والا خوب تا جایی که من می دونم ترافیک دایمی همیشه می مونه و تاریخ انقضاء نداره. مثلا من یه طرح زرین ثبت نام کردم شش ماه قبل که فقط خطم رانژه بشه هنوز یه گیگش هست. البته فعالشم نکردم.نقل قول:
Printable View
والا خوب تا جایی که من می دونم ترافیک دایمی همیشه می مونه و تاریخ انقضاء نداره. مثلا من یه طرح زرین ثبت نام کردم شش ماه قبل که فقط خطم رانژه بشه هنوز یه گیگش هست. البته فعالشم نکردم.نقل قول:
تا انجایی که من میدونم توی طرحهای روی قبض گیگ اولیه اعتباری هست که بعد از مدتی میسوزه ولی توی طرحهای که اول پولش را میدیم ترافیک اعتباری نداره و ترافیک دایمی داره که نمیسوزه بنابراین گزینه فعال هم نداره که ببینی کی میسوزه. کلا باید یک کلاس سامانه هم گذاشته بشه تا به قول دوستمون روشهای مخفی را در یابیم :n33:نقل قول:
اره اون گزینه خیلی وقته وجود داره و به قول دوستمون مخفی هست منم یه بار شانسی دیدم روی ترافیک که میرم موس عوض میشه فهمیدم لینک هست
ترافیک دائمی چون تاریخ انقضا نداره اون گزینه رو نداره شما طرحت تموم بشه و ترافیک دائمی داشته باشی و طرح رو مجدد تمدید کنی میتونی ازش استفاده کنی و نمیسوزه
در مورد اتمام ترافیک من تا حالا حالت های مختلف دیدم مواظب باشید کلاه سرتون نره بهترین راه چک کردن از همون قسمتی هست که دوستان گفتن(دقیق نشون میده چقدر دیگه اعبتر داره)
و در اخر دوستانی که مصرفشون هم بالاست بازم به نظر من سراغ طرح حجم انبوه نرم من هر جور نشتم نگاه کردم به طرح دیدم چرت و پرت هست همین طرحهای سالانه رو بگیرید و بعد ترافیک با حجم بالا بخرید اینجوری هم ترافیکتون تاریخ انقضا نداره و هم اینکه توی حجم بالا حسابی تخفیف میخوره فکر کنم توی طرح پاییزه از 10 گیگ به الا گیگی 1600 حساب میشه من خودم یه بار 50 گیگ خریدم هنوز دارم استفاده میکنم تا ترافیک اعتباری باشه ازون استفاده میشه بعدش میره دائمی
دوستان سرویس های حرفه ای کیفیتش برا شما پایین نیومده؟چند وقته خیلی دیر سایتا رو باز میکنه برام سرعت شبانه اومده پایین سرعت از سرور خارجی 1/100 شده فیلتر شکن ها از 3 جا مختلف خریدم سرعتشون بیشتر از 50 نمیشه درحالی با سرویس دیگه ای که دارم از صبانت سرعت از فیلتر شکن ها تا 100درصد هم میره ......
بهتره بگیم همه سرویس ها که دلیلش هم مشخصه...نقل قول:
صبانت واقعا عالی شده چند روزی هم هست که یک سری محدودیت ها را برداشته برای گیم هم خیلی مناسب است...
آقا کسی از شبکیه سرویس گرفته؟؟
همین الان چک کردم ببینم خرید ۵۰ گیگ در طرح زرین چقدر میشه .نقل قول:
با مالیاتش میشه حدود ۱۲۱ هزار تومن.
اما ۵۰ گیگ طرح انبوه با مالیاتش میشه حدود ۷۸ هزار تومن.
یعنی ۴۳ هزار تومن اختلاف...
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
سلام
مصرف ما بالاتر از این حداست داداش ماهی 350 گیگ اینا دانلود می کنم :n02::n10::n09:
این گیگ ها رو کجا جا میدی مومن ؟ باید یه مشت هارد اکسترنال هم خرید واسه اینا.نقل قول:
اصلا چی دانلود میکنی شما ؟
من تو دو ماه مصرفم حدود ۳۵ گیگه و موندم اگه این طرح انبوه رو بگیرم باقی گیگ هاشو چیکار کنم! :)
راستی از طرح حرفه ای استفاده میکنی ؟
توی فضای ابری یا همون کلود جا میدمش چندین ترا بایت روی اینترنت جا دارم اونم رایگان مشکل فضا ندارم من نمیدونم چرا بعضیا میرن هارد می خرن شما با یک میل میتونی 1 ترا جا داشته باشی اینترنت رایگان تازه سرور های چینی تا 40 ترا هم میدن ولی میگن مطمئن نیستن (سی پی یو هارد مردمه دیگه پول برقم ماله اوناست :D)نقل قول:
سریال فیلم توی تورنت مثلا گیم اف ترون ورژن 200 گیگیش تا الان دارمش هز قسمتش بالای 7 گیگه
هر وقت بخوام میگیرم اینارو فقط مهم اینه اینارو برای خودت نگه داری چون ممکنه جم بشه از اینترنت :D
من شاتل دارم اگه اطلاعات بیشتر می خوای این چند صفحه بخونی دستت میادش مومن
با عشق تقدیم شما :n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707
شما انتظار داری با این وضعیت اینترنت مردم هارد را به فضای ابری ترجیح بدهند؟!!!نقل قول:
قضیه نسبیه من الان راضیمنقل قول:
خوب حق هم به شما میدم خیلیا ناراضین
در نتیجه خیلیا هم هارد میگیرن
این تاپیك هست، مخابرات استان اصفهان، شما كه اصلا از مخابرات سرویس ندارید، و اصلا اصفهان زندگی نمیكنید، میاین اینجا پز چی را میدید؟ شبی ان گیگ دانلود؟نقل قول:
اصفهان مثه بقیه شهرستان ها الكی و بی در و پیكر سرویس نمیده، چون یه قطبه كاملا روش نظارت دارن
نقل قول:سرویس هایی هست كه با عنوان برداشتن محدودیت سرعت اینترنت زیاد میفروشن و موثر هستن.نقل قول:
در كل امیدوارم كه شما رو شناسایی كنند، و جریمه سنگینی بابت دانلود غیر منصفانه و خوردن حق بقیه هم شهرستانی ها با شما اشد مجازات اعمال بشه. واقعا حق بقیه نیست شما سواستفاده كنی
سلام
من اینترنت 2 مگ با حجم انبوه دارم
شبانه رایگان داره ؟ از ساعت چند تا چند ؟ باید مودم رو خاموش روشن کنم یا خود به خود از یه ساعتی به بعد اینترنت رایگان میشه ؟
چطور میتونم ترافیک مصرفی رو توی پنل چک کنم ؟
پز؟ وای بر ما که پزمون با حجم دانلودمون باشهنقل قول:
اصفهان بالای سره ماست ربطی به نظارت نداره چون اینجا هم به شدت محدود میکنن ( هر شب سرعت میادش روی 5 کیلو بایت)
اون سرویس های که حضرت عالی میفرمایید میندازن روی سرور داخلی روند محدود کردن دانلود شبانه اینه که اول سرور خارجی بعدش سرور داخلی رو به صورت پلکانی محدود می کنننقل قول:
چرا جریمه کنن برادر من؟!!!
من هیچ کار غیر قانونی که توی قرار داد شاتل با من بستش نکردم دارم حق رایگان خودمو استفاده می کنم همین انقد سخته؟ چرا هر کی نمیدونه فک می کنه من دارم یا مک آدرس تغییر میدم یا سرور داخلی میکشم بیخیال عزیز
من هیچ سو استفاده نمیکنم دارم حسن استفاده می کنم از حقم:n09:
این طرح شبانه رایگان ندارد.نقل قول:
سلام
دوستان تازگی کسی حجم خوری شدید داشته؟
من چند روز پیش نگاه کردم حدود 16 گیگ ترافیک دائمی داشتم امروز دیدم نت وصل نمیشه گفتم شاید طبق معمول قطعی داره خلاصه تا نزدیک به نیم ساعت پیش زنگ زدم به دوستم ازش سوال کردم گفت عصر قطع بوده الان خوبه فهمیدم مشکل ترافیک هست رفتم تو پنل دیدم بله ترافیکم منفی شده!!!
یعنی من توی این مدت نهایت اگه 2 گیگ ترافیک مصرف کرده باشم که اونم قطعا از ترافیک ماه 3 کسر شده
خلاصع کلافه هستم به خودشون بگم که فایده نداره کسی قبلا تجربه ای داشته که باید به کجا شکاست کرد؟
ضمنا یه سوال دیگه من دو تا سرویس برا دو تا خط دارم گاهی اوقات جابجا میکنم الان هم چند وقت هست جابجا هست یعنی اینترنت خط 1 روی خط 2 هست و اینترنت خط 2 روی خط 1
الان به نظرتون من باید مبنا رو شماره تلفنم قرار بدم شناسه اینترنت؟
راستی کسی از این گزارش سر در میاره؟
من هر چی نگاه کردم متوجه نشدم چی به چی هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
در مورد مبنا قرار دادن شما فقط بایستی ببینید داخل مودم چه یوزی کانفیگ شده و مودم را مبنا قرار بدید وگرنه همین مودم کانفیگ شده را بردارید ببرید اونطرف اصفهان رو یه خط رانژه مخابرات هم بزنید اینترنت ش وصل میشه. گزارشم می گه حدود 40 گیگ دانلود داشتید که 13 گیگش محاسبه شده. ردیف اخرو ببینید.نقل قول:
خوب من 40 گیگ دانلود نداشتم
اتفاقا تو این چند وقت شبانه هم نداشتم
در مورد مبنا قرارد ادن منظور من این بود روی اکانت صبحت کنم یا خط تلفن؟ خود فکر میکنم باید برا اکانت صبحت کنم چون اون هست که کم و زیاد شده و خود خط خیلی مهم نیست
مودمهاتون را ریست نکنید که دیگه وصل نمی شه! شبکشون ...!
سلام، از اول آخر را جواب میدم، بعد اولیا را آخر میگم!نقل قول:
عکسی که گذاشتین یعنی 1394/03/02 تا 1394/03/18 تقریبا 40 گیگ دانلود و 2 گیگ آپلود داشتید که تقریبا 13 گیگ دانلود و یک گیگ آپلود براتون محاسبه شده است و این یعنی در این فاصله شبانه رایگان استفاده کردید.
اگر دو تا سرویس دارید شماره تلفن مهم نیست، مهم اکانت است و اینکه کدام یوزر و اکانتتون در مودم کانفیگ شده است. مثلا اگر اکانت الف و ب داشته باشید و اکانت الف روی مودم کانفیگ شده باشد تا وقتی که این تنظیمات را عوض نکنید از اکانت الف استفاده میشود. یعنی خط مهم نیست!
نکته دیگر اینکه ببینید همه مک آدرس ها مربوط به مک آدرس وسایل خودتان است یا خیر؟ در صورتی که اینگونه نباشد یعنی یک نفر دارد از شما سوء استفاده می کند. رمزتان را عوض کنید.
من خودم تا حالا این مشکل که گفتید را نداشتم.
اینترنت من تا الان قطع .بقیه مشکلی نداشتن؟
اینترنت مخابرات اصفهان غیر قابل استفاده شده ، تکرار میکنم غیر قابل استفاده . من فردا میرم برای جمع آوری . مملکت که بی در و پی کر که باشه قورباغه هفتیر کش میشه .
نمی دونم چه مرگیش شد دیشب من تا 2 وصل بودم ، بعد هرشب من محض احتیاط که مشکلی پیش نیاد ساعات دو ریست میکنم ، ولی بعدش دیگه وصل نشد ،زنگ زدم پشتیبانی گفت کلِ اینترنت اصفهان مشکل پیدا کرده.نقل قول:
من از 2 تا 4 و اینا که بیدار بودم قطع بود حالا نمی دونم دیگه کی وصل شد.نقل قول:
دقیقا تا مودم را ریست کردم ، اگه می دونستم نمی کردم.
طبق روال عادی برنامه ، مشکل از نرم افزار پیشرفته و شاهکار پلوتو بود که فعلاً با وصله پینه حل شد
نقل قول:
سلام دوستان . اینترنت من هم وضعیت داغونی داره مثل شما. از مخابرات منطقه نجف آباد هم سرویس میگیرم . مخابرات دیگه داره روی اعصاب من راه میره . همش قطع میشه و وصل میشه. زنگ میزنیم 2020 میگن خطت نویز داره . مزخرف جواب آدمو میدن . من سه سال از مخابرات نت میگیرم نویز نداشتم . الان چجوریه که 10 روزه نویز داره خطمون !!!. معلوم نیست چه گندی زدن .
الان هم نزدیک به یک ساعت اینترنت قطع بود . خراب بشه این مملکت بی صاحاب.
ساعت 6 و خورده ای بود صبح که نت قطع شد و تا 5 بعد از ظهر قطع بود که با تماسی که با اپراتور جان بر کف داشتم فرمودند مشکل سراسری هستش و درست میشه که شد اما نمیدونم چرا اینقدر بد شده سرعتش مخصوصا برای تورنت.
سرعت هیچ بابا پینگ نابوده الان خطم پینگش رو 400 هست به زور چند صفحه باز میکنم با سرعت حلزون. نمیدونم اینجا اصلا سر میزنن یا نه این مسوولین ولی خدایی راست 1/4 پول ما یکم زحمت بکشند به خدا حرومه این پولا اینقدر بگيرن و این کیفیت افتضاح را به مشتری بدن.
اون دنیا اگه جهان آخرتی باشه من به شخصه جلو تک تک تون را میگیرم.
بچه ها حواستون به قبضاتون باشه. من در حالیکه هیچ وقت قبض دوره ایم بیشتر از چهل و سه چار تومن نمیشد (چون فقط از ۱۰ گیگ شارژ روی قبض و یک گیگ شارژ شبانهٔ adsl استفاده میکنم و اصلا برای تماس تلفنی از این خط استفاده نمیکنم. ) اما این بار مبلغ adsl رو زده ۵۲۵۰۰ !!!!!!!!!!!!! دزدی تو روز روشن. قبلا هم یک بار دو برابر مبلغ همیشگی رو گرفتند که زنگ زدم یارو گفت محدودیت شارژ روی قبض رو ۲۰ گیگ کرده بودیم که مردم اعتراض کردند و دوباره کمش کردیم !!!!
حالا باس شنبه زنگ بزنم ببینم ایندفعه چه دروغی یادشون دادن ؟!!!
راستی به نظرتون به همین ۲۰۲۰ زنگ بزنم یا مخابرات منطقه ؟
و یک سوال دیگه : بخوام اینترنتی سرویس حجم انبوه رو سفارش بدم چیکار باس بکنم ؟
پلوتو خرابه مثل اینکه.طبق معمول
متاسفانه دوباره پلوتو ترکید...
خدا صبر بده دوباره این سری چند روز میخواد طول بکشه :n02:
یه سوال دوستان : کسی که طرح زرین داره امکان این رو داره که هزینه رو فقط از طریق کارت بانکی پرداخت کنه و روی قبض نیاد؟
پ.ن. موقع ثبت نام این امکان انگار بود اما الان رو نمیدونم.و موقع ثبت نام پرداخت روی قبض انتخاب شده
خب کسی که جواب ما رو نداد !
خودمون دست به کار شدیم و نتیجه این شد.
مراحل سفارش طرح جدید بصورت آنلاین :
اول وارد پنل کاربریتون در پلوتو میشید. (لاگین میکنید)
اونجا شماره مشتری و شماره کارت ملی رو یادداشت یا کپی کنید جایی. (چون شماره کارت ملی که وارد سیستمشون کردند با شماره اصلیتون فرق داره!! حداقل واس ما که فرق داشت!)
بعد ساین اوت کنید و گزینهٔ رزرو رو انتخاب کنید.
شماره مشتری و شماره ملی مربوطه رو وارد کنید و دکمهٔ ثبت رو بزنید. بعدش طرح مورد نظر و مدت سرویس رو انتخاب میکنید. بعد از اون شماره تلفنتون رو وارد میکنید. نکته اینجاس که به جای کد ۳۱۱ در شماره ای که باهاش وارد اکانت پلوتو میشید ، ۳۱۳ رو میزنید و در ادامه باقی شماره رو. مثلا اگه با این شماره وارد اکانت میشدید :
۳۱۱۶۶۶۶۶۶۶
برای سفارش طرح جدید ، این رو وارد میکنید :
۳۱۳۶۶۶۶۶۶۶
(تذکر : اما همچنان با همون شماره تلفن قبلی وارد پلوتو میشید و طرح جدیدتون رو مشاهده و مدیریت میکنید)
بعدش دکمهٔ رزرو (یا بررسی رزرو یا همچین چیزی!) رو میزنید و سایر گزینه ها رو بهتون نشون میده.
نکته اینکه میگه رمز انتخاب کنید اما این رمز به لعنت خدا نمی ارزه و هیچ کاربردی نداره و سرکاریه. (اما اجبارا باید یک رمز انتخاب کنید تا بتونید برید مرحلهٔ پرداخت پول)
خود مخابرات رمز انتخاب میکنه و بعد از رانژه شدن خط بهتون اطلاع میده و بعد از راه افتادن سرویستون میتونید برید از طریق پلوتو رمز جدید براش بذارید! (البته هنوز به من اطلاع ندادند! شاید مجبور بشم بازم بهشون زنگ بزنم. )
راستی همون موقع که سفارش میدید ، آنلاین پرداخت میکنید. جالب اینه که تا از ف.ی.ل.ت.رشکن لستفاده نکردم ، نتونستم پرداخت رو انجام بدم! اینم از شاهکارهاشونه!
پ.ن ۱ : تا وقتی پهنای باندتون اختصاص پیدا نکنه و خطتون برای طرح جدید رانژه نشه ، وقتی وارد پلوتو میشید و طرحهای روی خطتون رو مشاهده میکنید (همونجا که زرین هم میبینید. قسمت سرویسها) وقتی روی طرح جدیدتون کلیک کنید ، در مشخصاتش یک مثلث قرمز با یک علامت هشدار در وسطش مشاهده میکنید. اون پایین هم گزینهٔ وصل سرویس رو میبینید که نمیدونم به چه درد میخوره. روش کلیک کردم اما فرقی ایجاد نکرد ! بعد از وصل مطمئنا جای اون علامت اخطار ، یک تیک سبزرنگ قرار میگیره .
پ.ن ۲ : اگه کسی در مورد شیوهٔ سفارش آنلاین پرسید و بنده نبودم ، همین پست رو نقل قول کنید تا کار خلق الله راه بیفته و ما هم یه ثوابی ببریم :)
البته من این کارها رو بعد از ارسال پست قبلیم انجام دادم و فعلا سرویس مزخرف پلوتو قطعه.
سلام - آره رفیق میشه با کارت بانکی هم بخری . من همیشه با کارت عابر بانک پولش رو پرداخت میکنم . چون اگه مبلغش روی قبض بیاد آقام سرمو از تنم جدا میکنه !!:n02::n02: موقع شارژ گزینه پرداخت نقدی رو انتخاب کن .نقل قول:
سلام دوستان آیا SNR حدود 12 UP و Down طبیعی هست ؟
بستگی داره به داون استریم و آپ استریمنقل قول:
اگر داون استریم 10 مگ باشه 12snr میتونه طبیعی باشه
snr آپ استریم اگر آپ استریم روی 512 باشه یکم غیر معموله
کسی خبر از طرح های تابستونه نداره ؟