دوستان من تا دیروز از مخابرات اینترنت داشتم بدون هیچ مشکلی، دیروز تخلیه کردم امروز هم خطم برای پارس آنلاین رانژه شد، ولی اینترنت اصلا وصل نمیشه تایم آوت میده انگار تو مودم، چراغ ای دس اس ال روشنه خطم هم روی 9 مگ بسته شده که البته باهر بار ریست روی یه عدد 6 7 5 مگ فیکس میشه، قبلا مقدار SNR ام روی 32 بود الان شده 6 !!! وقتی هم که مودم روشن باشه روی تلفن نویز هست وقتی هم گوشی رو برمیدارم جالبه SNRام میره تا 16 و 17 و خط هم میاد روی 9 مگ فیکس میشه !! نمیدونم این چه مشکلیه من گرفتم زنگم زدم پشتیبانی گفت از مخابراته امشب درست میشه ولی نشد فکر کنم سر کارم گذاشتن. تمام گزینه های ADSL مودم هم چک کردم لینک هم حتی UP نشد فقط روی همون Automatic کار میکنه.
وقتی گوشی رو برمیدارم میتونم با کانکشن کانکت کنم ولی این دفعه Error یوزر و پس میگیرم در صورتی که یوزر و پس کاملا درسته. VPI VCI هم 0 59 وارد شده همونطوری که بهم گفتن من همیشه خودم کانفیگ میکنم مودممو.
خواهش میکنم راهنمایی کنید مشکلم از کجاست در اینکه مخابراته شکی نیست ولی نه اینکه خطم 9 مگ نمیکشه چرا مورد نداره چون تا وقتی رو مخابرات بودم SNRام رو 31 بود که خیلی قویه و تضعیف هم روی 25 . حالا چطور میخوان وضعیت منو درست کنن؟؟
اینم از Status مودم فعلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]