من هروز رو مخشونم اینقدر که اونا بیشتر از من دنبال کارامم تا تموم شه از شرم راحت شن :n08::n08:نقل قول:
شما کرج هستی؟
Printable View
من هروز رو مخشونم اینقدر که اونا بیشتر از من دنبال کارامم تا تموم شه از شرم راحت شن :n08::n08:نقل قول:
شما کرج هستی؟
فاجعه=شبدیز :n13::n03:نقل قول:
این سرویسهای U نامحدود هستن و طبیعتاً شبانهاش هم رایگانه و از نظر سرعت هیچ فرقی بین شب و روزش نیست. ولی اگه بیشتر دنبال شبگردی رایگان هستی تا روزگردی، بهتره از همین سرویسهای محدود بگیری که سرعتش به مراتب بیشتر از نامحدودها میشه.نقل قول:
از روی اطلاعات مودم کیفیت خط adslت باید خوب باشه. پس حتماً مشکل از خود شبدیز بوده. منم با شرکت قبلیم مشکل داشتم. البته فاجعه نبود. اما من که دنبال شبانه خوب بودم، اذیتم میکرد. سرعت شبانه رایگانش دقیقاً نصف سرعت اسمی سرویسم بود. در حالی که روزا تا سه برابر سرعت اسمی خطم بهم پهنای باند میداد. از این نظرا پارسآنلاین تو تهران و مرکز مخابراتی ما وضعیتش خیلی بهتره.نقل قول:
نه من تهرانم. نمیگن مشکل از کجاست؟ شاید مخابرات بد عمل میکنه. این شرکتهای اینترنتی موقع ثبتنام همه تلاششون رو میکنن که شما زودتر وصل بشی. حتی اگه بتونن برات چایی هم میآرن دم در خونه.:n02:نقل قول:
ممکنه مشکل از مخابرات منطقهاتون باشه. من خودم یه سری کارها رو که توی مرکز مخابراتی انجام میشد رو خودم هم پیگیری میکردم که مثلاً نامه جمعآوری شرکت قبلی رسیده دستشون یا نه.
شبدیز سرعتش خوبه ولی 1 گیگ دانلود کنی 1/5 گیگ حساب میکنه خیلی شیک دزی میکنه دستتم به هیچ جا بند نیست شبانه رایگان نداره گیگی 1000 حساب میکنه :n08:نقل قول:
چه جالب همین الان پارس انلاین اس ام اس داد که وصل شده :n02::n02::n20:نقل قول:
مبارکه!:thumbsup:نقل قول:
سلام
سرویسهای محدود پارس در ساعت رایگان شبانه چقدر سرعت میدن ؟
اگه پورت روی 9 مگ بسته شده باشه
واسه من دو شبه روی 9مگ بسته شده. شب اول سرعتش بد نبود. متوسط 700 کیلوبایت در ثانیه سرعتش بود. البته بعضی لحظات تا 900 کیلوبایت هم بالا میرفت. اما دیشب متوسط سرعتش 500 کیلوبایت بود و به ندرت بالای 600 کیلوبایت میرفت.نقل قول: