ببینید اسلیم ها در هر صورت آنلاک می شن البته اون هایی که -- شدن و با نرم افزار کاری نمی تونن بکنننقل قول:
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
باید LT 1.9 بریزینقل قول:
ببینید اسلیم ها در هر صورت آنلاک می شن البته اون هایی که -- شدن و با نرم افزار کاری نمی تونن بکنننقل قول:
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
باید LT 1.9 بریزینقل قول:
نقل قول:
باید حتما ببرم مغازه یا خودم میتونم؟
مغازه 15ت حدودا میگیره ، خودتون هم میتونین ولی یه کم ریسک داره و یه کم حوصله نیاز داره...
اگه زیاد تجربه ور رفتن با چیزای دیجیتال رو ندارین و تجربه فنیتون هم در حد 0ــه ، بهتره بدین بیرون ولی اگه یه کمی حوصله ور رفتن رو دارین و یه کمی هم کار فنی کردین خودتون بکنین به نظر من...
حالا اگه lt رو رختیم دوباره بازی های قدیمی رو میاره؟اخه هرچی میزارم اجرا نمیکنه حتی بازی های قدیمی نکنه همشونو patch شده میخواد؟ :41::13:
الان کنسول شما کپی خور نیس ، باید ال تی بریزین که کپی خور بشه و بعد همه ی بازیا رو اجرا میکنه...
البته 6 تا بازی رو اجرا نمیکنه اگه نمیخوای لایو بری13146 رو بریز که راحت هم باشی..................ولی اگه هم خواستی صبر کن به فرم ور دیگه هم بیاد ولی طول میکشه.............نقل قول:
درود:
XboX سفید برد جاسپر که فقط برای بازی های قدیمی کپی خور شده بود (بقیه مشخصاتشو نمی دونم)
با سی دی اکتیو بازی هایی مثل بلک آپس رو می تونستم بازی کنم ولی با BrotherHood مشکل داشتم که می دونستم باید اپدیت سخت افزاری کنم...
حدود چند ماه پیش توسط اینترنت داشبوردمو آپ کردم و وقتی دیدم که بازی هایی مثل call of 7 رو که می تونستم با سی دی اکتیو بازی کنم دیگه نمی شه بازی کرد، اپدیت رو پاک کردم اما بازم مشکلم حل نشد.
چند روز پیش بعد از مدتها وقت کردم و XboX رو بردم برای آپدیت که مشکلاتش حل بشه ولی تعمییر کار بهم گفت که درایورت قفل کرده و هیچ کاری نمی تونی بکنی مگر اینکه درایورتو عوض کنی یا منتظر -- جدید باشی؟!
حالا چند سوال و راهنمایی از دوستان می خواستم!
1. واقعا الان نمی شه هیچ کاریش کرد؟
2. این -- جدید ممکنه چقدر طول بکشه تا بیاد؟
3. یا اینکه بهتره بگم درایورو عوض کنه که می گه هزینش بالاست؟
......................
الان با تعمیرکار حرف زدم و می گه کی دستگاهت رو نمی تونم پیدا کنم و باید اونی که دستگاهت رو اولین بار کپی خور کرده پیدا کنی تا کی رو بهت بده :18:.... واسه این مشکل راه حلی دیگه ای هست...........
دی وی دی کی تحت هر صورت در میاد... به نظر طرف چرت گفته... درایوت چیه؟؟؟نقل قول:
دوستانی که بازی های کینکت رو استفاده کردن!! بهترین و جالبت ترین بازی های کینکت که اومده چیه؟؟
Tomb rider خبر ندارین کی ریلیز میشه؟؟
درود:نقل قول:
نمی دونم والا آرکیده حدود دو سال پیش خریدم فک کنم مدله
2009 باشه ولی مشخصات دقیقشو نمی دونم....