اینترنتشون مفت نمی ارزه
Printable View
اینترنتشون مفت نمی ارزه
فلشگت رو امتحان کن :2:نقل قول:
کد:http://www.flashget.com
نقل قول:
آقا اینجوری که شما می گین برای سرویسی که 28000 تومان برای هر ماه باید بدیم،اگر با شرایط فعلی بخوایم مواظب FUP هم باشیم،حداکثر مقداری که می تونیم دانلود کنیم،53 گیگ هستش.
تازه این رقم اسمی هست.یعنی تو محاسبه اش اصلا وبگردی لحاظ نشده و فقط دانلود مد نظر بوده.
خب من با eco 2048 هر شب توی ساعت رایگان 3600 مگابایت دانلود داشتم.که به عبارتی می کنه هر ماه 108 گیگ.تازه با قیمت 24 هزار تومن و البته برای وبگردی هم سرعت عالی 2 مگ رو داشتم.
به عبارتی مغز خر احیانا نخوردم که بیام پول بیشتر بابت سرویس پایین تر بدم.
حالا کاملا می فهمم برای چی شاتل افتاده به جون این اکو ها.:13:
اینو احیانا شخصی به نام رستمی نگفته؟!نقل قول:
هه ههنقل قول:
شما هم رستمی رو میشناسی
این رستمی خیلی باحاله
هر جوری حال کنه جواب مشترکو میده
نقل قول:
دقیقا:13: همینطوره و برای همین هست که سرویسهای اکو رو دارند محدود می کنند. البته حساب اینجا رو هم باید کرد اگر اشتباهی ساعت ویندوز شما بهم بریزه تو 1 ساعت حدود 800 مگ دانلود می کنید و مجبور میشید 5000 تومن بابت 1 گیگ اضافه بدید.
نقل قول:
خب احتمال این اتفاق اونقدر بالا نیست که باعث بشه آدم از اکو منصرف بشه.
من توی چهار سال گذشته که دانلود شبانه داشتم شاید یک یا دو بار پیش اومده باشه.
دوستان از زبون یه نفر تو پشتیبانی کشیدن بیرون که محدودیت اکو هم ماهیانه خواهد بود.حالا باید احتمالا خودمون کشف کنیم مقدارش رو برای هر سرویس.
البته اکو 2048 رو از اولین روزی که من گرفتم شبانه رو روی 170 کیلوبایت محدود کرده بود.
کسی اینجا ارن هوم داره ؟
سرعتش چقدره ؟
ممنون
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
منم 2 مگ داشتم دوست من ولی 1 هفته بود سرعتو از 10 بالاتر نمی رفتنقل قول:
پشتیبانی هم که همش چرت می گفت
واسه همین اومدم به 128 که به قول یکی از دوستان کمنر ضرر کنم
بابا دم شاتل گرم، ساری خیلی خوب شد. شب و روز فرقی نداره (البته با وی پی ان). با 128 شبی 1200 مگ حداقل دانلود میکنم.
خیلی خوب شد. اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بدون وی بی ان سرعتتون شبا چقدره؟