آقافرشاد گفتی فری، یعنی چی دقیق!؟
یعنی دانلود مفتیه :n20: یا نه :n27: در تمام شبانه روز
Printable View
آقافرشاد گفتی فری، یعنی چی دقیق!؟
یعنی دانلود مفتیه :n20: یا نه :n27: در تمام شبانه روز
رفقا هر اتفاقی که میفته خواهشا اینجا نگید ... هرچی چیز خوبی که اینجا گفته شد چند روز بعد بستنش یا قطع شده... برید حالشو ببرید اگر چیزی فرقی کرده باشه بقیه زودتر از ما کشفش میکنن... این رو هم واسه خودتون میگم امیدوارم منظورمو بفهمید...:n12:
نکنه حیدری تاپیکو زیر نظر داره:n02:نقل قول:
فرشاد نگفتی! منظور از فری چیه! والله من که امروز دو گیگ فورس ماژور نیاز داشتم خرید کردم براشنقل قول:
یعنی سرعت شبانت پایین نمیادنقل قول:
سلام دوستان عزیز وضعیت مخابرات چطوره ؟ من چند سال مخابرات بودم و راضی بودم ازش تا اینکه شبانه رو قطع کردن منم تخلیه کردم الان اوضاع شبانه و سرعت در چه حده مثلا 2 مگ مثل سابق روز و شبانه 250 میده ؟ ممنون میشم جواب بدید
سلامنقل قول:
2مگ سرعتش 500کیلوبایته حالا سرعت شبانت بستگی به گیت وی داره اگه رو گیت وی فری بیفتی شب و روز 500کیلوبایت اگر لاک باشه شبا راس ساعت 1 که شبانه شروع میشه سرعت میاد رو 250
قبلا هم همینطور بودم، مگر اینکه به هر دلیلی آی.پی میپرید یا نیاز بود مودم ریست بشه!نقل قول:
با این صورت باز هم همینه و سرعت اسمی شد
اگر اینطوری باشه برای من فوق العاده خوبه چند روزه خط رانژه میکنن ؟ فن آوا دارم 1 مگ توی روز و شب سرعت زیر 100 فقط چون شبانه داشت موندم با این شرایط مخابرات خیلی خوبهنقل قول:
فقط اگه شانس بیاری تو گروه گسترش ارتباطات نیفتی چون گروهش افتضاحه فقط آی پی های گسترش ارتباطات میده و از آی پی های مخابرات خبری نیست کلا ریسکیه یا میفتی تو گروه گسترش ارتباطات و باید قید دانلود بزنی یا اینکه شانس بیاری و تو گروه مخابرات بیفتینقل قول: