Printable View
نقل قول:
دوست عزیز ، این پست شما در همه تایپیک ها هست و به عنوان اسپم شناخته میشود.
تایپیک مخصوص برای اینگونه سوالات وجود دارد !!!
باسلام
با تشکر از راهنمایی شما عزیزان، موفق شدم license جدید رو نصب کنم ولی این هم 91 روزه بود و60 روز دیگر اعتبارش تمام میشود. آیا کلید با اعتبار شش ماهه یا یک ساله هم داریم و در ضمن درباره این آپدیت offline هم برایم توضیح دهید. باز هم ممنون
کلید ها هر چند وقت یک بار در لیست سیاه قرار گرفته و بلاک میشوند و همین کلیدی هم که دارید به 60 روز نخواهد رسید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست من واسه لپ تاپش از بیرون آنتی ویروس کاسپر اورجینال خریده بود حدود 40 هزار تومن هم واشه اش آب خورد . حالا دیگه اکسپایر شده و اکتیو کد می خواد . برای تمدیدش چکار باید بکنه ؟ دوباره باید بره کلی پول براش بده ؟
یا باید پول بده یه کلید جدید بخره یا اینکه با کلیدهایی که دوستان قرار میدن هر چند وقت یکبار اکتیوش کنه.:20:نقل قول:
ممنونم از راهنمایتون . اکتیو کدش رو از کجا باید بگیرم ؟ اگر بشه با همین کدها دوباره اکتیوش کرد خیلی خوبه دیگه پول بیخودی هم بابتش نمیده .نقل قول:
با کلید باید فعال کرد.نقل قول:
کلید ها رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا امضای من دریافت کنید و طبق روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال کنید.
ازکجا میتونم دیسک نجات کاسپریسکی رادانلود کنم ؟
سلام دوستان .
من تا حالا از کاسپر 2011 استفاده میکردم و با تریال ریستر هر ماه اکتیو میکردم اما امروز که می خواستم از این برنامه استفاده کنم اکتیو نشد .ودوباره کاسپر رو پاک کردم و اینستال کردم ولی موقعی که برای لایسنس گزینه دوم رو برای نسخه تریال رو زدم ارور داد به نظر شما چی شده ؟ آیا این نسخه تریال دیگه کار نمیکنه؟ممنون میشم بگین مشکل از کجاست
سلام از این استفاده کننقل قول:
من چندین باره که از تریال ریستر استفاده کردم ولی اینبار بعد از ریست بهم هشدارهای زیر رو میده, وقتی سیستم رو فول اسکن میکنم و گزینه دوم هم انجام میدم از بین میرن ولی همین که سیستمم رو خاموش, روشن میکنم روز از نو روزی از نو :13: میتونه بخاطر تریال ریستر باشه؟ (ولی برای دفعات قبل همچین چیزی پیش نمی اومد :13:)
راستی کاربرد دیسک نجات چیه؟نقل قول:
چه فرقی با انتی ویسروس داره؟
احیانا اگر تصویری گذاشتید، برای من نشون داده نمیشه.نقل قول:
مواقعی که سیستم آلوده به ویروس شده و آلودگی به حدی هست که از بالا اومدن ویندوز جلوگیری میکنه، باید از دیسک نجات برای پاک کردن سیستم استفاده کرد.نقل قول:
لینک تریال ریست خرابه .تو 99% گیر میکنهنقل قول:
جای دیگه اپلود کردمنقل قول:
احیانا اگر تصویری گذاشتید، برای من نشون داده نمیشه.
اقا کسی pdf اموزشی کاربا کسپرسکی رو داره؟
یه بار از انجمن دانلود کردم هر کاری میکنم پیداش نمیکنم
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
مواقعی که سیستم آلوده به ویروس شده و آلودگی به حدی هست که از بالا اومدن ویندوز جلوگیری میکنه، باید از دیسک نجات برای پاک کردن سیستم استفاده کرد.[/QUOTE]
زمانی که سیستم سالم باشه نصب کنیم کارایی نداره؟
مورد اول میگه به یه فول اسکن نیاز داره. همون گزینه Scan computer رو بزنید تا انجام بشه.نقل قول:
مورد دوم هم میگه نیاز داره سیستم رو برا از بین بردن اثرات احتمالی مخرب هایی که به تازگی پاکشون کرده بررسی کنه. زیر این مورد هم اگر مثل مورد اول، گزینه مربوطش هست بزنید تا انجام بشه.
نقل قول:Pdf ها مربوط به ورژن های قدیمی بودند. ورژن های جدید خیلی گسترده شدند و نمیشه همه مواردش رو یه جا توضیح داد. با این حال برا ورژن 2011 امیر خان یه راهنمای تنظیمات آماده کرده بودند که تو پست اول هستش.نقل قول:
زمانی که سیستم سالم باشه نصب کنیم کارایی نداره؟
دیسک نجات که نصب کردنی نیست. روی سی دی و یا فلاش رایتش میکنید و سیستم رو باهاش بوت میکنید تا قبل از بالا اومدن ویندوز، بتونید سیستم رو با دیسک نجات اسکن کنید و آلودگی ها رو پاک کنید.
کاراییش فقط همین اسکن کردن سیستم قبل از بالا اومدن ویندوز هست و وقتی سیستم بالا میاد و کاسپر هم بدون مشکل نصب هست با خود کاسپر میتونید اسکن رو انجام بدید. حالا دوست هم داشتید میتونید با دیسک نجات اسکن کنید.
امیر آقا راستی ورژن ایشون 2011 بود. اون پست که گذشتید برا 2012 هست. رو 2011 هم کار میکنه ؟نقل قول:
مشکل دقیقآ همینجاست. من تا الان 2بار این عملیات ها رو انجام دادم و پیغام ها از بین رفتن ولی همین که سیستم رو خاموش - روشن میکنم دوباره پیغام ها ظاهر میشن!!!نقل قول:
مورد اول میگه به یه فول اسکن نیاز داره. همون گزینه Scan computer رو بزنید تا انجام بشه.
مورد دوم هم میگه نیاز داره سیستم رو برا از بین بردن اثرات احتمالی مخرب هایی که به تازگی پاکشون کرده بررسی کنه. زیر این مورد هم اگر مثل مورد اول، گزینه مربوطش هست بزنید تا انجام بشه.
چه ورژن و نسخه ای رو نصب کردید ؟نقل قول:
فایل های پوشه Temp ویندوز رو طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک کنید.
مشکل باقی بود، کاسپر رو پاک کنید، ریستارت، نصب مجدد، ریستارت، آپدیت کامل، ریستارت
سلام . من از نسخه کاسپرسکی 2011 که از شرکت اواژنگ(نسخه اورجینال) خریدم . ولی این یکی مثل بقیه فاقد صدای جیغ معروفشه. در اصل من برخلاف بقیه میخوام وقتی ویروس پیدا کرد جیغ بزنه. تو قسمت
Setting....notification......Event notification هم رفتم ولی قسمت Sound برنامه خاموشه و نمیشه تیکشو فعال کرد. لطفا اول اسا کنید بعا جواب بدید . چون خیلی ها از روی تجربه راهنمایی کردن ولی اطلاعاتشون مربوط به نسخه های فسیل شده کاسپر بود
شما در همون مسیر Settings ... notifications که میرید، گزینه Enable Sound Notificaions رو تیک دار کنید و بعد تیک گزینه Use Windows Default Sound scheme رو بردارید و بعد پنجره رو Ok کنید.نقل قول:
ضمنا اگر تغییراتی در بخش Sound در قسمت Event notifications انجام دادید به حالت قبل برگردونید. یعنی قسمت Sound مربوط به بخش Critical Events باید فعال باشه.
اگر درست شد و خواستید، بگید تا جیغ مربوط به نسخه 5 رو هم قرار بدم تا جایگزین جیغ فعلی کنید. یه مقدار با جیغ 2012 فرق داره و نوستالژیش هم بیشتره.
چک کردم مشکلی ندارهنقل قول:
قبل از دانلود آنتی ویروس خود رو غیر فعال کن
آره امید عزیز جواب میده.نقل قول:
اینم یه عکس واسه ورژنهایی که جواب میده
ممنون, با خالی کردن temp مشکل حل شدنقل قول:
چه ورژن و نسخه ای رو نصب کردید ؟
فایل های پوشه Temp ویندوز رو طبق این پست پاک کنید.
درضمن pure 9.1.0.124 دارم
سلام...
وقتی نرم افزار Proxifier رو باز میکنم opera و firefox ارور network eror میدن نمیتونن به اینترنت وصل بشن...
ولی chrome مشکلی نداره...هر سه نرمافزار هم تو قسمت trusted هستند...
ارور network eror که میده دقیقا چه محتوایی داره ؟نقل قول:
خود Proxifier هم در Trusted هست ؟
کاسپر رو غیر فعال کنید و ببینید مشکل باز رخ میده یا نه ؟
ایناهاش:نقل قول:
opera
mozila
بلهنقل قول:
خود Proxifier هم در Trusted هست ؟
نه دیگه.میدونم مشکل کسپره.نقل قول:
کاسپر رو غیر فعال کنید و ببینید مشکل باز رخ میده یا نه ؟
ممنون:40:
حالا محض اطمینان کاسپر رو غیر فعال کنید و امتحان کنید.نقل قول:
مشکل باقی بود، به بخش تنظیمات فایروال برید و ببینید پراکسی فایر و فایرفاکس تیک سبز رنگ داشته باشند.
محتوای مخفی: تنظیمات فایروال
کاسپر اسکنر پرتابل نداره ؟
باید آپدیت بشه ؟
از آپدیت های kav نیمشه براش استفاده کرد ؟
هر موقع که دانلود بشه، خودش به تاریخ همون روز آپدیت هست. در آینده ولی نه، نمیشه آپدیتش کرد و باید از نو دانلود بشه.نقل قول:
درسته.همشون تیک سبز دارند و allow هستند...نقل قول:
وقتی فایروال رو غیر فعال کنم فرقی نمیکنه و هنوز کار نمیکنه...
ولی وقتی general protection رو غیر فعال کنم درست میشه.
پراکسی فایر رو طبق مراحل 4 و 5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت Trusted Applications وارد کنید، ببینید درست میشه یا نه.نقل قول:
دوستان من میخوام ویندوزمو اپدیت کنم اجازه نمیده .مشگل از کجاست؟
به چه صورت اجازه نمیده ؟ ارور دقیق رو بگید. یا دقیق بگید چه اتفاقی می افته.نقل قول:
سیستم عامل و ورژن کامل کسپر رو هم بگید.
ببخشید دوست عزیز .تو کامپیوترم اسمارت سکوریتی نصبه.اینجارو با تایپیک اسمارت سکوریتی اشتباه گرفتم.نقل قول:
ولی واسه اینکه اسپم نشه یه سوال بپرسم میخوام واسه لپ تاپم یه انتی ویروس نصب کنم به نظرتون کسپرسکی خوب هست؟کار کردن باهاش راحته؟سرعت لپ تاپو نمیاره پاییین؟
سلام...نقل قول:
اضافه کردم ولی
نه جواب نداد...