آقا من رفتم پارس انلاین دفتر مرکزی گفت اگه خطت تا 20مگ میکشه رو 9مگ میبندیم و دانلود شبانه با 1مگ 150-200 کیلوبایتو میگیری!:n04:
Printable View
آقا من رفتم پارس انلاین دفتر مرکزی گفت اگه خطت تا 20مگ میکشه رو 9مگ میبندیم و دانلود شبانه با 1مگ 150-200 کیلوبایتو میگیری!:n04:
من قبلا هم عرض كردم به نظر بدر رايان نماينده پيشگامان هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این پیشگامان مثلا اگه 128 نامحدود بگیریم ، سرعت دانلودش چقدره و محدود هست مثل پارس انلاین یا نه ؟
نه محدود نمیکنه شبیه مخابراته سیستمش هم ibsنقل قول:
نقل قول:
ماه بعد میرم همینجا تست میکنم ببینم اوضاش چطوره
باید مطمئن بشم ببینم adslش شبانه داره یا نه؟نقل قول:
من نامحدود میگیرم! قیمتش زده 24000 تومننقل قول:
128نامحدودش میگن سرعتش 80کیلوبایته ولی من کلا نامحدود نمیگیرم فقط شبانه مهمه واسم چون حوصله ندارم 24ساعته لپتاپو روشن بزارمنقل قول:
رفتم تاپیکشون سر زدم! انگار نامحدودا همون سرعت استاندار میدن. مثلا 128 سرعت نهایت 20 هست :n27: البته تاپیکشون جدیدا آپدیت نشدهنقل قول:
استان های مختلف که سرعتشون فرق میکنه تازه باید ببینی بدر رایان سرعتش چنده؟!نقل قول:
سرویس های نامحدود رو پیشگامان روی فیکس خود سرویس میبنده و هیچ محدودیتی ندارهنقل قول:
متاسفانه من فیبر نوری هستم وگرنه میرفتم 512 نامحدود با ماهی 50 تومان میگرفتم و سرعتم 64 - 70 بود .
فیبر نوری هستم و نمیشه این کارو کرد
فرشاد در به در شدی تو تاپیک های سرویس دهنده ها :n08:
تلاش کن، نتیجه ای هم به ما بده، اجرت با خود خدا :n16::n12:
اره والا به نظرت چیکار کنیم؟ همینجور بشینیم و ببینیم داره کلاه میره سرمون؟!هی پول مفت بریزیم تو جیبشون؟نقل قول:
اتفاقا یک نفر دیگه هم از تاپیک های دیگه بهمون ملحق شد من خودم رفتم بپرسم ببینم وضعیتشون چطوره دیدم اونا وضعشون بدتر از ماست:n01:
ولی نمیدونم چرا تا یارو(پشتیبانی بدر رایان) فهمید از مخابرات میخوام تخلیه کنم جا خورد و گفت شبانه نداریم!:n13:
درخواست تخلیه دادم در کمال ناباوری همون موقع خط جمع آوری شد کامل ... بلافاصله رفتم آسیاتک ثبت نام کردم اون جا هم تا ظهر خطم وصل شد :n19: کلا 5 ساعت نشد تخلیه از مخابرات و فعال شدن سرویس از آسیاتک ... پینگ نداره کلا ولی دانلودش خوبه ...
نقل قول:
چجوری درخواست تخلیه دادی ؟
داداش شبانه برای ADSL نداره دوستم ماهشهره گفت فقط نامحدود داشت که اونم برداشتننقل قول:
الان کجا میخوای بری؟نقل قول:
من که دیگه گیج شدم:n27:
پارس انلاین بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن بده!
یک کپی از کارت ملی ( پشت و رو ) وسط یک صفحه A4 میگیری، زیرش هم می نویسی درخواست تخلیه خط برای شماره فلان را دارا می باشم. بعد باید فکسش کنی ( شماره فکس رو باید از 2020 بخش فروش بین ساعت 8 صبح تا 4 عصر بگیری ) !! بعد از ارسال فکس اگر تا 2 روز کاری خط جمع آوری نشد زنگ بزن 2020 بخش فروش اطلاع بده !!! من بعد از ارسال فکس زنگ زدم دیدم گفت چند لحظه پشت خط بعد که برگشت گفت تخیله شد .!!! سرعت نور :n02: به همین راحتی ... :n01:نقل قول:
خیلی عجیبه من که حظوری رفتم دیدم همینجور برگه های تخلیه ریخته رو میز!نقل قول:
میگن شبانه و نامحدودو برداشتیم که سرعت 10مگ:n19:بدیم
من احتمالا" برم پارس شاتل که محدود میکنه بدرد نمیخوره اون ترفند وی پـی ان و اینا هم ک شانسیه ممکنه کار نکنهنقل قول:
دوستم 1024 داره خطش خوبه سرعت دانلودش 200 میرسه حالا منم خطم تا 22 مگ میکشه شاید رو 9 مگ ببندن خوب از آب دربیاد
کاش KING IMAN آنلاین میشد یه آماری میداد از پارس آنلاین آخه بعضی ها میگن خوبه بعضی ها میگن بده :n14:
های وب چطوره ؟نقل قول:
والا اطلاعی ندارم فقط اون کسایی که هی به به چه چه میکردن دیگه صداشون در نمیاد ..... :n13:نقل قول:
های وب برای محدود شبانه داره ؟
شبانه داره اصلا هم محدود نميكنه سرعت شبانه هم عالي فقط وقت رايگانش خوب نيست ساعت 4صبح!نقل قول:
دروغی بیش نیست ... خیلی از استان ها قبلا از این 10 مگ رو آوردن ولی نامحدود روهم دارن و مشکلی نیست ... گیریم راست بگن چرا شبانه رو حذف کردن !!!! دروغ ... من موقت اومدم آسیاتک ولی دلم روشنه اینا از مهر که شد همه ی تعرفه های نامحدود رو بر میگردونن !!!نقل قول:
پینگ که بالاست بعضی وختا تا 400 هم میرهنقل قول:
اگه اهوازی هستی طرف های وب نرو
نایم رایگانشم کمه
یکی از دوستان 256 های وب داشت شبا 150-200کیلوبایت میکشید فکر کنم 1مگش که 4تا 7 ساعت رایگانشه بشه خیلی بیشتر از 5ساعت مخابرات دانلود کرد ولی متاسفانه زمانش خوب نیست تا ساعت 4 باید بیدار بمونی تا تازه بزاری رو دانلود!
دیگه جدیدا 2تا صفحه باز میکنی میری میبینی 10مگ کم کرده
باورت میشه من ۱۲۸ پنج گیگ بدون دانلو فقط ۱۰ روز برام دوام میاره :(نقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
نمیدونم یهو چه مرضی زد به جون مخابرات دقیقا از وقتی که رئیسش عوض شد مخابرات هم adslش عوض شد البته شارژ خوری که قبلا بوده ولی الان خیلی شدیدتر شدهنقل قول:
از برکات دولت جدیده فکر کنم. کجای دنیا اینجوری اینترنت میدن دست مردم؟نقل قول:
سرعت 10مگ مخابرات دیگه دیدن داره هر کی گرفت باید روزی حداقل 1گیگو بخره
نقل قول:
ولی توی همین سه ساعت وقتی سرعت خیلی خوب باشه میشه سه چهار گیگ دانلود کرد
خوب ، منم بالاخره امروز صبح رفتم درخاست تخلیه خط دادم ، انشالله شنبه که نتم از فن آوا ، وصل بشه ، میام کامل توضیح میدم.
????????نقل قول:
:n13:
دقیقا منم منظورم همین بودنقل قول:
برا درخواست تخلیه کپی قبض تلفن هم لازمه؟
یعنی اینقدر سریع تخلیه شد؟!!!!نقل قول:
اوآسیس اره هزار تا مانع میزاره سر راه تا نتونی تخلیه کنی اخرشم با داد و بیداد و به زور تخلیه میکنه سر خطتم ممکنه یه بلایی بیاره ولی ضحی نه به راحتی تخلیه میکنهنقل قول:
من طرفم ضحی هستنقل قول: