داش من خودم ماتریکس داشتم، خداییش از همه دزدیش کمتره، اسیاتک و های وب ک گندشو دراودن،نقل قول:
ماتریکس ی تحقیقی تو منطقتون بکن من ک ازش راضی بودم!
Printable View
داش من خودم ماتریکس داشتم، خداییش از همه دزدیش کمتره، اسیاتک و های وب ک گندشو دراودن،نقل قول:
ماتریکس ی تحقیقی تو منطقتون بکن من ک ازش راضی بودم!
سلام چه جنگی هست اینجا
الان چند ساله از شاتل استفاده میکنم و خیلی راضی هستم فقط الان یکم گرون شده یعنی شبانه رایگان باید پول بدی و همیشه سرعت دانلودم 200 تا 300 بوده با تعرفه 128k ولی در کل راضی بودم همیشه البته بستگی به مکان زندگی هم داره یکی از رفقا هم شاتل داشت سرعتش خیلی پایین میامد هی زنگ میزد به ما چک میکردیم میگفتیم خیلی خوبه اما مال اون بیچاره .....
شبانه هم که بین 100 تا 250 بوده همیشه تو این سه سال
دوست عزیز شما کدوم منطقه هستی؟ پینگتون چطوره؟نقل قول:
در ضمن فک کنم سرویس های 2 مگ به بالاش شبانه مجانی هست....
تیر خلاص مخابرات به اعصاب و روان من و دیشب رفتم پانل اشغال کاربری سگ نت و نزدیک بود سکته بزنم از دسته این حرومزاده ها و 730 هزارتومن برام تو قبض زده بود درصورتی که تا شب قبلش 80 تومن زده بود و دقیقا پشمام ریخت و زنگ زدم گفت صبح زنگ بزن رسیدگی میکنیم و صبح زنگ زدم بعد از گفتن یه مشت دری بری شماره تلفن دفتره مرکزی دزدشون که تو قصرو دشت بود رو داد و بعد از کلی زنگ زدن و برنداشتن عاقبت برداشت و اول میگفت باید فکس قبض قبلی رو بفرستی و با بدبختی فکس کردم براشون بعد گفت نه فکس لازم نبوده و همینجوری بررسی میکنیم و خلاصه با بدبختی گفت درست میشه و حجم نامحدود دوره قبل با حجمی محدود این دوره اشتباه محاسبه شده و بعدشم گفنم من حساب حجمم هم دارم و من 5 گیگ بیشتر مصرف نداشتم در صورتی که 7 گیگ محاسبه شده و شما همش دارین علنی دزدی میکنید و بالاخره گفت تا شنبه براتون درستش میکنیم و خدایی اگه درست شد اگه صد روز هم طول بکشه میدم قعطش کنن و از دیشب تا حالا با اعصابم بازی کردن این پدرسگها:n30:
شدم اینه عبرت برای بقیه که میخوان بیان این isp دزد:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من این قبض شما رو دیدم اصلا دیگه ناراحت نیستم آخه واسه من نامحدود دارم 80هزارتومن واسم مازاد زده!!! زنگ زدم گف به پشتیبانی میگم درس کن!! خداییش ما همه جور اینترنتی از gprs وایمکس و ما*هوارای همه غلطیش داشتیم این یکی عجیب سوزندتمون!!!
عجب مملکتیه، هیچ جوره امنیتو آرامش ندارن ملت. آدم نمیتونه یه دقیقه مثل آدم زنگی کنه (دور از جون آدم)
هفته پیش تو برنامه خوشا شیراز یه سکه تمام بهار از طرف آسیاتکـ برنده شدم ببینیم این هفته کیا برنده میشن.:n02:
یه اس ام اس برای من اومد که شمارتون رو توی قرعه کشی شرکت دادیم. ولی من ندیدم کی برنده شد:n02:نقل قول:
من دیدم.خخخنقل قول:
من دوتا خط دارم دوتا پیامک اومد،هفته پیش هم که یه سکه بردم
4تا مشترک قدیمی 6تا جدید (از 6بهمن)
این هفته 10تا گوشی سامسونگ گراند بود، هفته قبل 10تا سکه ، 61 نفر دیگه برنده داره
51 نفر جدید ، 30نفر مشترک قدیمی
6تا جدید:
رضا قنبر نصب
پریسا رنجبر
بهزاد دباغ منش
ارژنگ محبی
رضا جمشیدی
غلامرضا فراشبندی
4تا قدیمی:
امیر سبحانی
مجید حدادی
رضا حقیقی
و یکی دیگه هم بود
امیدوارم مشکلتون رو حل کنند.نقل قول:
سریعتر این اپراتور دزد رو ترک کنید.
فروش ویژه اینترنت پرسرعت فقط 5 هزار تومان به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم(ص) (ویژه 29 دی ماه)
==================================
اشتراک 128 کیلوبیت 3ماهه با 3گیگ حجم. فقط 5 هزار تومان(ویژه مشترکین جدید)
اشتراک 4096 کیلوبیت 2ماهه با 3گیگ حجم. فقط 5 هزار تومان(ویژه مشترکین جدید)
آقایونی که بیست نت دارن بگن، من خیلی وقتا گوگل برام باز میکنه اما سایتهای دیگه فقط لوگوشون توی آدرس بار مرورگر میاد و باز نمیشن اصلا م نمیتونم دانلود کنم.
این مشکل از چی ناشی میشه؟
من که چنین مشکلی ندارم شما یکبار فلاش دی ان اس کنید و بعد ریستارت کنید ببینید درست میشهنقل قول:
در cmd تایپ کنید:
ipconfig /flushdns
tapatalk
دوستان کسی ماتریکس یا صبانت نداره؟
صبانت داریم ما !نقل قول:
راهی نیست این پیج باز کردن بهتر بشه ؟!
خیلی زور میزنه.:n29:
دی ان اس ست کردید؟نقل قول:
چه ای پی ای؟
قرعهکشی مرحله دوم جوایز جشنواره فروش ویژه اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات فارس طرح "چله" در برنامه ی زنده تلویزیونی "خوشا شیراز" برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان فارس، در مرحله ی دوم قرعه کشی جشنواره "چله "، به قید قرعه به 10 نفر از مشترکانی کهADSL مخابرات فارس را از طریق شرکت آسیاتک خریداری کرده اند ، 10 گوشی تلفن همراه سامسونگ Galaxy- GRAND اهدا شد.
بنابراین گزارش، به متقاضیانی که از 6 دی ماه تا 6 بهمن ماه، از ADSL طرح "چله" استفاده کنند جوایزی از قبیل همراهی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی برزیل برای یک نفر، 40 سکه تمام بهار آزادی و 40 دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند اهدا می شود.
برندگان برای تحویل جایزه خود با در دست داشتن شناسنامه ، کارت ملی و آخرین قبض تلفن ثابت خود به روابط عمومی صدا و سیمای مرکز فارس واقع در تپه تلویزیون مراجعه نمایند.
لیست برندگان جوایز قرعه کشی مرحله اول
برنده یک سکه بهار آزادی
دادا پینگیت با ای چنده 173.195.41.254نقل قول:
این کارو کردم ولی بازم خیلی از سایتها رو باز نمیکنه.نقل قول:
نقل قول:
خدمت شما :
دادا امروز نت خراب بود با همیشه اینطوریهنقل قول:
شبا هم همین پینگ رو میده؟
من مدت ها بود که از صبانت اینترنت نداشته بودم . حدودا یک هفته است دوباره شارژش کردم تو این یک هفته هم کم و بیش همینه.نقل قول:
شبا پینگ تست نکردم
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
نقل قول:
خیلی جالبه به اندازه یوزرهای استان مازندران هم یوزر نداره افغانستان :n08:
چی داری میگی برا خودت اعتراض نکردیم؟؟؟!!!!نقل قول:
این همه نامه و ایمیل فرستادیم برای ریاست جمهوری اعتراض از این بیشتر؟؟؟
شما بگو ما چطوری اعتراض کنیم بریزیم تو خیابون اتیش بزنیم همه جارو
داش من اینا پست کلفتن عین خیالشون نیست از هیچ سازمانی هم نمیترسن
ما داریم اعتراض میکنیم ولی پشمک هم بهمون نمیدن
تقصیر خودمونه از بس ..... مچکریم ...... مرسی گفتیم جوابمونو دادنقل قول:
شهرک آرین کیفیت آسیاتک چطوره ؟ قیمتاش چنده؟
روی فیبر نوری شرکت دیگه ای خدمات نمیده؟
سلامنقل قول:
قیمت ها را در سایت مشاهده کنید
128کیلو بیت تا 10مگابیت برای کاربر خانگی
سرویس ویژه هم لینک زیر
خیر، فیبر نوری را آسیاتک سرویس میده
خواستید از آسیاتک سرویس بگیرید درخدمتتون هستیم.
مرکز "ابوذر - پيام" با پيش شماره هاي زير راه اندازي گرديد.
2314200 الی 2316799
آسیاتکـ
سلام دوستانی که از وضعیت سرویسهای نامحدود اسیا تک اطلاع یا تجربه ای دارند لطفا راهنمایی کنند . تماسی که با قسمت فروش داشتم میگفت 1 مگ حدود 120 کیلو سرعت دانلود داره .
اقا این آسیاتک جدیدا قاطی کرده! جالبه 128 گرفتم rateام از 6144 اومده روی 7756...
بعد gateway هم به طور عجیبی ی 2 هفته ای هس تغییر کرده، بقیه دوستان هم اینجوریه براشون ؟؟؟
در ضمن دوستان فن آوا ، دفتر شیرازش کجاس ؟؟؟؟
و اگه کسی داره پینگ با امریکاش چجوریه ؟؟
دقیقا بفرمایید چه سرویسی تا بهتون بگم روی چه سرعتی بسته میشه.نقل قول:
چابک نامحدود برنزی 1024نقل قول:
768 K بسته میشهنقل قول:
سرویس زیر چقدر در ماه میشه دانلود کرد و منظورش از 20 گیگ سرعت بالا چیه و ایا ساعات مشخصی برای دانلود داره یا میشه از صبح تا شب گذاشت دانلود بشه؟ممنوننقل قول:
اينترنت پرسرعت چابک نامحدود برنزي 1024 با امکان تبادل حداقل 20 گيگ
سلام...من یه مدتی adsl نداشتم الان میخوام مجدداً بگیرم اولویتم هم فقط دانلود شبانه بالا هست....کسی میتونه بگه بهترین شرکت برای دانلود شبانه رایگان کدومه؟:n16:
20 نت چیجوریاست دانلود شبانش؟سرویس یک مگش سرعت شبانش همون 128 کیلو بایت هست؟از پارس آنلاین و همیارنت هم کسی اینجا داره آمار بده....
یعنی 768 کیلو بین 6 یوزر شر میشه که تقریبا همون 120-130کیلو برای هر یوزر؟ ایا این سرعت ثابت هست؟ یا افت داره؟نقل قول:
من تا 4_5 ماه پیش نامحدود اسیاتک داشتم، هر روز بعد از یه مقدار خاص که دانلود کنی سرعتت محدود میشه. مثلا من 512 با حداقل تبادل 10 گیگ داشتم که بعد از دانلود 175 مگابایت سرعت میشد 15_20، دوباره روز بعد سرعت زیاد میشد...نقل قول:
بعلاوه اینکه به نظر من اسیاتک خیلی بی ثبات هست، از عید سال قبل تا اواخر تابستون که ازشون سرویس داشتم اگه اشتباه نکنم 3 بار تعرفه ها شونو عوض کردن، حالا یا قیمت یا خود تعرفه یا محدودیت و ... . همش هم به ضرر اکثر کاربرا بود، بعضی ها موافق بودن، اما برای اونایی که دانلود زیاد میکردن وضعیت افتضاح شد.
این طعرفه ها هم نسبت به تابستون که من داشتم عوض شده اگه اشتباه نکنم
------------------------
اون جریان چند صد هزار تومنی قبض درست شد؟