرادی که تونستن با موفقیت این پیگیری رو انجام بدن درخواست میکنم تجربشون رو در اختیار ما هم قرار بدن)
اما من دلم میخواد اساتید کمک کنن تا یه بحث تخصصی تر هم داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان مثال این وضعیت خط و مودم من هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین سؤال اینه که: snr کم، باعث میشه که خط فقط تا 6 مگ رو ساپورت کنه یا نویز بالا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در وهلۀ دوم از دوستان خواهشمندم تمامی موارد مؤثر بر نویز خط و snr رو اعلام کنید
آپدیت (با تشکر از bilmazlar عزیز):
حالا میخوام به یافته ای جالب اشاره کنم؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که میدونم روی خط تلفن امواج صدا با فرکانس پایین منتشر میشه و امواج data با فرکانس بالا و طول موج کم
بنابراین کوچکترین نویزهایی میتونه روی سیگنالهای دریافتی data تأثیر منفی بذاره
از طرفی به نظر میرسه که چیپست بعضی مودم ها قادرند تا به طور قابل توجهی میزان سیگنال به نویز دریافتی از خط یا همون snr رو افزایش بدن
2 تا سؤال:
لیست کامل این نوع مودمها رو کسی میدونه؟
اگر همچین قابلیتی وجود داره که میشه سیگنالها رو تقویت کرد، پس احتمالاً باید دستگاهی (مثلاً نوعی Amplifire) وجود داشته باشه که بشه قبل از مودم اونو به خط وصل کرد و بعد از اون یه خروجی گرفت و خط با snr تقویت شده رو به مودم متصل کرد؛ درسته؟!
هر کسی در این موارد اطلاعاتی داره لطفاً دریغ نکنه
برای مثال من تجربۀ یکی از دوستان خارجیمون رو واستون قرار میدم تا ببینید که مطالبی که گفتم پر بیراه نیست:
در انتها امیدوارم تمام دوستان تا جایی که میتونن تو این بحث مشارکت کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزان این مشارکت هر قدر هم که کم باشه اشکالی نداره چون ممکنه با کنار هم گذاشتن یافته ها و تجربیات دوستان بشه به یه راه حل اساسی رسید
به امید اینکه با پیدا کردن یه راه حل مناسب، همه بتونیم از تمام این ظرفیت موجود استفاده کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]