سلام، دوستان از کدوم سایت میشه برنامه امتحانات رو دریافت کرد؟ توی سایت گلستان هم چیزی پیدا نکردم!
Printable View
سلام، دوستان از کدوم سایت میشه برنامه امتحانات رو دریافت کرد؟ توی سایت گلستان هم چیزی پیدا نکردم!
شهریه رو پرداخت کنید منوش باز میشه و میتونید مشاهده کنیدنقل قول:
ترم قبل یادمه حتی بدون پرداخت شهریه هم کارت ورود به جلسه رو میداد، این ترم دوباره برگشتن به سیستم سابق؟نقل قول:
ترم قبل نزدیک به امتحانا بود که منوها باز بود شاید این ترم هم با نزدیک شدن به امتحانا باز بشهنقل قول:
حقیقت داره که قانون پرداخت شهریه دوباره پروژه رو لغو کردن؟
سلام
هر ترم باید الزاماً 2 واحد معارف برداریم؟
من این ترم 2 واحد معارف (درس اندیشه 2 ) رو برداشتم. حالا میخواستم ببینم میتونم حذفش کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
الزامی تو برداشتن واحد ها مگر با رعایت پیش نیاز نیستنقل قول:
میتونید حذف کنید مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور گروه های آموزشی دانشکده علوم انسانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه گروه های آموزشی دانشکده علوم پایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه گروه های آموزشی دانشکده فنی و مهندسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه گروه های آموزشی دانشکده فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه گروه های آموزشی دانشکده مهندسی کشاورزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============================
مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کلیه گروه های آموزشی و رشته های کارشناسی ارشد پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به مرکزتان دارد که چه زمانی وضعیت درس مورد نظر رو تغییر بدننقل قول:
سه تادرس عمومی من خودخوان هست مشخص نیس که کی از شهریه کم میکنن؟
فرهنگ و تمدن اسلامی رو این ترم خودخوان دارم..چه فصلایی روبخونم که بتونم قبول شم(ترم آخرم:n27:)
کسی تجربه خودخوان این درسو داره؟ میشه پاس کرد؟نقل قول:
حفظیه دیگه؛ باید بخوانینقل قول:
سلام.میخام برم گلستان اما نمیشه خطای زیر میده .
کد5 : در حال حاضر امکان ورود به سيستم وجود ندارد.
بخاطر چیه؟
ممنون
سلامنقل قول:
چند ساعت بعدش امتحان کنید مشکل رفع میشه
کسی اینجا حسـابداری میخونه یا خونده ؟!
بین دوتا درس اقتصـاد خرد و پژوهش عملیاتی کدوم یکی ساده تره ؟!
اونی که مشکل تر هست رو میخوام حذف کنم چون میدونم نمیتونم جفت ـش رو باهم پاس کنم .
سلام دوستان
مگه 9.50 به صورت خودکار 10 نمیشه؟
من ترم پیش فیزیک 2 شدم 9.5 ولی 10 داد قبول شدم
اما یکی از هم کلاسیا ریاضی 2 میگه شدم 9.75 ولی گلستان 10 نداده و ریاضی 2 با 9/75 افتاده و دوباره این ترم برداشتش
قضیه چطوریه؟چرا من با 9/50 فیزیکو قبول شدم اون دوستمون با 9/75 ریاضیو افتاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : آخرین مهلت ثبت نمرات میان ترم نیمسال دوم ۹۳-۹۲ توسط اساتید دانشگاه پیام نور اعلام شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : تاریخ پایان ثبت نمره میان ترم مقطع کارشناسی نیمسال دوم 93-92 که پیش از این در تقویم آموزشی سال تحصیلی 93-92 دانشگاه پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا تاریخ 9 خردادماه 1393 تعیین شده بود ، طبق اصلاح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92 دانشگاه پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به 27 خرداد ماه 1393 تغییر پیدا کرد.
پس با این تفاسیر آخرین مهلت برای ثبت نمرات میان ترم دانشجویان در نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92 :
در مقطع کارشناسی آخرین مهلت ثبت : 27 خرداد ماه 1393
* لطفا به اعضای محترم هیئت علمی و اساتید مدعو اطلاع رسانی فرمایید.* لذا از تاریخ فوق ،طبق تجربه سال گذشته توسط سازمان قفل نمرات اعمال خواهد شد و هیچ گونه دسترسی توسط کاربر ارشد سیستم گلستان نخواهد بود. * از کلیه اساتید محترم تقاضا می گردد که نسبت به ث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ت نمرات دروس خویش تا تاریخ فوق اقدام لازم را مبذول فرمایند.در مقطع کارشناسی ارشد آخرین مهلت ثبت : 10 تیرماه 1393
* همچنین دانشجویان عزیز تا تاریخ های اعلام شده حتما از اساتید خود ثبت نمرات میان ترم دروسشان را پیگیری فرمایید تا به مشکل عدم ثبت نمرات میان ترم دانشجویان سال های قبل مواجه نشوند. و در صورتی که هنوز نمرات میان ترمشان ثبت نشده است حتما از طریق اساتید و یا کارشناس رشته های خود موضوع را پیگیری کنند.
* همچنین دانشجویان عزیز دقت کنید زمان فعال شدن کارت آزمون (گزارش 428) امتحانات نیمسال دوم 93-92 دانشگاه پیام نور طبق تقویم آموزشی دانشگاه از 6 خردادماه 1393 می باشد که دانشجویان در زمان اشاره شده می توانید با ورود به سایت گلستان دانشگاه پیام نور و نداشتن بدهی شهریه ، کارت ورود به جلسه (گزارش 428) خود را دریافت کنید.
در همین زمینه بخوانید:
دوستان کسی میدونه چطوری میشه فهمید یه کتاب چند نیمساله که جز منابع هست؟برای گرفتن و خوندن نمونه سوال لازم دارم
آقا رشته برق - مشهدی - پیام نوری نداریم؟
این سیستم شهریه چطوریه؟:n24:
من برای کارت امتحان ترم قبل به صورت پیش پرداخت براشون 96 تومن اضافه ریختم ( بستانکار زده بود )
الان وسط این ترم رفتم سایت و بدهی رو زده بود حدود 290 تومن که تصفیه کردم و بدهی شد صفر
حالا دوباره رفتم کارت بگیرم میگه 164 تومن دیگه بریز :n27:
این 164 تومن چیه؟ شهریه ثابت ترم بعده؟:n13:
سلام دوستان زمان ثبت نام فراگیر مقطع کارشناسی پیام نور کی هست یا کی بود؟
ممنون
پیام نور دیگه در مقطع کارشناسی از طریق فراگیر دانشجو نمیگیره فقط ارشد فراگیر داره.نقل قول:
برای کارشناسی پیام نور هم باید از طریق ازمون سراسری اقدام کنی .احتمالا بعد اعلام نتایج گزینه بزارن برای کسانی که قبلا جز علاقه مندی ها انتخاب نکردن ،دوباره امکان انتخاب داشته باشن
نه داداش ظاهرا امسال فراگیر کارشناسی هم برگزار میشه!
منم منتظر ثبت نام فراگیر در مهر ماه و برگزاری آزمونش در آذرماه هستم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : با اعلام رئیس دانشگاه پیام نور، آزمون فراگیر این دانشگاه نه تنها طبق گذشته یک نوبته برگزار می شود بلکه از امسال پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی هم از سر گرفته خواهد شد.
سلام بچه ها
امتحان مدار منطقی میشه ماشین حساب برد؟
سلامنقل قول:
ماشین حساب ساده ؛ بله
ماشین حساب مهندسی ؛ احتمالا!
نه لازم نیست چون اصلا محاسبات عددی ریاضی نداره.نقل قول:
حتی ساده هم ببرین مراقب گیر میده بهتون .
باز امتحانا رسید و پای ما به این تاپیک دوباره باز شد! خدا خودش به خیر کنه! 300 صفحه باید فردا بخونم و برم مهندسی نرم افزار 2 رو امتحان بدم :دی مثلا قرار بود امروز 150 تاشو بخونم 150 تاش بمونه برا فردا که بعد از تلاش های فراوان و طاقت فرسا فقط 4 صفحه جلو رفتم امروز :|
امروز اولین امتحان رو دادم, مدار 1.
دوستان کسی هست اندازه گیری الکتریکی رو پاس کرده باشه؟ کتابش رو چطور باید خوند (بعد از مثل بچه آدم خوندن)؟
دوستان کسی اینجا جواب تست های آخر هر فصل کتاب حقوق اساسی 1 اثر حسن خسروی از انتشارات پیام نور رو داره؟خیلی لازمشون دارم
ممنون
دوستان کسی تا حالا ریاضی مهندسی داشته؟
کدام فصلش مهم تره؟
این درس رو من به صورت ارجاع به استاد داشتم ...انقدر سرم شلوغ بود نتونستم برم امتحان بدم حالا مجبورم با بقیه امتحان بدم
خواهشا هر اطلاعاتی دارید دریغ نکنید.اخرین درسم هست.ممنون
سلام دوستان
امروز یک درس خودخوان امتحانش الکترونیکی بود پایان امتحان زد نمره شما 9/45 حالا این 9/45 از 14 نمرست یا از 20 نمره؟40 تا سوال بود
خیلی ستمه با 9/45 بیفتی:n03:
اون نمره ای که نشون داده چون درس خودخوان بوده اتوماتیک ضربدر ده هفتم شده بوده؟:n03:
خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه....بیچاره شدم انقد این شیمیو خوندم اونم خودخوان....کلاس نذاشتن واسش
نه
نمره ی شما بدون میان ترم 9/45 شده
یعنی اگر میان ترم داشتید 9/45+میان ترم میشد
حالا که ندارید ضرب در 10/7 میشه
یعنی نمره ی نهایی شما 13/5 شده و قبول شدید.تبریک
دوستان من ترم چهارم نرم افزار (پیام نور) هستم میخوام تغییر رشته بدم به رشته IT ...
شرایط به چه صورتی است ؟
آیا امکان پذیر هست؟
واحدهای پاس شده درسی هم انتقال پیدا میکنه ..؟
کلا از تغییر رشته از نرم افزار به فناوری اطلاعان دروس پیش نیازی هم احتیاج هست؟؟ ( چه درسایی؟؟)
تغییری در معافیت تحصیلی هم ایجاد میکنه ؟
میشه منو کاملاً در این زمینه راهنمایی بکنید.. خیلی ممنون میشم ..
رفقا راهی رو بگید که بشه تضمینی قرهنگ تمدونو خودخوان پاس کرد
به همراه پاسخنامه تستی و تشریحی /
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : نمونه سوالات دروس عمومی نیمسال اول ۹۳-۹۲ به همراه پاسخنامه دانشگاه پیام نور با لینک مستقیم آماده دریافت می باشد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : در راستای افزایش امکانات سایت نمونه سوالات پایان ترم نیمسال های مختلف برای دریافت آماده می باشد.
این مجموعه کاملترین آرشیـــــــــــــــــو رایگـــــــــــان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 به همراه پاسخنامه تستی و تشریحی رایگان دروس عمومی دانشگاه پیام نور موجود در اینترنت می باشد
تمام نمونه سوالات به صورت لینک مستقیم می باشد.
لطفا” تقاضای نمونه سوال درس مورد نظر خود را نکنید. تمام نمونه سوالاتی که در اختیار ما بوده در سایت قرار داده شده است و بیشتر از آن موجود نمی باشدتمام نمونه سوالات به صورت فایل پی دی اف می باشد که برای استفاده از آنها باید برنامه ای را جهت باز کردن فایلهای پی دی اف – PDF – داشته باشید که با برنامه کم حجم زیر می توانید نمونه سوالات را مشاهده نمایید.
دانلود نمونه سوالات دروس عمومی نیمسال های قبل:
21 خرداد امتحانشه ... ساعت 16 - 17 ... کلی وقت داری ... 2 روز بشین روزنامه وار بخون تمومهنقل قول:
من هم فرهنگ و تمدن دارم ... فردایش هم درس طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه سازی ... البته هر دو میان ترمشون 6 ـه:n02:
بچه ها .واسه آز سیستم عامل این استاده گیر داده یه پیاده سازی الگوریتم از مموری منیجمنت انجام بدین
من چه غلطی کنم اصن نمیدونم چی میخواد ? :n13:
دوستان ارشد فراگیر الان ثبتنامش شروع شده. دوتا سوال دارم
1 - در صورت قبولی حضور در کلاسها اجباریه؟
2- در صورت قبولی میشه همزمان با خدمتم ، ارشد هم بخونم یا باید از خدمت انصراف بدم؟
سلام دوستان لطفا اگه نمونه سوال این چندتا درس را با پاسخنامه دارید منظورم نمونه سوال چند ساله را برام واسه دانلود قرار بدید:n16:. (رشته تربیت بدنی)
1- مدیریت و طرز اجرای مسابقات
2- سرپرستی و مدیریت اردوها کد درس 1215179
3-مبانی مدیریت رفتار سازمانی 1215184
4- مدیریت ورزش های هوای آزاد 1215183
الان این یعنی چی؟ من باش کدوم فصل ها رو بخونم؟
درس ساختمان گسسته رشته IT