سالام بچه ها میخوام با رشته ریاضی کنکور تجربی شرکت کنم میشه راهنماییم کنید
سالام بچه ها میخوام با رشته ریاضی کنکور تجربی شرکت کنم میشه راهنماییم کنید
انگار میشه ولی ضریب تاثیر درس ها واسط یه ذره فرق داره...نقل قول:
باید تو سایت سنجش راجع بهش نوشته باشه...
مشكل خاصي نداري لازم نيست هيچ كاري بكني با پيش رياضي ميتوني تجربي هم شركت كني مثل خودم.نقل قول:
فقط مغرور به اين نشو كه چون رياضي هستي پس رياضي و تجربيت از بقيه قويتره ! تجربي هايي كه پزشكي و دندانپزشكي قبول ميشن فيزيك و رياضيشون از دانش آموزاي رياضي كه رتبه بالاي 5000 ميارن ( يعني دانش آموزان متوسط به بالاي رشته رياضي ) به مراتب قوي تره . پس اهميت اين درس ها رو ناديده نگير. شايد جالب باشه كه اگه دوتا دانش آموز تجربي اين درصدها رو بيارن :
اولي :
شيمي : 65
رياضي 55
فيزيك 55
زيست 85
دومي :
شيمي : 60
رياضي 80
فيزيك 80
زيست : 50
درسته كه الان دانش آموز اولي نمره هاي خام (درصدهاش ) خيلي بهتر از دانش آموز دومي هست ولي دانش آموز دومي 100% رتبه بهتري به دست مياره چون الان خيلي خيلي كم پيدا ميشن كه در رشته تجربي درس هاي فيزيك و رياضي رو 80 به بالا بزنن بنابراين كسي كه اينطور درصدهايي مياره توي ترازش خيلي تاثير بيشتري نسبت به 80زدن زيست شناسي ميزاره. الان اين دانش آموز دوم شايد تراز دروس رياضي و فيزيك كنكورش بالاي 9500 باشه !
دوستان در مورد کتاب های شیمی .
شیمی دو و شیمی سه و شیمی پیش .
ایا این کتاب ها خوب هستند بخرم یا نه
شیمی دو گاج . شیمی سه خیلی سبز. شیمی پیش یک و دو گاج .
در مورد درس های هندسه یک و دو لطفا دوستان . کتاب های را معرفی بکنند که هم اموزش خوب و ساده و روان داشته باشند و هم تست های در سطح کنکور .
براي شيمي 2 مبتكران يا تخته سياه بگير براي شيمي 3 هم اگه كنكوري هستي خيلي سبز و واسه پيش 1 خيلي سبز و واسه پيش 2 هم مبتكران بگير.نقل قول:
یه سوال:
به نظرتون برای ریاضی پایه و حسابان کتاب ده استاد کافیه؟؟
سلام دوستان.برای درس ریاضی دوم و فیزیک دوم چه کتابی خوبه که در حد کنکور باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما قلم چی بهتره یا گزینه 2
الان که میگی ریاضی پیش منظورت اینه که تغییر رشته بدمنقل قول:
بچه ها یکی لطفا جواب منو بده.فیزیک و ریاضی دوم تجربی چی خوبه؟
برا فیزیک ، فیزیک پایه گاج خوبه برا ریاضی اگه بتونی ریاضیات پایه کوله پشتی رو گیر بیاری عالیهنقل قول:
سلام
dvd آموزشی کدوم موسسه ها دارن برا دوم ریاضی؟
برای این دروس کدوما رو بگیرم؟(رشته ریاضی ، برای کنکور نمیخوام )
ریاضی 2
فیزیک 2
شیمی 2
هندسه 1
و اینکه کتابای میکروطبقه بندی گاج چجوری سبک آموزشیشون؟
مر30 دوست عزیز که جواب دادی.فقط ی سوال دیگه: این کتابای میکرو نقره ای گاج با سفید چه فرقی داره؟ بعدشم این ک اگه کوله پشتی ریاضی گیر نیاوردم چیکار کنم؟؟؟ (ممنون میشم اگه جواب بدین.
نقل قول:
جدیدا ویرایش جدید بعضی کتابای میکرو طبقه بندی رو با جلد نقره ای میزنه
فرق ساختاری و خاصی با کتابای سفید نداره
اگه ریاضی پایه کوله پشتی گیر نیووردی
ریاضی پایه تخته سیاه رو بگیر
نقل قول:
من که غیر از شیمی بهمن بازرگانی و دیفرانسیل منتظری DVD بدرد بخور دیگه ای ندیدم
نقل قول:
برای یک پشت کنکوری که سال قبل زیر 8-9هزار بوده رتبه اش گزینه دو بهتره
در غیر اینصورت قلمچی !
دوستان این ها شدند کتاب ها نگاه کنید اگر خوب هستند بخرم و دیگر شروع بکنیم .
هندسه تحلیلی کتاب گاج شبز برای اموزش و حل مسائل و برای تست زدن هم کتاب خیلی سبز .
ریاضیات گسسته فار. امار مهر و ماه زرد رنگ . فیزیک پایه و پیش گاج طوسی .
شیمی دو مبتکران . شیمی سه خیلی سبز. شیمی پیش یک خیلی سبز و دومبتکران این را بگویید کدام بهتر هست .
دیفرانسیل گاج . دیفرانسیل و ریاضیات پایه . هم کتاب جمع بندی مهر و ماه
ادبیات هم کلک معلم . دینی . خیلی سبز . امسال خوندم عالی بود . عربی هم گاج سفید و زبان هم گاج
اگر دوستان این لیست را تایید می کنید و مشکلی نداره .
برم انها را اخرین ویرایشان را بخرم و شروع بکنم به امید خدا و بترکونم سال دیگر
متاسفانه امسال هم رتبه ی خوبی می اوردم . ولی بیش از چهار اتفاق بد و خوب برایم افتاد که کلا از مسیر درس دورم کرد. و شاید کلا در این یک سالی
وقت داشتم 20 روز درس خواندم
دوستان حداقل روزی 10 ساعت دیگه به نظرم خوبه برای شروع و بعد زیاد ترش می کنم .
بعد ثبت نام قلم چی . و بعدم ثبت نام سه تا کلاس کنکور درس های تخصصی
دیگه فکر بکنم این کامل درسته
در اخر نیز لطفا برای هندسه یک و دو نیز کتاب خوب برای کنکور معرفی بکنید
1) اگه اینها رو داری ، لازم نیست چیزی بخرینقل قول:
هم خوبن هم تغییر خاصی نکرده
فیزیک پیش چند تا مساله کوچیک حذف شده
دینی پیش هم یک تغییر خیلی جزئی داره
2) 10 ساعت برای شروع !!! و بعد زیادترش می کنی !؟
معلومه همون 20 روز هم درس نخوندی
بهتره با 3-4 ساعت شروع کنی و بعدش سعی کنی چند ماهی رو 6-7 ساعت ثابت نگه داری
نقل قول:نقل قول:آهان یادم رفت بگم کتابای میکرو طبقه بندی کتاب تست با پاسخ تشریحی هست
که فقط خیلی ریز به ریز طبقه بندی شده
مثلا تست های حرکت شتابدار شتاب ثابت جدا ! تست حرکت شتابدار شتاب متغیر جدا !
که این طبقه بندی ریز این کتابا هم نقطه مثبت اش هست هم نقطه منفی !
ازین جهت که راحت تر یاد میگیری و مطالب دسته بندی میشه تو ذهنت خوبه
اما بده ازین جهت که خیلی جاها ممکنه خود این طبقه بندی باعث رسوندن جواب و یا راهنمایی به جواب بشه !
مثلا تستی که تو زیر طبقه بندی حرکت شتابدار شتاب ثابت اومده ،ندیده ! معادله حرکتش درجه 2 هست و معادله سرعتش درجه یک و .... مـثـلا البته !
رفیق این ها را ندارم می خواهم بروم . بخرم .نقل قول:
پس خوب هستند این کتاب ها و مورد تایید درسته .
حالا هنوز هیچ کس کتاب خوب با اموزش روان و تست برای هندسه یک و دو معرفی نکرده است .
لطا معرفی بکنید با تشکر
زبان گاج چرا ؟ وقتي مبتكران هست. براي زبان حتما مبتكران ( انار شهابي ) رو بگير.نقل قول:
ادبيات هم اگه سال به سال ميخوني كلك معلم خوبه آموزشش كامل و عاليه تست هم كافي داره. براي زبان فارسي هم خيلي سبز يا دريافت رو بگير.
دين و زندگي هم اگه از الان شروع ميكني و تا مهر كل دين و زندگي پايه رو تموم ميكني خيلي سبز بگير در غير اينصورت گاج بگير كه من خيلي بهتر و مفهومي تره و هم تركيبي ها رو جدا كرده.
شيمي رو هم در بهترين حالت ممكن انتخاب كردي مخصوصا پيش رو.
فقط قلم چي اگه ميخواي ثبت نام كني براي رشته رياضي سعي كن از مهر ثبت نام كني نه از الان. برنامه تابستانش در دروس عمومي آشغال هست واقعا !
فقط دين و زندگي پيش مكنه عوض بشه امسال ولي به نظرم همون آخرين ويرايش رو همين الان بخري خوبه (چون تست هاي كنكور رو اگه نداشته باشه هم خودت ميتوني از اينترنت پيدا كني تست هاي دين و زندگي هم پاسخ تشريحي ندارن كه ) اگه دين و زندگي پيش عوض بشه هم بازم گاج حتما تغيراتش رو قرار ميده
شهاب اناری البته :دینقل قول:
همون خواننده هه نیست؟؟؟!
منتظر هستم با تشکر
باشه قلم چی را هم از اول مهر ماه ثبت نام می کنم .
از اول شهریور هم می خواهم شروع بکنم به درس خواندن .
روزانه حداقل 6.5 الی 7 ساعت را شروع می کنم و به بیشتر از ده ساعت می رسانم .
چون عادت کردم به مطالعه . زیاد جوش ندارم
امسال دیگر واقعا می خواهم بترکونم .
پس لطفا دوستان کتاب هندسه یک و دو را معرفی بکنند
تا بروم در چند روز اینده تمام کتاب ها را بخرم
سلام
دوستان برای ریاضی پایه چه پیشنهادی دارید؟؟ده استاد یا کوله پشتی یا فائق یا تخته سیاه؟؟؟
میکروبانک گاج هم دیفرانسیل و پایه با همه.
البته برای ریاضی 2 گاج سفید رو زدم.به نظرتون گاج سفید حسابان رو بگیرم یا یه کتاب پایه؟؟؟
بعد برای زبان فارسی چه پیشنهادی دارید؟هامون سبطی کتابش یه جلدی شده!!
ممنون
زبان فارسي سبطي كتاب هاي كم حجمي بودن هر دو جلدش چون نصفش آماده نشده بود 3 سال پيش دو جلدش كردن كه نصفشو زودتر بدن. همون دوجلد باهم از يه جلد خيلي سبز هم كمحجم تره.نقل قول:
آره خودشهنقل قول:
-----------------------
آره خوبه
از اول شهريور شروع نكن به درس خوندن از چند دقيقه بعد شروع كن. 17 روز از فرصتت رو ميخواي از دست بدي كه چي بشه ؟ ميدوني 17 روز يعني چي ؟ من توي 17 روز پارسال تونستم زيست گياهي رو بخونم كه درصد زيست شناسي منو 10% افزايش داد و به پزشكي رسوند ! شما به همين راحتي ميخواي 17 روز از دست بدي ؟؟؟ ( در اين خصوص در اين تاپيك بحث نكنيم البته اگر خواستين در تاپيك كنكور 93 دلايلتون رو بنويسين تا بحث كنيم )نقل قول:
هندسه رو من خودم وقتي رياضي بودم هم كلك معلم گرفتم هم مبتكران و هم كتاب سبز قلمچي. مبتكران آموزشش خيلي مفهومي تر و عميقتر هست قلمچي هم فكر كنم كاغذش رو براي لونه همسترهام استفاده كردم.
سلام.دوستان لطف کنید زودی جواب منو بدین خیلی ضروریه!من امسال میرم سوم.رشته ام هم تجربیه.رفتم تست مبتکرانو دو جلدشم خریدم اموزش مبتکرانم خریدم اما میگن اموزشش الان ب دردم نمیخوره اره؟؟؟؟؟واقعا به دردم نمیخوره؟؟؟؟؟برم پس بدم؟؟؟
دووووووووووووووووستان لطفا زودی جوااااااااااااااااااب بدیییییییییین!!!!!!!!!!!
[QUOTE=ساش;7798602]سلام.دوستان لطف کنید زودی جواب منو بدین خیلی ضروریه!من امسال میرم سوم.رشته ام هم تجربیه.رفتم تست مبتکرانو دو جلدشم خریدم اموزش مبتکرانم خریدم اما میگن اموزشش الان ب دردم نمیخوره اره؟؟؟؟؟واقعا به دردم نمیخوره؟؟؟؟؟برم پس بدم؟؟؟[/QUO
اتفاقا تستش به درد میخوره یه وقت اشتباه نکنی آموزشش رو بخری
مهمترین شیمینقل قول:
و بنظر بعضی سخت ترین شیمی
شیمی 3 هست
پس خیلی خوبه که از همین سوم روی این کتاب خوبی که خریدی خوب کار کنی
سوم نیستی حسابان جدا نـگیر !نقل قول:
اگه ریاضیات پایه و دیفرانسیل جدا میخوای بگیری برای ریاضی پایه کوله پشتی و برای دیفرانسیل الگو
ولی اگه میخوای دیفرانسیل و ریاضیات پایه با هم یک کتاب بگیری خیلی سبز !
از نظر من دیفرانسیل فائق جالب نیست
زبان فارسی هم همون 2جلدی معروف هامون سبطی که الان یه جلدی شده خوبه!
دینی پیش یه تغییرات خیلی جزئی داشته !نقل قول:
البته کتاب درسی جدید 92 هنوز نیومده !
اما گاج و خیلی سبز این تغییرات رو تو ویرایش جدیدشون آوردن !!! :n04:
نقل قول:اگه میخوای بخری خوب چند تا پیشنهاد دارم:نقل قول:
ادبیات خیلی سبز یا گاج بگیر جای کلک معلم
زبان کیاسالار یا شهاب اناری جای زبان گاج
شیمی پیش2 خیلی سبز یا گاج جای مبتکران
اما برا هندسه 1و2 اولا مهمترین منبع آموزشش خوندن خود کتاب درسی هست
و برای همینه معمولا یا براش کتاب آموزش نمی زنن انتشارات ها یا مثل سبز قلمچی بقول دوستمون بدرد جعبه همستر میخوره
اما اگه حتما میخواستی یه آموزش هم داشتی باشی آموزش هندسه فار ، هندسه پایه دریافت خوب اند
و برای تست زدن هم تست هندسه پایه الگو ، تست هندسه 1و2 گاج خوبن و اگه تست خیلی سخت خواستی هندسه1و2 خیلی سبز
ممنون:n01:نقل قول:
نه سوم نیستم.
شما پیشنهاد میدید دیف و پایه رو جدا بگیرم یا باهم؟؟؟
نظرتون درباره میکرو بانک گاج که پایه و دیفرانسیل با همه( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] category_id=0b24a2dba0b14557996a3c71fd5a028b& )،چیه؟اگه اینو بگیرم دیگه کوله پشتی لازم نیست؟؟؟
ن برادر من.من رفتم اموزش مبتکران شیمی دومو خریدم!حالا اموزش شیمی دوم الان ک دوممو تموم کردم ب دردم میخوره؟؟؟؟؟
آموزش اصلا به هيچ دردي نميخوره. چه دوم باشي چه سوم بايد فقط كتاب تست رو بخري.نقل قول:
اينهمه بچه ها تو تاپيك گفتن بايد تست رو خريد نه آموزش رو تو براي چي رفتي آموزش رو خريدي آخه :n13:
پس ايني كه با ما دادن چيه ؟ :n02:نقل قول:
بنده خودم هم سوألي داشتم ، كتابا تغيير كرده ؟ مي تونيم از كتاباي بچه هاي پارسال استفاده كنيم ؟
من جامع گاج رو پارسال كه سوم بودم خريدم ، دوم و سوم و پيشش درسته ؟ يا اينكه تغيير داره ؟!
با تشكر
دوستان چرا از زبان گاج استقبال نمی کنن؟
واقعا کتاب کاملیه
مزیتشم اینه که کتاب واژگان روشه
من که توصیم اینه.
با همین ۸۴ زدم
میشه راهنمایی کنید؟؟نقل قول:
سلام دوستان
منم مثل شما پارسال اینموقع تو این تاپیک فعالیت میکردم و دنبال کتابای خوب بودم.حالا امسال که کنکور رو دادم آمادم که تجربیاتم رو در اختیارتون قرار بدم.
رتبم 67 شد ریاضی فیزیک(تو منطقه)
در ادامه چند تا از کتابای مفید و به درد بخور رو که داشتم معرفی میکنم.(فعلا ادبیات)
ادبیات:79
فقط کتابای هامون سبطی(قرابت،زبان فارسی جلد 2،لغت و املا،همایش آرایه) رو خوندم+تست آرایه الگو.
به نظرم قرابت و آرایه رو از تابستون شروع کنین که خیلی جلو میوفتین.البته یادتون نره که ادبیات رو حتما مبحثی بخونین.
خیلی ممنوننقل قول:
تبریک میگم
میشه زودتر نطرتون رو درباره بقیه دروس به خصوص دروس تخصصی بگید؟؟