همین الانش با اسپیلیتر وصله همونطور که قبل از پارس آنلاین هم به اینترنت مخابرات وصل بود و مشکلی نبود اصلا .بدون اسپیلیتر هم مشکل حل نشد.نقل قول:
Printable View
همین الانش با اسپیلیتر وصله همونطور که قبل از پارس آنلاین هم به اینترنت مخابرات وصل بود و مشکلی نبود اصلا .بدون اسپیلیتر هم مشکل حل نشد.نقل قول:
کابل تلفن به صورت مستقیم وصل می شه یا نه. آیا از میکرو فیلتر استفاده می کنی. دو شاخه تلفن ضد برق نیست.نقل قول:
من وقتی پورتم روی 2 مگ بسته شده بود snr روی 32 بود الان که روی 9 مگ بسته شده روی 17 هست.
پس چطور وقتی مودم روشن هست روی تلفن نویز دارید ؟!! اسپلیتر رو به کابلی که به تلفن وصل میشه متصل کنید و کابل مودم رو مستقیم به پریز وصل کنید (بدون اسپلیتر)نقل قول:
مودم رو هم یه بار ریست فکتوری کن از اول کانفیگ کن ببین افاقه میکنه !
تلفن مستقیم وصل شده، میکرو فیلتر یا همون اسپیلیتر هم سر راهش هست، . من اگه میخواستم مشکل داشته باشم باید با نت مخابرات هم همینطور میشد. دو شاخه یدونه بیشتر نییست که به خط که از دم در اومده وصل شده و از ایناست که به شکل تلفن هستن زیرش سوکت RJ 11 میخوره کلا فکر نکنم مشکل از من باشه. پایین اومدن SNR هم طبیعیه ولی نه تا این حد که بیاد رو 6 نویز من احتمالا منشعاش از خود مخابراته ولی فکر نکنم زیر بار برن حسابی اذیتم میکنن تا این نت درست بشهنقل قول:
بدون اسپیلیتر هم وصل میکنم SNR باز پایینه رو 6 و اینترنت وصل نمیشه. تلفن هم سر راه نیست اصلا تازه وقتی تلفن اضافه میکنم گوشی رو هم برمیدارم SNR زیاد میشه میره رو 15 ولی باز نت وصل نمیشه یعنی تایم آوت میده کانکشن تو مودمنقل قول:
اضافه کنم هم که یدونه کابل و پریز هم بیشتر نیست خط انشعاب دیگه ای نداره.
سلام دوستان
من دقایقی هست که به جمع مشترکان پارس آنلاین پیوسته ام....و نیم ساعتی میشه وصل شدم..
تهران هستم و یکساله 512 محدود خریدم....
نظرتون درباره سرعتم چیه ؟؟ من به شخصه توقع سرعت خیلی بالاتر داشتم.... :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاجعس , فقط همینو میتونم بگم !نقل قول:
زنگ بزن بگو خطتو بالاتر ببندن
خیلی عالیه به نسبت اکثر دوستان! میتونم بپرسم کدوم منطفه مخابراتی هستی؟نقل قول:
آِیا احتمال داره چون 512 محدود 2gig گرفتم سرعت رو پایین بستن ؟ (مثلا خواستن حجمم زود تموم نشه ؟!:n15: )نقل قول:
اگه تا 24 ساعت دیگه درست نشه حتما زنگ میزنم..
دوست عزیز من مشترک پارس نیستم
ولی شما برای تست دانلود از IDM استفاده کنین و تست کنین
روی اسپید تست ، تک سشن تست میشه ممکنه سرعت دانلود واقعی رو نده
نقل قول: