اسمتو که زیاد دیدم تو فروم، ولی بیشتر منو یاد فروم قبلیم میندازی.. شما منو منو یاد داری؟نقل قول:
البته شایدم اشتباه فکر میکنم.:46:
موفق باشی.:11:
Printable View
اسمتو که زیاد دیدم تو فروم، ولی بیشتر منو یاد فروم قبلیم میندازی.. شما منو منو یاد داری؟نقل قول:
البته شایدم اشتباه فکر میکنم.:46:
پس سو تفافت بوده:31:..نقل قول:
ولی فکر کنم همه آهنگای مختلفو دوست داشته باشن، زندگی بدون ترانه و این چیزا سخته..
چم = معنی
چم چلیپا چیست ؟ = معنی چلیپا چیست ؟
چند تا سئوال کوچولو
1- صدلی داغ چه جور بود ؟ خوش گذشت؟
2- کدوم سئوالای من جالب بودن ؟
3- چه سئوالی رو نتونستی جواب بدی؟
4- پیشنهاد واسه بهتر شدن این تاپیک چیه؟
5- دوس داری دنیا رو چند دستی بگیری؟
6- نماز و روزه هات کدومش قضا شد؟ اصلا روزه گرفتی؟
7- من اگه بمیرم میای سر قبرم ؟
8- من اگه عروس شم نه ببخشید دوماد شم میای عروسیم
9- اصلا واسه من حاضری دختر مردم رو بدبخت کنی و بری خواستگاری ؟
10- بهترین چیزی که الان به ذهنت میرسه
bahdar عزیز:
.....................(می خواستم یه چیزی بگم ولی نگفتم:31:).....................
.............................(خب حالا میگفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)...................................-
---------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادر معنوی جان چرا به دو پستی که دادم یعنی
وکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1696756&postcount=10534
جواب ندادی؟منتظرم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1696802&postcount=10535
دادم:
وکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1699471&postcount=10561
اون یکیش همنوراستها .. پیداش نکردم:دی
---------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون من 5-4 روز از صندلی نشینیت نبودم و سوال نکردم و امروز روز آخره با اجازه زیاد سوال می کنم.
سوالای قبلیمو که گفتم جواب دادی بعد اینارو جواب بده و همه رو با دقت جواب بده.
راستی چون دیر اومدم نمیتونم همه سوالا رو بخونم اگه تکراری بود شرمنده ولی شما جواب بده:31:.
خواهش میکنم راحت باش.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------:27:
سوالات:
سوالات عاطفی:
چه سوالای قشنگی ( هم اسمه منه سوالات:40:)
1- هر کدام از موارد زیر را تعریف و تفسیر کن:
عاطفه
اسممه.. احساس.. مهربانی
عشق
زیباترین واژه
دوستی
صمیمیت
محبت
زیباترین کلمه..
زندگی مشترک
صفا و صمیمت
2- نظرت در مورد هر کدوم از اینا:
:31:
خوشحال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تولد
بوی گل..
حساب و کتاب
3- اولین چیزی که با شنیدن این چیزا به ذهنت میاد چیه؟
سوسک له شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :2:
موش زنده
من
باید به حسابت رسید.:21:
فیزیک
ایشالله هفته دیگه فقط از تو میپرسه.:31:
امتحان
تقلب..
سوالات مذهبی:
1- مرجع شما کیه؟(اختیاری)
صافی
2- بر اساس فتوای مرجعتان جواب دهید:
الف)فرق بین جایز نبودن و حرام چیست؟
مطمئن نیستم، نمیگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب)در تطهیر چه فرقی بین آب کر و آب جاری است؟
پ)آیا نماز عید فطر اقامه دارد؟
نه فکر کنم.
ت)تقیه یعنی چه؟
ث)ظرفی را که سگ در آن چیزی خورده چگونه پاک می شود؟
ج)واجبات نماز چندتاست؟نام بببرید.
حمد و سوره - رکوع - سجود - تشهد.. فعلا اینا یادم اومد.
چ)ارکان نماز چند تا هستند؟نام ببرید.
تکبیر - تشهد - رکوع - سجود - ...
سوالات علمی و اطلاعات عمومی:
1- واحد پول:
سوریه:
لیره
کنگو:
وون واحد پول کدام کشور است؟
2- اولین کسی که شکر تهیه کرد که بود؟
3- مخترع مسلسل که بود؟
4- میدونستی موذی ترین حیوان موش هست؟الان کناره صندلیت لم داده:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. مگه اینکه تو بگی..:27:
سوالات تاریخی:
1- موسس حکومت غزنویان که بود؟
سلطان محمود غزنوی
سوالات سیاسی:
1- اتوکراسی یعنی چه؟
سوالات هنری
1- آخرین فیلمی که تو سینما دیدی؟
کلاهی برای باران
2- 3 تا از ترسناک ترین فیلم هایی که دیدی؟به ترتیب.
حلقه - کلبه وحشت - جذام
3- از کدام یک از هنرها بیشتر خوشت میاد؟
شیرینی پزی و آشپزی و سفره آرایی و ...
4- بهترین سریال هفتگی؟
جواهری در قصر
سوالات شخصی:
1- چند خواهر و چند برادر داری؟
2 برادر.. یه خواهر
2- بهترین سوالی که ازت پرسیده شده؟
زیاد بودن.. یکی دوتا نبوده..
3- بهترین سوالی که من ازت پرسیدم؟
همش..
4- اگه بچه ات پسر باشه اسمشو چی میزاری؟دختر باشه چی؟
دانیال - مهتاب
5- مسافرت کجاها رفتی؟چند بار؟(همشو بگو)
خیلی ...
اصفهان - شیراز- مشهد - تهران - ساری - رشت - کرمانشاه - کیش - سوریه - لبنان - ...
6- مامانتو بیشتر دوست داری یا باباتو؟
مامان
7- خودتو توصیف کن.(طوری که بشه در ذهن مجسم کرد)
خوب میگفتی توصیف ظاهری یا باطنی؟!:31:
سوالات متفرقه:
1- ئشئشدثفخ یخخسف یشقه؟
ابلیابفسی تتیفلببذدیبز :27:
2- ثسئثا ئشیقثسشف زاه اشسف؟
یبقییذخزه تزلیدبذ 76 تدلبایل:31:
ممنون اگه شد بازم میپرسم.:31:به همه جواب بدی.[/QUOTE]
مرسی، لطف کردی.http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/flowersmile.gif
نقل قول:
ترجمه دو سوال Bahdar كه رمزي نوشته!
1) mamano doost dari ؟
2) ؟esmeh madresat chi hast
كاري از نوترون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tec جان روی صندلی داغ نسوزی. :D
bb عزیز:
چم = معنی
که اینطور
چم چلیپا چیست ؟ = معنی چلیپا چیست ؟
نمیدونم چلیپا چیه؟!
چند تا سئوال کوچولو
بفرما..
1- صدلی داغ چه جور بود ؟ خوش گذشت؟
خیلی عالی بود، خوش گذشت.
2- کدوم سئوالای من جالب بودن ؟
همه ی سوالات، از نحوه ی پرسیدنت خوشم میومد، یکی از افرادی بودی که سوالاتو دوست داشتم زودتر جواب بدم.
3- چه سئوالی رو نتونستی جواب بدی؟
چلیپا... که میدونم تاپیک در موردش زدی، وقت نکردم بخونم.
و سوالایی که در مورد تاریخ و زمین شناسی پرسیدی خیلی هاشونو نتونستم جواب بدم.
4- پیشنهاد واسه بهتر شدن این تاپیک چیه؟
تاپیک خوبیه، بعضی وقتا، بعضی بچه ها سوالای نامربوط میپرسیدن که اینجور چیزا رو همیشه و همه جا و برای هر کسی مناسب نمیبینم.
5- دوس داری دنیا رو چند دستی بگیری؟
همین دستی که الآن گرفتم.. یه دستی..
6- نماز و روزه هات کدومش قضا شد؟ اصلا روزه گرفتی؟
روزه هامو همه رو گرفتم، نماز ظهرو عصر دومین روز ماه رمضونم قضا شد، نمیدونم چرا یادم رفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- من اگه بمیرم میای سر قبرم ؟
خدا نکنه بی بی... هیچوقت فراموشت نمیکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- من اگه عروس شم نه ببخشید دوماد شم میای عروسیم
تو دوماد شو، من هوارتا هوارتا به جای خودمو بقیه بچه ها شادی میکنم، ولی مطمئنا نمیتونم بیام عروسیت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- اصلا واسه من حاضری دختر مردم رو بدبخت کنی و بری خواستگاری ؟
آره چرا که حاضر نباشم، اتفاقا دختر مردم خیلی هم خوشبخت میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- بهترین چیزی که الان به ذهنت میرسه
همتون رو دوست دارم،... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آرزوی خوشبختی برای تک تکتون دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به مادر مهنوي رو عشق است :دی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به ببین کی اومده، فرزند ارشد اومده.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د اِوا مادر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با شيوه خودم پيش ميريم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، يک دسته سوال ميکنم و يو ازت ميخوام که سريع جوابشو بدي که تا فرصت باقي مونده بشه يکي دو بار تکرار رو رفت ...
باشه.. بفرما..
ميل شد :دی
مادر ، مادر مهنوي ، اسکاتلنديار ؛ سلام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل مادر معنوی، علیک سلام.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب است احوالات مبارک :دی
1- با کاتيوشا ميشه هواپيما زد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاتیوشا چیه؟:دی
يک نوع پلخمو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نظرت در مورد ملکه سابق فرانسه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظری ندارم..
چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- وضعيت آشپزيت چجورياس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جز نيمرو پلو چيز ديگه اي هم ياد داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه، بلد تا حدی درست کنم که اگه تنها باشم گشنه نمونم..
آره خوب خیلی چیزا بلدم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا خورشت گندم :دی ، برنج کته ، سوپ بي آب و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
7- اگه يکي نصف شب با يک اسب بياد خونتون و با شيهه اسبش از خواب پاشي چوکا ميکني ؟ تريپ شجاع دل :دی (به عمو ويليام چيزي نگي ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه عمو ویلیام که دیگه عشق دنیاست، اگه ویلیام باشه میرم دم در ببینم چو کا داره؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه زنگ بزنه فرار کنه چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وقتي در را باز کردي بياد بگه پو :دی
9- راستشو بگو چقدر دنبال سوال 5 گشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی.. من اصلا به شماره ها نگاه نمیکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه جوري طبيعي کردي که من الان خودمم دنبال سوال 5 ميگشتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- سقراط گفته يوناني ها دروغگو هستند ولي خود سقراط هم يونانيه پس دروغ ميگه که يوناني ها دروغ ميگن پس يونانيها راستگو هستند و سقراط هم که يک يونانيه پس راستگوست پس راست ميگه که يونانيها دروغگو هستند پس...........آخر يونانيها دروغگواند يا راستگو !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تونستی جواب بدی...جواب نمیدم که خودت بیشتر فکر کنی رو جواب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- وقتي اون زمانا اومدي تاپيک اسکاتلنديار بعد ديدي اسمت بدون اطلاع قبلي اونجاس چقدر شوکه شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه مای گاد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- اگه جاي شيردل کبير بودي اسم من منم ، پادشاه انگليس نسبتش با ملکه فرانسه چي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر عمو خاله بزرگش بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووقت امريکا در چه فکريه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- من رفتم جنگ ، نايت مور تير خورد ، چرا حاجي مهدي چپه شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه مرغه ما از کره گی دم نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعاتت در مورد حيوانات اهلي خوبه ، پس ازت يک سوال در اين زمينه ميکنم :دی
برا مسابقات ، گاو قهوه اي تيز پا تره يا سفيدش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- قزلباشا به رضا شاه کمک کردن ، کمک ميکردن ، کمک بکن ... بازم کمک کردن ، اينقدر کمک کردن جونشون در بياد ، من نمنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیم منه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديم دم دودون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- نظرت در مورد افرادي که تو انجمن دلفي پست در مورد سي ميدن چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ذره در مورد اسمبلی هم بگن بیتره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيتون هم روش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال :دی - نظرت در مورد اين زبان برنامه نويسي که با کمک دوستان در کنفرانس همزمان با نخبگان دلفي درست کرديم چيه :دی
نمونه اي از دستورات تعريف شده :
هي يره کوچيک شو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دستور مينيزيم :دی )
هو غمري بزن چنار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دستور بستن يا کلوز :دی)
(غمري آيا پرنده بود :دی)
ديدداشت رينگو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يهني رست :دی)
(کليپ بچه هاي طرقبه :دی )
اي ديگه کيه ... (ورودي برنامه جايي که پسورد ميزنند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
رينگو رفتش قهوه خونه ديد يکي آواز ميخوانه ، رينگو پشتک چيگولو توش ، يکي زد يرگه رو کشت ... (اجراي برنامه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مو ديگه موروم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يهني شات دان :دی)
(کمي با لهجه دوستان مشهدي بيديم :دی ،من خودم لهجه ندارم ... (گفتم الان قبل از اينکه سوال تو ذهن دوستان ايجاد بشه جواب بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
16 - نظرت در مورد اين جمله که جديدا مد شده چيه :
مثل اینکه برای مسخره بازی دنبال موضوع میگردید؟
لطفا تمومش کنید .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همون اولم از کله پاچه خوشم نمیومد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينکه با کله پاچه ميخوايد شوخي کنيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17 - اسلحه اصليه آرنولد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جیب جا میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه صندلي شد ، صندلي نشين هم سوال ميکنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جيب مانتو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 - عشق يک روزه يا اينکه عمر دو روز هستش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمر دو روز هستش..
اگه يک روز از عمر گذشته باشه ، بنظرت ممکنه روز دوم هم بدون عشق بگذره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19- اگه يک روز مونده باشه به آخر عمرت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن این سوال بود یا جواب؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي شد که فکر کردي جواب بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- هدف کليت از زندگي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگی..
:دی
در مورد روسري هات هم ، من از اين مدلش > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،خوشم اومد ، که البته تلفيقي از روسري و کلاهه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خوب، اتفاقا منم اونو شوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینام خوشگلن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زيادي متنوع است :دی ، اين سرعت عملت در تعويض تريپ منو کشته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي چرا بعضي اسمايلاي پست من حذف شد :دی
ممنون از وقتي که بابت جواب دادن ميگذاري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از خودت، موفق و سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميشه :دی ،
نگاهي به دور و بر :دی
saviss عزیز:
خواب وزندگی نداریU؟
بچم شبا که درس و مخشش رو مینویسه یه سر به اینجا هم میزنه که هوا مادر معنویشو داشته باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه راستش برا شام و اينا ميام :دی
میدونی که توی یاهو جواب نمیدم (خودت میدونی که ..چرا)
نه چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زيرا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart عزیز:
عزيزي ... :31:
لانارک امنيت صندلي نشين رو تامين ميکند ...
چی چی اک؟ :دی
کداک ، اسم يک نوع فيلمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادر مهنوي به علت حالت معنويش ميتونه با قسمتاي حزب شوخي کنه :دی
نوشته شده توسط mehdi_vsgh
منو میشناسین؟
اسمتو که زیاد دیدم تو فروم، ولی بیشتر منو یاد فروم قبلیم میندازی.. شما منو منو یاد داری؟
آقا مهدي طبيعي کن :دی
خب چها تا سوال ديگر :
1- از اين غذا ها کودوم دوست نداري و کلا نظرت رو نسبت بهشون بگو ...
جيگر
ماهي
کله پاچه
سيرابي
قورمه سبزي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- يکي از بهترين راهها براي معذرت خواهي ؟
3- صندلي نشيني تاپيک خانوما بهتر بود يا اينجا ؟
موفق باشي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..نقل قول:
مرسی از ترجمه..
گفتم شاید میخواد منو بزاره سره کار، اینجوری خودشم یه خورده مشغول باشه:31:
نه عزیزم، برقش نیومد، خوشگلم خوبی که؟:40:نقل قول:
خوب مادر مهنوی من همون آقا مهدی بیدم دیگهنقل قول:
اسم کاربریم را تغییر دادم
Braveheart عزیز:
به به مادر مهنوي رو عشق است :دی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به ببین کی اومده، فرزند ارشد اومده.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د اِوا مادر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانه مادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با شيوه خودم پيش ميريم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، يک دسته سوال ميکنم و يو ازت ميخوام که سريع جوابشو بدي که تا فرصت باقي مونده بشه يکي دو بار تکرار رو رفت ...
باشه.. بفرما..
ميل شد :دی
مچکر:27:
مادر ، مادر مهنوي ، اسکاتلنديار ؛ سلام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل مادر معنوی، علیک سلام.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب است احوالات مبارک :دی
من خوبم، شما خوبی؟:دی
1- با کاتيوشا ميشه هواپيما زد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاتیوشا چیه؟:دی
يک نوع پلخمو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلخمو چیه؟:31:
4- نظرت در مورد ملکه سابق فرانسه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظری ندارم..
چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21:
6- وضعيت آشپزيت چجورياس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جز نيمرو پلو چيز ديگه اي هم ياد داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه، بلد تا حدی درست کنم که اگه تنها باشم گشنه نمونم..
آره خوب خیلی چیزا بلدم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا خورشت گندم :دی ، برنج کته ، سوپ بي آب و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
خیلی هم دلت بخواد، من از هر انگشتم 6 تا هنر میباره، خب برنج کته هم خودش یه هنره، نه؟:31:
7- اگه يکي نصف شب با يک اسب بياد خونتون و با شيهه اسبش از خواب پاشي چوکا ميکني ؟ تريپ شجاع دل :دی (به عمو ويليام چيزي نگي ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه عمو ویلیام که دیگه عشق دنیاست، اگه ویلیام باشه میرم دم در ببینم چو کا داره؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه زنگ بزنه فرار کنه چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وقتي در را باز کردي بياد بگه پو :دی
اگه فرار کرد که میرم ببینم کوجا رفته..
اگه گفت پو.. من میگم پخخخخخخخخ:31:
9- راستشو بگو چقدر دنبال سوال 5 گشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی.. من اصلا به شماره ها نگاه نمیکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه جوري طبيعي کردي که من الان خودمم دنبال سوال 5 ميگشتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من واقعا نگشتم.:21:
10- سقراط گفته يوناني ها دروغگو هستند ولي خود سقراط هم يونانيه پس دروغ ميگه که يوناني ها دروغ ميگن پس يونانيها راستگو هستند و سقراط هم که يک يونانيه پس راستگوست پس راست ميگه که يونانيها دروغگو هستند پس...........آخر يونانيها دروغگواند يا راستگو !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تونستی جواب بدی...جواب نمیدم که خودت بیشتر فکر کنی رو جواب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5:
11- وقتي اون زمانا اومدي تاپيک اسکاتلنديار بعد ديدي اسمت بدون اطلاع قبلي اونجاس چقدر شوکه شدي ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اوه مای گاد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:8:
12- اگه جاي شيردل کبير بودي اسم من منم ، پادشاه انگليس نسبتش با ملکه فرانسه چي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر عمو خاله بزرگش بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووقت امريکا در چه فکريه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دشمن:31:
13- من رفتم جنگ ، نايت مور تير خورد ، چرا حاجي مهدي چپه شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه مرغه ما از کره گی دم نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعاتت در مورد حيوانات اهلي خوبه ، پس ازت يک سوال در اين زمينه ميکنم :دی
بفرما..
برا مسابقات ، گاو قهوه اي تيز پا تره يا سفيدش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمنه؟
14- قزلباشا به رضا شاه کمک کردن ، کمک ميکردن ، کمک بکن ... بازم کمک کردن ، اينقدر کمک کردن جونشون در بياد ، من نمنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیم منه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديم دم دودون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریم دیدام..
15- نظرت در مورد افرادي که تو انجمن دلفي پست در مورد سي ميدن چيه ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یه ذره در مورد اسمبلی هم بگن بیتره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيتون هم روش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال :دی - نظرت در مورد اين زبان برنامه نويسي که با کمک دوستان در کنفرانس همزمان با نخبگان دلفي درست کرديم چيه :دی
نمونه اي از دستورات تعريف شده :
هي يره کوچيک شو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دستور مينيزيم :دی )
هو غمري بزن چنار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دستور بستن يا کلوز :دی)
(غمري آيا پرنده بود :دی)
ديدداشت رينگو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يهني رست :دی)
(کليپ بچه هاي طرقبه :دی )
اي ديگه کيه ... (ورودي برنامه جايي که پسورد ميزنند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
رينگو رفتش قهوه خونه ديد يکي آواز ميخوانه ، رينگو پشتک چيگولو توش ، يکي زد يرگه رو کشت ... (اجراي برنامه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مو ديگه موروم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يهني شات دان :دی)
(کمي با لهجه دوستان مشهدي بيديم :دی ،من خودم لهجه ندارم ... (گفتم الان قبل از اينکه سوال تو ذهن دوستان ايجاد بشه جواب بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
ها ها ها؟
16 - نظرت در مورد اين جمله که جديدا مد شده چيه :
مثل اینکه برای مسخره بازی دنبال موضوع میگردید؟
لطفا تمومش کنید .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همون اولم از کله پاچه خوشم نمیومد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينکه با کله پاچه ميخوايد شوخي کنيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
17 - اسلحه اصليه آرنولد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جیب جا میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه صندلي شد ، صندلي نشين هم سوال ميکنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جيب مانتو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانتوش جیب داره؟
18 - عشق يک روزه يا اينکه عمر دو روز هستش ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
عمر دو روز هستش..
اگه يک روز از عمر گذشته باشه ، بنظرت ممکنه روز دوم هم بدون عشق بگذره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه یه روزه عاشق بشه، ممکنه نه.
19- اگه يک روز مونده باشه به آخر عمرت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن این سوال بود یا جواب؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي شد که فکر کردي جواب بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم نظر تو چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- هدف کليت از زندگي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگی..
:دی
:دال
در مورد روسري هات هم ، من از اين مدلش > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،خوشم اومد ، که البته تلفيقي از روسري و کلاهه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خوب، اتفاقا منم اونو شوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینام خوشگلن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زيادي متنوع است :دی ، اين سرعت عملت در تعويض تريپ منو کشته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک انجام میشه.
ممنون از وقتي که بابت جواب دادن ميگذاري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از خودت، موفق و سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميشه :دی
خواهش میشه too:31:
نگاهي به دور و بر :دی
خب..
saviss عزیز:
خواب وزندگی نداریU؟
بچم شبا که درس و مخشش رو مینویسه یه سر به اینجا هم میزنه که هوا مادر معنویشو داشته باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه راستش برا شام و اينا ميام :دی
آره اینو یادم رفته بود.
میدونی که توی یاهو جواب نمیدم (خودت میدونی که ..چرا)
نه چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زيرا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چونکه..
Braveheart عزیز:
عزيزي ... :31:
این الآن فحش بود ؟
لانارک امنيت صندلي نشين رو تامين ميکند ...
چی چی اک؟ :دی
کداک ، اسم يک نوع فيلمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان، چه فیلم جالبی..:27:
مادر مهنوي به علت حالت معنويش ميتونه با قسمتاي حزب شوخي کنه :دی
مادر معنوی اختیار تام همه چیو داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط mehdi_vsgh
منو میشناسین؟
اسمتو که زیاد دیدم تو فروم، ولی بیشتر منو یاد فروم قبلیم میندازی.. شما منو منو یاد داری؟
آقا مهدي طبيعي کن :دی
راست میگه، مواظب باش نشناسمت.:31:
..........................
خب چها تا سوال ديگر :
بفرما این لحظات آخری..:31:
1- از اين غذا ها کودوم دوست نداري و کلا نظرت رو نسبت بهشون بگو ...
باشه..
جيگر
نه خوبه، خوشمزست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهي
50 -5-، بودو نبودش فرقی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کله پاچه
گلاب به روت:2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيرابي
روم به دیفال:2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قورمه سبزي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای جاااان چه اسم خوشمزه ای..:40:
2- يکي از بهترين راهها براي معذرت خواهي ؟
بستگی داره آدم چی کار کرده باشه،و از کی معذرت بخواد، ولی خب مثلا من خودم هر کسی رو به خاطر هر کارش، راحت میبخشم، ولی دیدم راحت عوض نمیشه.
3- صندلي نشيني تاپيک خانوما بهتر بود اينجا ؟
هر دوش خوب بود، ولی اینجا بهتر بود، تنوع سوالای اینجا خیلی بالاتر و بهتر بود.
موفق باشي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین خودت.
ممنون که سوالا و جوابایی که دادی.
سربلند باشی.:11:
آهان.. پس خودتی.. میگم همه چیت مثه آقا مهدیه فقط اسمت فرق فوکوله:31:نقل قول:
پس ارادتمندم مجدد.:11:
هوالقادر
خب دوستای عزیزم، فرزندان گلم.. امروز به پایان صندلی نشینی مادر معنوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسیدیم.
همیشه فکر میکردم کسی که میشینه رو صندلی کسیه که قراره دیگران اونو بیشتر بشناسن، ولی تو این هفته فهمیدم که منم در مقابل، با شما، روحیاتتون و نحوه ی صحبت کردن هاتون آشنا شدم.
اینجا سعادت آشنایی با کسایی رو پیدا کردم که تا به حال ندیده بودمشون، یا اینکه خیلی کم دیده بودمشون و میشناختمشون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
اگه تو این یه هفته سوالهایی رو پرسید که من اونطور که باید جوابتون رو ندادم، یا اینکه فقط یه دور کوچیک زده بودم (پیچونده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به بزرگواریه خودتون ببخشیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر صورت امیدوارم این صندلی بهانه ای باشه برای اینکه همه ی ما حضور سبز همدیگه رو بهتر و بیشتر حس کنیم.
از خدای بزرگ برای تک تک شما دوستان، چه کسایی که اومدید و سوال پرسیدید، و چه کسایی که اومدن و سوال جوابها رو خوندن ولی حضورشون احساس نشد، آرزوی سلامتی، شادکامی و موفقیت روزافزون خواستارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همه ی شما عزیزان در زندگیتون موفق، خوشبخت و بهترین باشید، و در آخر اینکه به همه ی آرزوهای خوب خوبیتون برسید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش عید سعید فطر رو بهتون تبریک و شادباش میگم، امیدوارم هر سال و هر سال بتونید روزه هاتون رو بگیرید و بهترین بمونید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همتون منو شرمنده کردید، حتی دوستایی که فقط یه دونه سوال پرسیدن، بازم همون یکی رو با شوق جواب دادم.
اما لازم میدنم از :
Behroooz: به دلیل انتخاب من، و همراهیشون.
Braveheart: به خاطر همراهی ها و الطاف زیادی که به من داشت.
BKM_Mahdi: برای روسری های خوشگل و رنگارنگی که برام درست کرد.
bb: به خاطر همه ی سوالای زیبا و پر مفهومش.
NOSHIN_99: به خاطر سوالای قشنگ و زیباش.
نهایت تشکر و قدردانی رو داشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
اما اینم از هدایای ناقابل من:
فوول سایز آواتارم و عکس کاملش برای کسایی که از آواتار من خوششون اومد:
[PHP]http://irapic.com/uploads/1192307754.jpg[/PHP]
یه شعر که با دست خط خودم نوشتم و نقاشیه مادر معنوی کنارش:
[PHP]http://irapic.com/uploads/1192275450.jpg[/PHP]
آهنگ زیبای محسن یگانه با نام ماه عسل:
[PHP]http://imanabrisham.parsaspace.com/Music/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Mah%20Asal.mp3[/PHP]
آهنگ بسیار زیبا از احسان خواجه امیری با نام سایه به سایه:
[PHP]http://uploadingit.com/files/120325_3prgm/02_Saye%20Be%20Saye.mp3[/PHP]
چه زود دير ميشه ، مدت صندلي نشيني به پايان رسيده است :دی
یه چند تا سئوال تا نرفتی بپرسم
1- تکتونیک به چی می گن ؟
2- تا حالا عاشق شدی؟
3- اصلا عشق یعنی چی؟
4- چرا آدما اجتماعی هستن؟
5- چرا آدم دو تا کلیه داره ؟
5- سبزه رو واسه چی میگذارن تو سفره هفت سین ؟
6- نظرت راجع به یانگوم ؟
7- دختر خوب چه جوریه ؟
8- پسر خوب چه جوریه؟
9- آهوی ختن چه ویژگی داره که اینقدر بهش گیر میدن؟
10 - هرکول چیه ؟ کیه؟
این چیه ؟
از هدایات هم ممنون
کوچیک شما بی بی
موفق باشی
خسته هم نباشی
دست خط تو هم قشنگه ها
د بيا اينکه جايزه رو داد :دی ، چه عجله اي ، ما تا پايان شب زمان گرفته بوديم که :دی
ممنون صندلي نشيني بسيارخوب و زيبايي بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندلي نشيني tec تمام شد . لطفا از ايشون سوال نكنيد ديگه .....
سلام
(این سوالات را از بی بی دزدیدم)
1- منو میشناسی؟ خوب فکر کن!
2- تا حالا عاشق شدی؟
3- اصلا عشق یعنی چی؟
6- نظرت راجع به یانگوم ؟
7- دختر خوب چه جوریه ؟
8- پسر خوب چه جوریه؟
10 - هرکول چیه ؟ کیه؟
مامی جایزه رو زود دادی که :دی......من اومده بودم بازم بپرسم...ولی یکی از قشنگترین صندلی داغ هایی بود که تا الان دیدم...قربون مامانیه خودم
خوب به سلامتي صندلي نشيني TEC هم تمام شد .
چون ممكنه فردا كمي دير بيام الان صندلي نشين جديد رو معرفي ميكنم .
بنام خداي مهربان
اول از همه عيد فطر رو به همه تبريك ميگم
با تشكر از تك عزيز كه با صبر و حوصله و كمي هم چاشني طنز به سوالها جواب دادن .
ميريم سراغ صندلي نشين جديد .
ايشون قبلا هم روي صندلي بودن ولي چون كه وقت كافي نداشتن نرسيدن كه به همه سوالها جواب بدن .
به همين خاطر من از ايشون خواستم كه يك بار ديگه روي صندلي بشينن .....
با اين حساب كساني كه تا حالا دو بار روي صندلي بودن بجز من و سعيد اينها هستند
elfin-d
و
Lord_theOne
و اما سوالها
اسم شما چيه ؟ يك بيو گرافي كوتاه از خودت بگو تا بچه ها باهات اشنا بشن
اگه يك وقت اتفاقي و غير عمد بزني يك نفر رو بكشي و شاهدي هم اونجا نباشه
خودتو به پليس معرفي ميكني يا نه ؟
اگه يكروز به مقام و پايه بلندي برسي حاضري به زير دستات كمك كني؟
به چه ورزشي علاقه داري؟
اگه زندگي دكمه برگشت داشت به كدوم دوره بر ميگشتي؟
دوست داري اونقدر پول داشته باشي كه اصلا احتياجي به كار كردن نداشته باشي و
بري مسافرت دور دنيا ؟
يك جمله زيبا بگو كه روت تاثير گذاشته؟
ممنون
بهروز
یه چند تا سئوال تا نرفتی بپرسم
بپرس..
1- تکتونیک به چی می گن ؟
یه اصطلاح زمین شناسیه، در مورد لایه های زمینی
2- تا حالا عاشق شدی؟
هوم؟
3- اصلا عشق یعنی چی؟
فقط میدونم ارزش بالایی داره، و هرگز فراموش نمیشه..
چون اجتماعی آفریده شدن.
تا اگه تونست یکیشو به کسی (بیماری) بده که بتونه زندگی کنه.
چون نماد طراوت و تازگیه.
6- نظرت راجع به یانگوم ؟
خیلی از خود گذشت و مهربونه
7- دختر خوب چه جوریه ؟
دختریه که باگذشت باشه، مهربون باشه، ...
8- پسر خوب چه جوریه؟
مهربون باشه، محکم باشه، رو پای خودش باشه، ...
نمیدونم!
10 - هرکول چیه ؟ کیه؟
نمیدونم!
کوچیک شما بی بی
ارادتمندم..
موفق باشی
همچنین خودت.
خسته هم نباشی
شما خسته نباشی..
سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز جان این پست سوال نیست و جواب مامان تک هست:31:
-----------------------------------------------------
با من بودی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه دیگه چون تو کوچولو ترین فرزند دلبند من بودی، قشنگ جوابتو دادم که دلت نشکنه. وگرنه یه جور دیگه جوابتو میدادم
من فرزندتم!منظورت تو تایپیک سریال پی سی که شیردل زده بود هست؟اونجا که من شرکت نکردم!یعنی افتخار ندادم:31:ولی اصرار می کنی باشه :31:فقط یه سوال آمار تعداد خواهر و برادرام از دستم در رفته:31:میشه بگی؟نقل قول:
نه دیگه چون تو کوچولو ترین فرزند دلبند من بودی، قشنگ جوابتو دادم که دلت نشکنه. وگرنه یه جور دیگه جوابتو میدادم
خوب گوشیو سر و ته گرفتی می خواهی صدا بیاد:31:نقل قول:
صدات واضح نمیاد..
دستت درد نکنه مامانی از قدیم گفتن بهشت زیر پای مادران است!پاتو وردار برم بهشت:31:نقل قول:
ولی دیروز دعا کردم شنبه عید باشه، خدا آرزومو برآورده کرد، اونم فق به خاطر پسر کوچیکم.
+نقل قول:
1- به نظرت شیردل بیمزه نیست؟
نه، خیلی هم با مزه ست.
دمت گرم:31:نقل قول:
2- به نظرت مشهد شهر آدمهای بد نیست؟
نه، شهر آدمای خوبه..
در مورد پست پلنگ صورتی بود.مهم نیست.نقل قول:
.....................(می خواستم یه چیزی بگم ولی نگفتم).....................
.............................(خب حالا میگفتی
)...................................-
داری خطرناک میشیا مامانی!نقل قول:
باید به حسابت رسید.:21:
من میپیچونمش :27::21:تازه 4 شنبه فیزیک داریم :27::21:نقل قول:
ایشالله هفته دیگه فقط از تو میپرسه.:21:
منم آیت الله خامنه ای(گفتم چون جواب سوالات مذهبی بر اساس مرجع خودمه البته فکر کنم مشترکه)نقل قول:
1- مرجع شما کیه؟(اختیاری)
صافی
در عمل فرقی بین آن ها نیست.نقل قول:
2- بر اساس فتوای مرجعتان جواب دهید:
الف)فرق بین جایز نبودن و حرام چیست؟
مطمئن نیستم، نمیگم.
در تطهیر فرقی نیست.نقل قول:
ب)در تطهیر چه فرقی بین آب کر و آب جاری است؟
درسته!اقامه نداره!نقل قول:
پ)آیا نماز عید فطر اقامه دارد؟
نه فکر کنم.
تقیه یعنی حفظ جان و مال و ناموس از خطر یا حفظ وحدت اسلامینقل قول:
ت)تقیه یعنی چه؟
طولانیه!نمیگم!فقط یک مورد بگم که باید حتما خاکمال شود.نقل قول:
ث)ظرفی را که سگ در آن چیزی خورده چگونه پاک می شود؟
11 تا :1- نیت 2- قیام تکبیره الاحرام 3- رکوع 4- سجود 5- قرائت 6- ذکر 7- تشهد 8- سلام 10-ترتیب 11- موالاتنقل قول:
ج)واجبات نماز چندتاست؟نام بببرید.
حمد و سوره - رکوع - سجود - تشهد.. فعلا اینا یادم اومد.
5 تا:1- نیت 2- تکبیره الحرام 3- قیام 4- رکوع 5- دو سجدهنقل قول:
چ)ارکان نماز چند تا هستند؟نام ببرید.
تکبیر - تشهد - رکوع - سجود - ...
نقل قول:
1- واحد پول:
آفرین.نقل قول:
سوریه:
لیره
فرانکنقل قول:
کنگو:
کره جنوبینقل قول:
وون واحد پول کدام کشور است؟
2- اولین کسی که شکر تهیه کرد که بود؟
حضرت سلیمان
3- مخترع مسلسل که بود؟
هاج گیس از آمریکا
خوب من بهش گفتم دیگه!نقل قول:
4- میدونستی موذی ترین حیوان موش هست؟الان کناره صندلیت لم داده
.. مگه اینکه تو بگی..
نقل قول:
سوالات تاریخی:
نه خیر-جواب:سبکتکیننقل قول:
1- موسس حکومت غزنویان که بود؟
سلطان محمود غزنوی
سیستم حکومتی است که در آن تمام قدرت در دست زمامدار باشد.نقل قول:
سوالات سیاسی:
1- اتوکراسی یعنی چه؟
خنده دار بود نه؟منم دیدم.نقل قول:
1- آخرین فیلمی که تو سینما دیدی؟
کلاهی برای باران
من به ترتیب:نقل قول:
4- بهترین سریال هفتگی؟
جواهری در قصر
1- جواهری در قصر
2- ماموران مخفی پلیس
پس چرا اسممو تو اون لیستی که تو پست هدیه گذاشتی ننوشتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همش..
تقریبا همه همینطوری هستند.نقل قول:
6- مامانتو بیشتر دوست داری یا باباتو؟
مامان
7- خودتو توصیف کن.(طوری که بشه در ذهن مجسم کرد)
خوب میگفتی توصیف ظاهری یا باطنی؟!
ظاهری دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله ام رمزی بود ولی رمزشو نگرفتی!منم نمیگم تا از بقیه بپرسم.نقل قول:
1- ئشئشدثفخ یخخسف یشقه؟
ابلیابفسی تتیفلببذدیبز
اینم رمزی بود.نقل قول:
2- ثسئثا ئشیقثسشف زاه اشسف؟
یبقییذخزه تزلیدبذ 76 تدلبایل
چی مامانی دارم اسمه منو ننوشته!بالاخره رکورد مزخرف ترین سوال ها رو که داشتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما لازم میدنم از :
Behroooz: به دلیل انتخاب من، و همراهیشون.
Braveheart: به خاطر همراهی ها و الطاف زیادی که به من داشت.
BKM_Mahdi: برای روسری های خوشگل و رنگارنگی که برام درست کرد.
bb: به خاطر همه ی سوالای زیبا و پر مفهومش.
NOSHIN_99: به خاطر سوالای قشنگ و زیباش.
در ضمن هدایا هم خیلی خوب بود.ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا نميشد مدت صندلي نشيني مادر معنوي رو بيشتر كنيد!! حيف شدا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زود دیر میشود.... جواب سوال قبلیتو کامل کردم، بخونش.:46:نقل قول:
قشنگ میبینی، همچین خوش خطم نیستم.نقل قول:
نوشته شده توسط bb;1700280"
ممنون از حضور و زحمات شما..:11:نقل قول:
آی سی دیر اومدی.. شوخی کردم هر موقع سوال داشتی بپرس، حالا اینجا نباشه پسرم.:11:نقل قول:
سوالای شما دوستای گلم از قشنگترین سوالا بود.:40:
مرسی بهدار... زحمت کشیدی، خیلی مچکرم.:11:نقل قول:
mehdi_vsgh عزیز:
سلام
سلام دوست من..
بی بی راضیه، راحت باش:دی
دیگه شناختمت، همون آقا مهدی هستی، ولی هنوز یوزر الآنت برام آشناست.
2- تا حالا عاشق شدی؟
هوم؟
3- اصلا عشق یعنی چی؟
فقط میدونم ارزش بالایی داره، و هرگز فراموش نمیشه..
چون اجتماعی آفریده شدن.
تا اگه تونست یکیشو به کسی (بیماری) بده که بتونه زندگی کنه.
چون نماد طراوت و تازگیه.
6- نظرت راجع به یانگوم ؟
خیلی از خود گذشت و مهربونه
7- دختر خوب چه جوریه ؟
دختریه که باگذشت باشه، مهربون باشه، ...
8- پسر خوب چه جوریه؟
مهربون باشه، محکم باشه، رو پای خودش باشه، ...
نمیدونم!
10 - هرکول چیه ؟ کیه؟
نمیدونم!
خوشحال شدم..
موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
مرسی، لطف داری که اینطور میگی.. خوشحال شدم باهاتون بیشتر آشنا شدم تو این مدت.:11:نقل قول:
Tec عزيز مگه شما خدا فظي نكردي؟
لطفا كسي ديگه از ايشون سوال نپرسه .
صندلي نشين جديد داريم الان . لطفا رعايت كنيد.
الان LordtheOne روي صندليه .
lordtheone عزيز لطفا لينك صندلي داغ رو تو امضات بزار .
ممنون
بهروز
نقل قول:
مادر جان ممنون از جوابات:46:
شرمنده یه ذره گیچ میزنم یادم رفت سلام بدم...حالا میگم سلام صد سلام و هزاران سلام
خوش و خرم در همه ثانیه های زندگیت:11:
اسم شما چيه ؟ يك بيو گرافي كوتاه از خودت بگو تا بچه ها باهات اشنا بشننقل قول:
من مسعود زرين هستم بچه بوشهر الان يك ساله شيراز زندگي مي كنم 20 سالم هست متولد 66/2/1
به كامپيوتر علاقه دارم زياد
اگه يك وقت اتفاقي و غير عمد بزني يك نفر رو بكشي و شاهدي هم اونجا نباشه خودتو به پليس معرفي ميكني يا نه ؟
خودم را معرفي مي كردم حتما
اگه يكروز به مقام و پايه بلندي برسي حاضري به زير دستات كمك كني؟
بله شك نكن آدم خاكي هستم اصلا خوشمم نمي آيد به كسي دستور بدهم
به چه ورزشي علاقه داري؟
من تكواند و ژيمناستيك را دوست دارم
اگه زندگي دكمه برگشت داشت به كدوم دوره بر ميگشتي؟
هيچوقت بر نمي گشتم چون طاقتش را ندارم و تاحالا احتياج بهش نداشتم چون بهترين تصميم را گرفتم كه پشيمان نشدم ازش
دوست داري اونقدر پول داشته باشي كه اصلا احتياجي به كار كردن نداشته باشي و
بري مسافرت دور دنيا ؟
بله سفر مي رفتم تا خودم را بهتر كنم التبه كارهاي زيادي انجام مي دادم
يك جمله زيبا بگو كه روت تاثير گذاشته؟
چيزي يادم نمي آيد خوششم نمي ياد از اين چيزها
ممنون بهروز جان :40:
مسعود جان به نظرت مشكل اصلي جامعه ما در حال حاظر چيه؟
از سياست خوشت مياد ؟
ممنون
راستي مثل اينكه شما هم زمان هم داري نقد ميشي و هم روي صندلي داغ هستي .
لطفا در امضات بنويس كه روي صندلي داغ هستي .
با تشكر .
سلام بر تو دوست گرامی
چه خبر ؟ خوش میگذره؟
1.نظرت در مورد پیسی ورد چیه؟چرا انجمن سخت افزار کمی بیحال شده؟
2.هدفت برای آینده چیه ؟
3.اهل کتاب هستی ..اگر هستی بیشتر در چه زمینه ای؟یه کتاب نام ببر
4.به نظرت چرا آدما تو دنیا انقدر ظاهر بینند ؟
5.تو زندگیت شده کسی رو آزار بدی و بد عذاب وجدان بگیری؟
6.از چه چیزی بیشتر میترسی؟
7. یه سوال مذخرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من رو میشناسی ..اگر میشناسی ..نظرت در مورد من چیه؟
تا بعد.........
سلام
2- تا حالا عاشق شدی؟
3- اصلا عشق یعنی چی؟
6- نظرت راجع به یانگوم ؟
7- دختر خوب چه جوریه ؟
8- پسر خوب چه جوریه؟
10 - هرکول چیه ؟ کیه؟
مسعود جان به نظرت مشكل اصلي جامعه ما در حال حاظر چيه؟نقل قول:
سوال خوبي كردي
1- نبودن سواد
2- نبودن فرهنگ و دين چون ما مسمانيم اما نمي دونيم قران چي گفته
3- فقر
از سياست خوشت مياد ؟
تا حدودي متوسط
راستي مثل اينكه شما هم زمان هم داري نقد ميشي و هم روي صندلي داغ هستي .
بله اتفاق جالبي هست
سلام بر تو دوست گرامینقل قول:
چه خبر ؟ خوش میگذره؟
سلام به روي ماهت شرمنده اسمت را يادم رفته ولي مي شناسمت توي بخش سخت افزار زياد بودي
خبري نيست به لطف شما آره خوش مي گذرد
1.نظرت در مورد پیسی ورد چیه؟چرا انجمن سخت افزار کمی بیحال شده؟
عالي هست نمي دونم چرا سعي مي كنم مطالبي توش بگذارم بچه ها شركت كنند اما وقت كم مي آورم
2.هدفت برای آینده چیه ؟
فعلا سربازي
3.اهل کتاب هستی ..اگر هستی بیشتر در چه زمینه ای؟یه کتاب نام ببر
كتاب نه اما بعضي موقعها كتابهاي كامپيوتري مي خونم مجله اي روزنامه اي
4.به نظرت چرا آدما تو دنیا انقدر ظاهر بینند ؟
چون غرق شدند در چشم بيني فكر كنم ايرانيها اينجوري هستند
5.تو زندگیت شده کسی رو آزار بدی و بد عذاب وجدان بگیری؟
يادم نمي ياد اگر هم اين كار را كرده باشم بله عذاب مي بينم و كاري مي كنم از دلش در بياورم
6.از چه چیزی بیشتر میترسی؟
از دروغ
7. یه سوال مذخرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من رو میشناسی ..اگر میشناسی ..نظرت در مورد من چیه؟
مزخرف اين حرفو نزن :40: بله مي شناسم گلي:10::11:
ممنون عزيز
نقل قول:
ممنون از جوابت ..میلادم عزیز دل:10::11:
گفتي كه هدفت فعلا سربازيه نه ؟
دوست داري بيفتي عجب شير ؟
ميدوني عجب شير كجاست ؟
مرسي
- منو میشناسی؟ خوب فکر کن!نقل قول:
نه شرمنده
2- تا حالا عاشق شدی؟
بله شكست خورد
3- اصلا عشق یعنی چی؟
معنوي هست سخته تعرفش كنم
چون نمي توانند جدا زندگي كنند
براي زندگي هست
6- نظرت راجع به یانگوم ؟
ملت ما بي جنبه هست نظري ندارم
7- دختر خوب چه جوریه ؟
دختر دروغ نگه
8- پسر خوب چه جوریه؟
دروغ نگه
نمي دونم حتما خوشگل هست
10 - هرکول چیه ؟ کیه؟
كسي كه زور زياد دارد با اعتماد به نفس هست
ممنون عزيز موفق باشي:11::40:
اول تشكر كنم از آقا ميلاد گل گلابنقل قول:
گفتي كه هدفت فعلا سربازيه نه ؟
بله
دوست داري بيفتي عجب شير ؟
برام فرقي نمي كنه ما كه ...
ميدوني عجب شير كجاست ؟
نه كجاست زيارتش نكردم بچه خوبيه؟
قربان اقا بهروز:11::40:
یه جای وحشتناک..البته میگن الان وضعش خوب شدهنقل قول:
نه كجاست زيارتش نكردم بچه خوبيه؟
هوا خیلی سرده اونجا ..
رو سردرش عکس گاو رو کشیدند...بعد اون ور پادگان عکس
ادم رو زدند(گرفتی که) البته ا چند سال پیش اینجوری بود الان رو نمیدونم
كسي كه ميخواد بره سربازي داره پا به دوراني ميزاري كه ديگه هيچ وقت در زندگيش تكرار نميشه .
از حالا دارم چشمهاي گريان تو و همخدمتي هاتو در هنگام جدايي در پايان دوره اموزشي ميبينم .
گرمترين نقطه دنيا كجاست؟
اولين خلبان ايراني كي بود؟
چرا اطلاعات ما درباره فضا بيشتر از اطلاعاتي ايت كه از اعماق اقيانوس ها داريم؟
خوشم مياد كه مثل من تك جمله اي جواب ميدي . ولي كمي بيشتر توضيح بده در مورد جوابها تا باهات بيشتر اشنا بشيم .
با تشكر
بهــــــــــــــــــــروز
صفر 5 كرمان هم مي گن اينجوري هستنقل قول:
ممنون ميلاد گل:40: