https که برای من همچنان خرابه.
من سرویس قدیمی 2ا 8 صبح رایگان دارم،الان برای من 1تا 9 هست یا هنوز همون قدیمیه؟
من سرعت 1 مگ دارم شبانه بیشتر از 2 گیگ دان نمیتونم بکنم.عادیه؟
Printable View
https که برای من همچنان خرابه.
من سرویس قدیمی 2ا 8 صبح رایگان دارم،الان برای من 1تا 9 هست یا هنوز همون قدیمیه؟
من سرعت 1 مگ دارم شبانه بیشتر از 2 گیگ دان نمیتونم بکنم.عادیه؟
من از دست حجم دزدی های پارس آنلاین اومدم آسیاتک ولی پشیمونم. سرعت دانلودم در بهترین حالت 40 هست، تو پارس حداقل سرعتم روی 120 بود. می گن مشکل از خطت هست وقتی هم می گم من با همین خط حداقل سرعتم 120 بود جوابی ندارن بدن.
شما ف.لتر شکنتون کار می کنه؟ من از هرچی استفاده می کنم باز نمی کنه. شما از چی استفاده میمنین؟
برای منم خرابهنقل قول:
اره 1تا9 رایگانه میتونید ترافیکتون هم چک کنید که مطمئن تر بشید!
برای فیل به ای دی یاهو ام پی ام بدید تا راهنمایتون کنمنقل قول:
بچه ها کریو شما کار میکند؟
من که میگم این مشکل کشوریه! فقط چند روزیه این مشکل پیش اومده که با بعضی از سرورها یا سایتها سرعت حدودا 50 ، 60 هست ولی با بقیه سرورها 200
مخصوصا سرورهای داخلی . صبانت هم چند روزیه چنین مشکلی براش پیش اومده
در کل تو این مدت که آسیاتک داشتم ( 3 هفته ) ازش راضیم
احتمالا مشکل از اینترنت کشوره !
512 نامحدود برنزی سرور لندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت سرعت خوبه اما پینگ همچنان افتضاح هست ...
512 نامحدود برنزی
سرور لندن:
سرور نهران:
وضعیت که خیلی خیلی خوبه
البته من چندین بار تست گرفتم تا به این وضعیت رسیدم
512 نامحدود آسیاتک:
این پست رو می خواستم در تاپیک اسپیدتست بزنم که به اشتباه اینجا زده شد
این آسیا هم معرکه هست توی مشهد 15تومان پول رانزه میگره نصب به حساب رایگان ولی توی ثبت نام آنلاین 5 تومان رانژه باز به اضافه هزینه نصب زورکی!
یعنی همه شما ها به زور پول نصب دادید! بهشون گفنم من نصب نمیخوام نیازی ندارم میگه قانونه الزامیه :n02: گفتم عجب مشتری مداری زوره دیگه!
من که کلا 10000تومن دادم البته قبل از اینکه تغییر قیمت بشه.ولی رفتم مخابرات ثبتنام کردم فقط پول سرویس رو که 15900تومن بود رو گرفتن.حتی 1 ریال هم هزینه رانژه ندادم.و هزینه نصب:n02:نقل قول:
بچه ها شما هم دیروز و امروز پریدن لینک داشتید؟؟؟
دوست عزیز من 20 روزه این مشکل رو دارم 1 روز بدون پریدنه 1 روز میپره بعد از یه ربع میاد زنگ زدم به آسیاتک مرکزی گفت حلش میکنیم ما هم منتظریم حلش کنند..ولی زیاد به اینا نباید دلخوش کرد چیزی رو درست نمیکنندنقل قول:
مخابرات که آره اون مشکلی نداره. الان بحث پول نیست بحث زوره بی دلیل میخان پول بگیرن! 1. دوست ندارم پول نصب الکی بدم 2. دوست ندارم پول رانژه 5تومانی رو 15تومان جاش بدم! مگه غیر حقه!نقل قول:
به یکی از نمایندگی رسمی یا غیررسمیش زنگ زدم گفتم پول رانژه چنده گفت 15تومان گفتم همراه با نصب گفت نه فقط رانژه گفتم چرا گفت 5تومان مخابرات 5تومان آسیا تک 5تومان ما میخوریم باید یک سودی کنیم!
بعد گفت با 5تومان به جایی نمیرسی بیا 10تومان حساب کنیم! گفتم چه سریع می خوای مشتری جذب کنی! گفت پس استخاره که کردی بعد بیا :n02:
به نمایندگی رسمیش زنگ زدم اونم گفت 15تومان رانژه نصب هم رایگان گفتم سایت زده 5تومان شما چرا 15 میگی گفت به ما اینو گفتن بگیم :n02:
داد برو از یه شرکت دیگه سرویس بگیر اگه نمیخوای پول زور بدی.اینا ازت میگیرننقل قول:
جای دیگه با این فیمت نامحدود نداره شما الان داری با نامحدود مخابرات حال میکنی ولی اینجا مشهده خیلی وقته نامحدود رو برداشتن.:n29:نقل قول:
اینجا تازه بعد از تغییرات نا محدود گذاشتن من قبلا مصرفم کم بود حجمی داشتم شاید 6 گیگ الیته قبلا رایگان 6گیگ هم دانلود میکردیم الان دیگه همه نا محدود دارننقل قول:
حتما زیاد دانلود میکردین برداشتن فکر کنم مازندران هم برداره چون بچه ها دارن زیاده روی میکنن.رکورد دارن میزنن 700گیگ تو یه ماه دانلود کردننقل قول:
آخه مازندران به هر مشترک که سرویس نامحدود بگیره فرقیم نداره چه سرویسی 999گیگ میده:n09:
سرویس های جدید آسیاتک که فقط 10 گیگش شبانه اش رایگانه بقیه اش نیم بها شده
کسی از سرویس های نامحدودش استفاده کرده ؟
مثلا سرویس نامحدود 128 گیگ طلایی با 12 گیگ هدیه سرعت بالا قیمت 21 تومن میخام بدونم کیفیتش چطوره این نامحدود ها ؟
ببینم خسته نشدی از اینکه مدام میگی احتمالن مشکل کشوریه و من از آسیاتک راضیم!!!!!!!!!!!!!:n23: غیر از شما من کسی رو راضی نمی بینم:n29:نقل قول:
512 نامحدود برنزی آسیاتک:
512 محدود نوین نت:
از دوستان اسیاتکی کسی میتونه خط من را از رانژه در بیاره(یک خط دارم یکساله الکی رانژه هست از رانژه در نمیارن و اینترنت هم استفاده نمیکنم روش)
کسی بود پ.خ بده
(البته من شیراز هستم)
با آسیاتک یک تست از سرور خارج بگیرنقل قول:
درخواست تخلیه دادی؟نقل قول:
باید تخلیه کنن یکهفته که شد سرویست رو تمدید نکردی خودشون دست به کار میشن.بهشون زنگ بز ببین چی میگن اگه نکردن برو شکایت کن.سازمان رادیویی.سریع برات قطع میکنن
یه دستکاری کوچیک توی شبکشون کردم! برای همین قطع رانژه نمیکنن! بچه های مخابرات هم اشنا دارم گفتن باید از طرف اسیاتک ارسال بشه نرم افزاری وگرنه خطم قطع رانژه هست چراغ لینک خاموشه ولی اسم اسیاتک رو خطم هست که به حسابآ رانژه هستنقل قول:
اگه چراغ dsl خاموشه خطتون رانژه نیست اگه روشنه یعنی هنوز رانژه هست.چه دستکاری کردی؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکل اینجاست که بعضی از ماها توقعمون خیلی بالاست . بنده جزء اون 80 نفر توی نظرسنجی هستم :n06: . و شما جزء اون 24 نفر :n18:
قبلا که بنده شاتل داشتم توی ماه فقط میتونستم حداکثر 20 گیگ دانلود داشته باشم ( آرت1 ) با کلی جریمه کاخش سرعت
اما الان توی کمتر از 1 ماه با آسیا تک 47 گیگ دانلود داشتم ( 512 ، 10 گیگ )
بله ، اگه انتظارم از این سرویس این باشه که ماهی 100 گیگ دانلود کنم ، من هم ناراضیم !
این طور که تو این یکی دو ماه معلومه ، کشور داره زیرساخت هاش رو اتقاء میده که به کاربرا اینترنت 4 مگ یا بعضی ها 7 مگ داده .
اگه خوش بین باشید تا چند ماهه دیگه سرعت بالاتر و مشکلات کمتر میشه ( یک آپارتمان یک دفعه ساخته نمیشه ! بلکه با صبر و مرور زمان )
با تشکر
ممکنه یه آپارتمان10 سال هم طول بکشه تا درست بشه همون میتونه تو بازه زمانی 1 سال هم درست بشه.بستگی به پیگیری داره اگه مشترک پیگیری نکنه شرکت هم میگه حتما کاربراش راضی هستن پس باید بهش فشار بیاریم تا درستش کنن.نقل قول:
رهبر عزیزمون چی گفته.:
گفته هیچ وقت نباید به داشته هامون قانع باشیم اگه قانع باشیم دیگر پیشرفت نمیکنیم.
پس تا پیگیری نکنه مشترک شرکت ها هیچ کاری نمیکنن
با عرض پوزش از دوستان به خاطر مزاحمت دوباره :n01:نقل قول:
درسته دوست عزیز . من هم باهاتون موافقم ( من هم اگه سرعت بیاد چایین به شرکت اطلاع میدم و علتشو میپرسم ) :n24:
منظور بنده این بود که طلبکار و پر توقع نباشیم
ان شاالله مشکل اینترنت کشور و همه دوستان حل بشه
------------
برای اینکه پستم خالی نباشه
512 ، 10 گیگ
موفق باشید . با تشکر
خوب دوست عزیز پس این میشه پیگیرینقل قول:
ببین شرکت ها خودشون مقصر هستند الان خود من من فکر میکردم که سرعتم باید 16 باشه نهایتا 20 ولی وقتی اینا همون اول سرعت رو 400 به بالا میدن خود به خود سطح تواقع آدم بالا میره یعنی من روزی شده که سرعت 100 رو قبول نداشتم و مودم رو خاموش میکردم چون سطح تواقع بالا رفته.
پس خود شرکت تقصیر داره که همون اول به مشترک سرعت بالا میده بعد که میکشه سرعتا رو پایین دیگه مشترکا ها قاطی میکنن.اینا اگه از اول سرعت واقعی بهمون میدادن بعدش مثلا ماهی سرعتا رو یه 20 تایی بالا میبردند دیگه ما اینجوری نمیشدیم:n02:
من هم با شما موافقم.ولی تا پیگیری نکنی کارت رو درست نمیکنن
چراغ خاموشه ولی به اسم اسیاتک رانژه هستنقل قول:
پس خطت رو جمع آموری کردن.الان میخوای از یه شرکت دیگه دوباره سرویس بگیری؟نقل قول:
از نظر فیزکی جمع اوری شده ولی توی نرم افزارشون نزدن تخلیه و خط به اسم اسیاتک به حسابا رانژه هست یکی از دوستان امور مشترکین هم برام پیگیری کرد گفت به خاطر اینکه نرم افزاری اسم اسیاتک روش هست باید از طرف اسیاتک تو سیستمشون پاک بشهنقل قول:
الان هر جا بخوام بدم رانژه کنن میگن خط روی اسیاتک رانژه هست البته من همون موقع رفتم خط جدید گرفتم و دوباره از خودشون سرویس گرفتم رو خط جدید ولی دنبالش هستم این خط را قطع رانژه کامل کنم
عجب سرعت مزخرفی! سرور ایرانش اینه وای به حال خارجیش
سلامنقل قول:
512 10 گیگ شب چه قدر دانلود میده؟
من یک مگ-10 گیگ دارم، شبی 350 دانلود می کنم. speed test هم که کلا باز نمی شهنقل قول:
//
پشتیبانی هم که مثل طوطی هی تکرار می کنن خط نویز داره، می گم با شرکت isp قبلی مشکل نداشتم، میگن مرکزتون امروز شلوغ هست
من الان 1 مگ نامحدود دارم . سرعت دانلود از 90 بیشتر نمیشه . من دانلودم زیاده . به نظرتون اگه ماه بعد 2 مگ با 10 گیگ رو بگیرم شبا حداقل با چند میتونم دانلود کنم ؟؟ آخه الان سرویس خودم وبگردی و wifi بسیار بدی داره !!:n03::n03:
عزیز شما چه سرویسی داری و شبا 1 تا 9 حداقل چند گیگ دانلود میکنی؟؟:n27:نقل قول:
داداش هر سرویسی که بگیری شبانش واقعی میشه اگه 512 بگیری شبانه سرعتت 64 میشه حالا یه تست کن یه فایل 1 گیگ با سرعت 64 چند ساعت زمان میشه تا دانلودش کرد.نامحدود ها که کلا واقعی هستند و پایدار حتی 1کیلوبایت هم افت ندارهنقل قول:
عزیز من الان 1 مگ نامحدود دارم دانلودم بسته به سرور بین 50 تا 90 متغیره . اگه کیمیای 10 گیگ بگیرم دانلود شبانم باید 256 بشه درسته؟؟نقل قول:
من که 512 داشتم سرعتم ثابت روی 64 بود پایین هم نمیومد.نقل قول:
باید بهت 256 بدن ولی خیلی از این دوستان گرفاتن و خطشون رو 1 مگ بستن یعنی تا 120 میره.