آقایون 1 سوال
من الان یه بازی رو هارد نصب کردم ولی وقتی Play game رو میزنم باز میگه دیسک رو وارد کن !! مگه نباید بدون دیسک اجرا بشه ؟اونوقت الان که نصب کردم که فرقی داره با وقتی که نصب نکردم ؟؟
آقایون 1 سوال
من الان یه بازی رو هارد نصب کردم ولی وقتی Play game رو میزنم باز میگه دیسک رو وارد کن !! مگه نباید بدون دیسک اجرا بشه ؟اونوقت الان که نصب کردم که فرقی داره با وقتی که نصب نکردم ؟؟
نه کلا باید دیسک باشه..................نقل قول:
بله خیلی فرق داره گرما کاهش پیدا میکنه عمر کنسول بالا میره..........زود لود میشه.............3چراغه نمیشه...........و خیلی چیز های دیگه
وقتی شما بازی رو نصب کنید برای اجرای بازی سی دی باید داخل دستگاه باشه تا لایه ی امنیتی چک بشه به خاطر همین دیسک یه دور می چرخه و دیگه نمی چرخهنقل قول:
سلام به همه
اسلیم 0225 بروش افت ولتاژ آنلاک شده (LT1.9) و پرسیدم گفتن آنلاک میمونه بحالت wp برنمیگرده
داشبوردم 12625 هست کاری با لایو هم ندارم فعلا . آپدیتهایی که تو بازیا هست میتونه باعث بشه کپی خور بپره یا فقط آپدیت های داشبورد؟؟؟(اصلا 13146یا 13599 بریزم کپی خور به فنا میرود؟؟ اصلا لازم هست بریزم؟؟)
البته فکرکنم آپیدتهای تو بازیم یه جورایی داشبوردو ارتقاء میده درسته؟؟ لطفا دقیق بفرمائید یه جوونی رو از نگرانی در بیارین میخوام با خیال راحت یه 40 50 تا بازی بخرم بازی کنم.(الان میتونم بازی های ap2.5 بازی کنم؟؟)
نقل قول:
تا اونجا که من میدونم آپدیت های 13146 و 13599 روی هیچ دیسک بازی نیست ! قدیمیا هم که مشکلی ندارن!
( البته از این چند تا بازی که جدید اومده خبر ندارم ! Call of juarez و اینا : دی )
اصلاً لازم نیس که شما داشبورد رو آپدیت کنی ! هر بازی که گزاشتی آپدیت خواست ( از بازی های خیلی جدید نه ) آپدیت کن ! منم کنسولم آخرین آپدیتش ماله کینکته ! مشکلی نداره ! ( بعد از اونم هر دیسکی گزاشتم آپدیت نخواست ! )
من امروز shift 2 گرفتم با کلی ذوق.
این گرافیکش خیلی مذخرفه.
با خودم گفتم این باید از Hot Pursuit هم بهتر باشه.
مشکلم اینه که تو اینم یک بار Freeze شد xbox. الان این دفعه سوم هست تو 1 ماه اخیر که xbox م Freeze میشه. مشکلی داره با عادیه؟؟؟؟؟؟؟:41:
چند تا چیز ممکنه:نقل قول:
1- دیسک خرابه
2- لنزت ضعیف شده
3- بازی سنگینه
بهترین راه حل برای حل مشکل استفاده از هارد هست.
دو دفعه قبلی تو بازی Red Dead بود که رو هارد اکسترنالم نصب بود.نقل قول:
این دفعه هم تو همین Shift2 بود که با DVD بود.
نقل قول:
فکر کنم مشکل فریز شدن از پاور دستگاه باشه !
علیرضا این جور چیزای گفته بود قبلاً تو تاپیک :دی
فکر کنم توی پاور رو خاک و اینا گرفته باید بازش کنید تمیزش کنید !
دوستان یه موضوع مهم رو میخواستم بگم اینه که من ایکس باکسمو یه مدتی با کابل HDMi غیر اصلی وصل کردم به بوردش آسیب زد و 1 چراغ قرمز با ارور E76 فعال شد این ارور از سه چراغ بدتره یعنی تعویض مادربورد دقت کنید اصلی تهیه کنید!بالاخره اینم یه تجربه شد برای من امیدوارم به پستم توجه کنید و مثل من بی گدار به آب نزنین!