اره راست میگه نفروش...من امروز تو مغازه یی بودم یکی اومد گفت آرکیدم رو چند میخرن...یارو گفت اسلیما -- شده دیگه اگه خیلی بخرن 200 250...:13:نقل قول:
اره راست میگه نفروش...من امروز تو مغازه یی بودم یکی اومد گفت آرکیدم رو چند میخرن...یارو گفت اسلیما -- شده دیگه اگه خیلی بخرن 200 250...:13:نقل قول:
دوستان سلام.
من الانlt+1.9رودارم با داشبرد13599میخوام برگردم13146 رو بریزم......چی کار کنم.......اگه بریزم فلش میشه به اصل؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه برگردی !
اه باید صبر کنیم1.91بیاد بعد20تومن دیه به فروشنده بدیم اخ یعنی چی...........................................نقل قول:
(براap2.5
سلام یه ایکس باکس با دو دسته و فرمون جاسپر 400خوبه به نظر من که خوبه ولی با -- اسلیم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 9504و2205 -- شده دیه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت هاشونم بگید خواهشا
ه-ک که شدهنقل قول:
الان اسلیم 4 گیگ با درایو 0225 ، 450 تومنه
250 گیگ هم 550 تومن
سلامنقل قول:
قیمتش خوبه! ولی تا وقتی اسلیم هست و نو هم هست شاید رفتن دنبال جنس دست دوم و کمی قدیمی تر خیلی درست نباشه!
البته اگه پولتون جور نباشه بحثش فرق میکنه و اینجاست که عقل حکم میکنه آدم جنس ارزون ترو بخره!:31:
کافیه مایکروسافت یه آپدیت بده ! اون موقه فاتحه هرچی اسلیمه خونده می شه:31: مجبورین 1 سال دیگه صبر کنید و 100 تومن ام خرج کنید برای کپی خور کردن مجدد.نقل قول:
ممکنه فت برای یه مدت قیمتش بیاد پایین ولی به محض اینکه آپدیت بیاد دوباره قیمت می ره رو میلیون
کمک ایکس باکسمو اپدیت کردم دیگه هیچ بازی رو نمیاره :13: