کلا تو گیلان سرعت مبین نت مدتیه خوب نیست خوش به حالت با 512 اینقدر سرعت داری برا من با 2 مگ بیشتر اوقات این سرعته!نقل قول:
Printable View
کلا تو گیلان سرعت مبین نت مدتیه خوب نیست خوش به حالت با 512 اینقدر سرعت داری برا من با 2 مگ بیشتر اوقات این سرعته!نقل قول:
512 سرعت دانلود شبانه 25 کیلوبایت !
واقعا حسته نباشه مبین نت . از این ماه دیگه تمدید نمی کنم . شما هم که مشکل دارید تمدید نکنید .
جالبه همه نارضی هستن و تمدید می کنن...
کلا این مودم ها مال شركت Huawei نیستند اصلا حتی یک نمونه از ایم مودم ها توی سایت Huawei وجود نداره یعنی اصلا این شرکت این مودم ها رو نمیشناسهنقل قول:
من کل اینترنت رو با بیل مکانیکی زیرو رو کردم ولی اصلا دفريمور این مودم ها توی سایت Huawei وجود نداره هیچ جایی دیگه ای هم وجود نداره حتی سایت های غیر رسمی که فريمور ا میزارن همچین چیزی توشون نیست
فقط یکی از مودم ها به نام dx350 که ظاهرا هر کسی میگه این مودم داره فريمور ا آپدیت میکنه ولی خدا میدونه که این مودم به کجا وصل میشه تا فريمور ا آپدیت کنه ؟
اگه مودم خراب بشه هیچ جا دستتون بند نیست حتی آنتن این مودم ها وجود خارجی نداره اصلا آنتن فابریکی براشون نیست
این مودم ها رو معلوم نیست دادن کجا واسشون ساخته که ماله هر دو شرکت ایرانسل و مبین نت شبیه هم هستنقل قول:
اون شرکت هم احتمالا چون فقط سفارش ساخت رو گرفته دیگه به بقیهش و اپدیتش کاری نداره
باتغییر طرح پس از واریز هزینه، طرحتون فعال میشه و طرح قبلی غیرفعال ...نقل قول:
دمو فقط 128 مگابایته و ترافیک شبانشم رایگان نیست ...نقل قول:
سلام آقا چرا اینترنت من از صبح قطع شده و چراغاش روشن و خاموش میشه . من ساکن ایلام هستم . میخواستم بدونم مشکل از کامپیوتر من یا کلا قطع شده . ممنون .:11:
اختلال شبکه سراسریست ... به همین دلیل ارتباطتون قطعه ...نقل قول:
کی درست میشه ؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان قطعی اعلام نشده ...نقل قول:
آقا درست شد !!!!!!:8:
پس اگه مثلا 2 گيگ از طرح قبلي باقي مونده باشه از بين ميره, درسته ؟نقل قول:
بله منتقل نمیشهنقل قول:
برای منم دیشب از ساعت 3.5 قطع بود با اون سرعت افتضاح شبانه فقط تونستم 50مگ دانلود کنمنقل قول:
کسی نیست کمک کنه !!!!!! امروز دوباره اینارو چک کردم اینم نتایج : آر اس اس آی : -28 سی آی ان آر 33نقل قول:
شما چه سرویسی داری ؟نقل قول:
آخه من از ساعت 8 صبح تا 8 شب اینترنت دارم و شبانه ندارم و خبر ندارم که دیشب قطع شده یا نه ولی صبح قطع شد .به نظر من سرویس نامحدود 12 ساعته ضریب اشتراک 1 به 4 بگیر . من که 3 ماهی میشه این سرویس رو گرفتم خیلی راضیم . ماهی 150 گیگ دانلود می کنم و اصلا افت سرعت نداره .
512 سرعتش روزا خوبه شبا افتضاحه.این تموم شد 2مگ شارز میکنم 2مگ سرعتش آستارا خوبهنقل قول:
منتظر نامحدود 24 ساعته 1-4 هستم اگه بیاد.
شما کدوم سرعت استفاده می کنین؟
داداش دو مگ شارژ نکن از چاله میافتی تو چاه ... من 512 داشتم دو مگ زدم به بد بختی افتادم تو شب سرعتش به 30 هم نمیرسه
آقا تو رو خدا تو صفحه مشترکین این قسمت میزان حجم مصرفی و میزان حجم باقیمانده رو هر چه سریعتر درستش کنید.
باتشکر
سلام من یک نامه فکس کردم به مبین نت برای منطقه که آنتن نداره درخواست کردم آنتن بزارن و خدمات بدن میخوام بدونم ترتیب اثر میدن یا نه؟
اينه احتمالا تصاوير بروشور مودم ها نيست ؟نقل قول:
اگه هست چرا از اين بروشور ها تو جعبه مودم نيست ؟
به نظر بروشور تبلیغاتی و درحد تبلیغات مودم هستنقل قول:
حالا یکم اطلاعات هم قاطیش کردن
از نوشته زیر بروشور معلومه
اصلا معلومه دقیقه این مودم ها ماله چه شرکتی هستند؟
کسی نمیدونه این مودم ها دونه ای چند پای مبین نت می افتن که 110 میفروشه!!
خوب با همین یکم اطلاعاتی که قاطیش کردن یه بچه ۲ ساله هم میتونه مودمو راه بندازهنقل قول:
دیگه هزینه راه اندازی چیه پس ؟
ای خدا تا کی این همه دزدی تو روز روشن ، تا کی واقعا ؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
هزینه راه اندازی بحثش جداست و برای کار دیگست ... همه شرکتها میگیرن ... برای مثال شاتل 15 تا 25 هزار تومان و بقیم 15 تومن حداقل ...نقل قول:
این مودم تولید Green Packet هست کیفیت ساختش از مودم های اشغال huawei خیلی بهترهنقل قول:
من هم مودم 350 گرین پکت رو دارم هم 632w و USB ایرانسل رو(632 و usb رو باید ببرم طبقه دوم لب پنجره ولی گرین پکت رو از تو اتاق طبقه پایین 3 تا چراغش رو پر میکنه) BTS جفتشون هم نزدیک خونست + بافت اون منطقه هم متراکمه.
مودم های WIXFBR-105 و WIXFMM-130 ماله گرین پکت هستن که ایرانسل داره استفاده میکنه.
از من گفتن بود سراغ این huawei اشغال نرید هم یزاد هنگ میکنه هم خوب انتن نمیده + کیفیت ساختش اشغاله.
سرویس نا محدود هم داره مبین؟ من میخوام سرویس بگیرم. کدوم بهتره؟ 512 سرعتش چنده؟ چقدر طول میکشه از وقتی ثبت نام کنی تا سرویس رو تحویل بدن ؟
اصلام سراغ نامحدود مبين نت نرو . سرعت 1 مگش 16 كيلوبايت هست.نقل قول:
اقایون سلام!
ما 512 خریدیم خیلی بده سرعتش خیلی کمه! اینترنت قبلیم سریع سایتارو میوورد!سرعت دانلودشم 100 ولی باز دیرتر میاره ! چرا؟؟؟؟:24:
یه ساله هم هست . 2-3 خط هم میده؟؟؟:19:
شب ها هم که دیگه نگو........:22:
دوباره مثل این که مبین نت داره خراب می کنه
امشب دومین شب می شه که سرعت پایینه...
بله حق با شماست 12 تومن میگیرن اسم وای فای رو به اسم دلخواهت عوض میکنننقل قول:
معلومه که بحثش جداست
مشتری هم اگه بگه نمیخوام خودم راه میندازم هم که .......
البته من ۵تومن دادم نمایندگی که 12 تومن ندم شرکت مشکل حل شد
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
من مودم لینکسیسم بردم پارس آنلاین 3 هزار تومان گرفت کانفیگ کرد در واقع رایگان بودنقل قول:
همدرديم, ديشب كه داغون بود , از امروز تا الان سرعت دانلود 30 هست چه برسه به 2 به بعد !نقل قول:
قدرت و کیفیت سیگنالت خوبه، یک بار مودم رو فکتوری ریست کن و مثل صفحه زیر بخش سیگنال(WIMAX) رو تنظیم کن احتمالا حل میشه!نقل قول:
بخش Security هم اکانت و پسوردت رو وارد کن یکبار مودم رو ریست کن.
امشب با 2تا چراغ سرعتش خوبه توساعات رایگان 80 کیلوبایته دوستان آستارایی اگه خواستین مبین نت بخریت جاهایی که 2 تا چراغ داره سرعتش خوبه
صبح:100
ساعات رایگان:80
ميگم اون سرويس شرطي كه ميگيد مبين نت براي تست ميده ؛ چطوري ...!! منظورم اينه خودشون ميان تست ميكنند يا خودشون بهموم مودم شو ميدند ميگن نصب كن چجوري ؟؟ هزينه هم داره ؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد ...
روز به روز داره بيشتر اعصابم به خاطر اينترنت مخابرات خورد ميشه ... خدا ازشون نگذره
تست تا وقتی سرویسی که گرفتی فعال نشه یه عنوان شارز پیشفرض 128مگ با سرغت 2مگ هست به من که گفتن حتما اول خودم کانفیگ میکنم و یه خرده هزینه اضافهنقل قول: