تست الان
چند روزه کیفیت نت عالی شده چون معمولا در ساعات شلوغ 8 تا 12 شب یه مقداری افت سرعت وجود داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست الان
چند روزه کیفیت نت عالی شده چون معمولا در ساعات شلوغ 8 تا 12 شب یه مقداری افت سرعت وجود داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کیفیت نت همه اوکیه ؟ اگه اینقدر خوب شده تا دوباره اسیاتک بگیرم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام ..
من سرعتم به زور به 50 kb/s میرسید!! امروز بعد از 6-7 سال مودم خریدم سرعت شد حول و حوش 300 kb/s !!! :n04:
توی پنل TP link 8060، چجوری میتونم وضعیت خطو چک کنم؟ منظورم snr ایناس!
بالاخره مودم خریدی !نقل قول:
برن 192.168.1.1 یوز و پسورد admin تب status
آره خریدم :n02:نقل قول:
والا تب status ندیدم .. ولی توی xDSL چیزای زیادی نوشته ولی فک کنم اینا مهم تریناشه ..
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 110 306 Attenuation (0.1 dB): 285 161 Output Power (0.1 dBm): 187 123 Attainable Rate (Kbps): 15,744 1,160 Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 12,285 509 0 0
کیفیت خط که خیلی خوبه خطت رو 12 مگ بسته شدهنقل قول:
سرویست چیه؟( یه تست سرعت از س.افت 98 بگیر ببین سرعتت چنده )
اینترنت پرسرعت چلچله 20 گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگاننقل قول:
از س98 سرعت دانلود بین 500 تا 700 کیلوبایت / ثانیه متغیره ..
از سرورای خارجی هم رو 200 اینا .. نمیدونم چش شده الان گوگلو بزور باز میکنه .. احتمالاً مشکل خوده isp ه ..
اینم تست از اسپیدتست ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکزتون کمبود پهنای باند داره وگرنه از سا.فت 98 باید بالای 1 مگابایت می بودنقل قول:
شما سرعت تک کانکشنتون برای این فایل چقدره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خوبه. شبانه هم 500 شده داخلی/خارجی
ولی امان از پینگ