نقل قول:
سلام داش احمد.. به خدا من هر روز اینجام فقط پست نمیدم زیاد... اخه اینقدر شایعه زیاده ادم به خدا تو شک میفته یکی میگه میاد یکی میگه نمیاد.. دیوونه شدم :31:
من pes بازی میکنم از 5 ماه پیش اوردمش تو رئال :دی :27:
نقل قول:
سلام داش احمد.. به خدا من هر روز اینجام فقط پست نمیدم زیاد... اخه اینقدر شایعه زیاده ادم به خدا تو شک میفته یکی میگه میاد یکی میگه نمیاد.. دیوونه شدم :31:
من pes بازی میکنم از 5 ماه پیش اوردمش تو رئال :دی :27:
بز پیر هم اظهار نظر کرد!نقل قول:
هاینزه :
" ما دوستان بسیار خوبی هستیم و ما در منچستر هر دو همبازی بودیم "
" او فوق الاده باهوشه و همچنین یک بازیکن برجسته در فوتبال "
هاینزه امشب مهمون شتر هاست ! غلط اضافی داره می کنه !
یه خبر با نمک ! : ریبری به بارسا نزدیک تره تا رئال. اگه قرار باشه ریبری بره میره بارسا !!! : دیـــــــــــــــــــــــ ــی!
منبع رو داشته باش !: الموندو دپورتیوو !
زیدان واسه ریبری مث بابا می مونه ! بگه بیا رئال, ریبری بکن بایر رو هم تو توبره تحویلش میده ! : دی
بارسلونا میتواند فرانک ریبری را بخرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- بارسلونا نسبت به سایر تیمهای اروپایی بخت بیشتری برای خرید فرانک ریبری دارد. اگر بایرن مونیخ تصمیم به فروش او بگیرد، بارسلونا گزینه اصلی خواهد بود. گفته میشد این بازیکن فرانسوی در تابستان از بایرن خواهد رفت و بارسلونا و رئال مقاصد احتمالی او هستند.
اما حالا منابع خبری میگویند بارسلونا برای خرید او بخت بیشتری دارد. گفته میشود خوان لاپورتا، رییس باشگاه بارسلونا با کارل هاینس رومنیگه نایبرییس بایرن در تماس بوده است. این دو نفر رابطه خوبی با هم دارند. لاپورتا از رومنیگه قول گرفته که اگر آنها قصد فروش ریبری را داشتند، بارسلونا را در اولویت بگذارند. بایرن در هر حال گفته ریبری فروشی نیست اما گفته میشود اگر پیشنهاد بزرگی برسد آنها شاید تصمیم به فروش ریبری بگیرند.
البته رئال مادرید هم از زینالدین زیدان بهره میبرد که دوست ریبری است. تیری آنری و اریک ابیدال، بازیکنان فرانسوی بارسلونا در تماس با ریبری هستند ولی به نظر نمیرسد نفوذ زیدان را روی او داشته باشند.
------------------------------------
بیچاره لاپورتا بدجوری ضایع شده ! بعد از بردن اون جامها فک می کرد همه توجه ها به بارسا خواهد بود ! اما زهی خیال باطل !
اگه وامی چیزی خواست بگه با پرز صحبت کنم یکی دو میلیارد بنداریم جلوشون !! :دينقل قول:
بارسلونا میتواند فرانک ریبری را بخرد
این ها فکر کردن کاتولونیا شهره
sokhi ba mazeyi boodنقل قول:
farsim kharab shode
sharmande
من تصحیح می کنم ! :دينقل قول:
sokhi ba mazeyi bood
farsim kharab shode
sharmande
شوخی بامزه ای بود ! :دي
فارسیم خراب شده .
شرمنده .
آقا این شتر ها استعاره از کیاست؟!نقل قول:
لباس دروازه بانان :
لباس تیم :
عکی دیگه از لباس تیم :
اگر دقت کنید بالای آرم bwin روی لباس، 1 آرم برجسته هم هست ( توی لباس مشکی کاملا مشخص هست ) که این هست :
فارسيم درست شدنقل قول:
با تشكر از همكاري شما دي:
پوشيدن اين پيراهنها لياقت خاصي ميخواد
راستي كسي از كسري خبر نداره؟
چند روزه نيومده
اين كنايه است دي:نقل قول:
به بخش ادبيات رجوع شود دي:
شتر یه نوع حیوان اهلی می باشد که برای حمل و نقل استفاده می شود و در اینجا در زمان اقای کالدرون وارد فرهنگنامه ی این تایپیک شد ! و در ان زمان اهالی تایپیک برای رفتن به سانتیاگو از ان حیوان استفاده می کردند ! :دينقل قول:
آقا این شتر ها استعاره از کیاست؟!
همه باید افتخار کنن که این پیراهن رو می پوشن:
اما ما باید افتخار کنیم که کاسیاس این پیراهن رو میپوشه!
تایید میشه...فکر کنم این پیشنهاد اولین بار توسط امین خان ارائه داده شد...دینقل قول:
وای پسر تو کجا بودی توی این چند سال ؟؟؟ :31::31: چرا سر نمی زنی اخه به ما نمی گی افسردگی می گیریم ؟؟؟نقل قول:
:31::31:
احممممممممممممممممممممممم ممممممممد
اول میکشمت
دوم خفت میکنم
سوم دارت میزنم
چهارم میندازمت جلو شترا
پنجم زیر امین (سنیگن وزنه ) میندازمت له شی
اخه نامرد نمیگی دل تنگ میشششششششششششششششیم؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟!!!!!!!
حالا چرا پستش پاک شده من ندیدم پستش رو؟
خوب احمد جون مادرید چطوره جدا مادرید رفتی؟
خوش به حالت
منم به زودی بهت میپیوندم
خیلی زود
----------------
از این به بعد فعال نباشی که کلت کندس همین
خوش برگشتی داداش صفا اوردی
=============================
در مورد لفظ و اصطلاح شتر خدمت دوستمون عارض شوم که
همانطور که دوستان گفتن شتر ابتدا توسط امین ارائه شد
و بعدها بچها گفتن که قبلا مثل اینکه تجربه بدی داشته و میدونسته چقدر بده
این بود که گفتیم کالدرون و هر کی ضد رئال ههم این تجربه امین جان رو داشته باشه.
دی
چاکر داش امییییییین دی
-==============-
دوستان عزیزنقل قول:
اصلا نگران نباشید
هم والدانو و هم زیزو اعلام کردند که
تمام کارهای رئال تا حالا طبق برنامه پیش رفته و از برنامه مدون که چیده شده بود خارج نشده
مطمئن باشید تو این برنامه خرید دفاع و تقویتش هم در نظر گرفته شده
هنوز دو هفته از نقل و انتقالات میگذره
صبر کنید.
به بهنقل قول:
احمد جان به تو میگن رئیس لایق و مدیری مدبر
موندم با وجود شما چرا پرز اومده ریاست رئال
شما کار پرز رو 6 ماه پیش انجام دادین
دی
پیش خودت بمونه منم همون که فیفا09 اومد کریس و کاکا رو اوردمشون دی
Ariensport.com: بازیکن نارنجیپوش خط میانی رئال مادرید تاکید کرد در تابستان برنابئو را ترک نخواهد کرد...
در حالی که " فلورنتینو پرز " امضا قرارداد با فوق ستارههای جهان را همچنان در دستور کار دارد، " وسلی اشنایدر " مصمم است در رئال مادرید بماند. این بازیکن 25 ساله که با قیمت 27 میلیون یورو به مادرید آمده هنوز آمادگی خروج از سانتیاگو برنابئو را ندارد.
او زمانی که از تعطیلات از هلند بازگشت به AS گفت:« من قصد ترک رئال مادرید را ندارم. هیچکس با من تماس نگرفته که راجع به این موضوع چیزی بگوید و من میخواهم در مادرید بمانم. آنها برای من خیلی پول برداخت کردند و من میخواهم با این باشگاه موفق شوم.»
" اشنایدر " تصدیق کرد از دگرگونی سریع در باشگاه متعجب شده اما او مشتاق است برای جایگاه خود با برخی از بهترین بازیکنان جهان رقابت کند.
او گفت:« بازی در کنار کریستیانو رونالدو، کاکا یا فرانک ریبری برای هر فوتبالیستی یک افتخار است. اما من از رقابت نمیترسم. من فقط بازیکنی هستم که میخواهم کمک کنم مادرید به جایگاه واقعی خود در فوتبال بازگردد.»
میلان ظاهرا علاقه خود را نسبت به " اشنایدر " نشان داده اما رئال مادرید قصد دارد او را به به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد " فرانک ریبری " به بایرن مونیخ دهد.
منبع:سایت گل
آخه من به تو چی بگم ! : دینقل قول:
شترها رو میفرستم سراغت ها ! یه دلی از عزا در بیارن ! : دی
----------------------------------
چارلیز کجایی ؟! نمیگی نگران می شیم ! می کشمت ! شترها همشون تو راه هستن تا ... !!!! : دی
من که دلم واسه این احمد (چارلیز ) خیلی تنگ شده
بچه ها احمد خانوم اومده؟: دی
کو؟! پس چرا هرچی میگردم پستش رو نمیبینم!!!
توهم زدین؟! ها؟!!!
بچه ها من یه معذرت می خوام از همه به خصوص احمد ! :دي
من دیشب حوصلم سر رفته بود گفتم یه کاری کنم بخندیم ! :دي ور داشتم داشتم تایپیک رو نگاه می کردم ( قدیم ) بعد این چارلی (:دي الان بببینه بهش گفتم چارلی بر می گرده !: دي ) رو هی می دیدم گفتم بزار بچه های تایپیک رو سر کار بزاریم ! :دي ور داشتم یه نامه از طرفش نوشتم !: دي
هیچی نه دیگه تمومنقل قول:
خودتو مرده حساب کن
این احمد اون احمد نداره
همگی با شترها میاییم خدمتت
====
فتوا فتوا
این هوادار که با این کارش احساسات شاعرانه مارو جریجه دار کرد خونش حلال و کشتنش حلالتر است
شروع کنید الحمد الله
سپاس خدای راست که همچین موجودی را افرید . :31:
من بی گناهم
i gotta plead innocent !!
درس نوشتم ؟؟ :دي
فقط خواستم دل جوونای مردم رو شاد کنم !!: دي
بچه ها توجه کردین که بازی جام اتحادیه اسپانیا بین رئال و بارسا هست؟
نمیدونم، هست اصلا؟!
جام اتحادیه که مال انگلیسه! : دینقل قول:
بچه ها توجه کردین که بازی جام اتحادیه اسپانیا بین رئال و بارسا هست؟
ولی سوپر جام اسپانیا فکر کنم بین رئال و بارسا باشه! ولی مطمئن نیستم!
ظاهرا پرز میتونه با یه پیشنهاد 30 میلیونی میتونه آلونسو رو بخره. آلونسو نمیخواد برای دومین بار شانس بازی در برنابئو رو از دست بده
============
ویا گفته این هفته ای که گذشت هفته ای بسیار سخت براش بوده
============
وکیل مایکون قیمت اون رو 30 میلیون بیان کرده. به نظر میرسه بازیکنهایی مثل دیارا , اشنایدر , روبن و هیگواین چشم اینتری ها رو گرفتن
============
ظاهرا پرز بدنبال پیکه مدافع بارسلونا هست. البته اینو بگم که منبع خبر الموندو دپورتیوو هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
فرناندو تورس گفته ویا نمیخواد به انگلیس بره و پیشنهادهای منچستر و چلسی اون رو اغوا نمیکنه. تورس گفته ویا دوست داره در اسپانیا بمونه
============
به نظر میرسه اگر رئال نتونه آلونسو رو بخره بره دنبال لوچو گنزالس. مسئولان پورتو منتظر پیشنهاد رئال هستن. منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
رونالدو دلایلش رو برای ترک یونایتد اینگونه بر شمرد...
============
به اسپم دادن ادامه بدید.منم اسپم دوست دارم دی .ولی اونروز بعد عمری اینجا یه نیمه اسپم دادم فورا aQoa اومد سراغم که پستت بیهوده بوده|:
__________________________________________________ _______________________________________________
" کریستیانو رونالدو " آشکار کرد برای این تصمیم به ترک منچستریونایتد گرفت که همیشه رویای او بازی در رئال مادرید بوده است.
" رونالدو " تصمیم گرفت یک فصل بیشتر در اولدترافورد بازی کند که او در این فصل موفق شد عنوان بهترین بازیکن اروپا و جهان را کسب کند و به همراه یونایتد برای سومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر انگلستان شود. بهرحال، این بازیکن 24 ساله اعلام کرد پس از شکست چلسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008، تصمیم داشت به رئال مادرید بپیوندد.
" رونالدو " به News of the World گفت:« بعد از اینکه ما لیگ قهرمانان را فتح کردیم من فکر کردم دیگر افتخاری وجود ندارد که من با آنها به دست نیاورده باشم. و زمانی که شما همه چیز به دست آورده باشید، میدانید که زمان یک رقابت جدید است. یک فصل دیگر ماندم و آن زیبا بود که سه قهرمانی پشت سر هم کسب کنید اما رویای من بازی در مادرید بود.»
بازیکن سابق اسپورتینگ لیسبون پافشاری میکند که به خاطر پول به رئال مادرید نرفته اما به دنبال آرزوی بزرگ خود رفته است.
او اضافه کرد:« البته، من برای پول نرفتم. به دنبال بزرگترین هدفم رفتهام. آن کار بسیار دشواری است، اگرچه هدف من است. اگر شما یکی از بزرگترین بازیکنان مادرید باشید، این بدین معنی است که شما یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ هستید.»
منبع:اسکای اسپورت
اينكه از اولش معلوم بودنقل قول:
من وقتي كه روي شماره پست زدم يه پست ديگه رو آورد
اما ايول سر كاري با حالي بود
راستي جريان سوپر جام اسپانيا چيه؟
در اصل بازي بايد بين رئال و شانسونا باشه اما برگزار ميشه؟
مشاور ورزش پرس گفت با ریبری مذاکره کرده ام و میدانم مرا شرمنده هواداران نخواهد کرد.
به نقل از ال اکیپ فرانسه زین الدین زیدان گفت تنها مقصد هم تیمی سابقش در تیم ملی فرانسه،سانتیاگو برنابئو است.
مشاور ورزشی رئال مادرید اعلام کرد فرانک ریبری ستاره بایرن مونیخ اگر از آلیانس آره نا برود باید به رئال مادرید بیاید.
خبرهای زیادی مبنی بر پیوستن ریبری به بارسلونا یا رئال مادرید وجود دارد،ولی به نظر
می رسد رئالی ها بیشتر مایل به خرید ین بازیکن 26 ساله باشند.
زیدان اظهار داشت: به هواداران رئال قول دادم ریبری را به این تیم بیاورم، و حتما خواهم آورد البته آلمانی ها پیشنها 65 میلیونی ما را نپذیرفتند،اما این امر به معنای منتفی شدن انتقال ریبری نیست.
وی تاکید کرد:رایزنی های خوبی برای انتقال و جذب ریبری صورت گرفته است.هواداران اگر کمی صبر کنند حتما ریبری را هم در کنار کاکا و کریستیانو رونالدو در این تیم خواهند دید.
بهترین بازیکن سال 2008 جهان بعد از گذراندن تعطیلاتش در لوس آنجلس وارد لیسبون شد...
سایت گل - کریستیانو رونالدو ستاره پرتقالی منچستریونایتد که به احتمال فروان به زودی قراردادش را با باشگاه رئال مادرید به امضا خواهد رساند تعطیلات مرفهی را در لوس آنجلس گذراند.
او به همراه گروه پاریس هیلتون در MyHouse دیده شده است و همچنین در یک مهمانی خصوصی در خانه ای در بورلی هیلز شرکت کرده است.او امروز با هواپیمای خصوصی اش وارد فرودگاه لیسبون شد.
بازیکن اسبق اسپورتینگ که با فراری اش فرودگاه را ترک کرد قصد دارد چند روز آینده را به تعطیلات در کشورش بگذراند.
" کریستیانو رونالدو " آشکار کرد برای این تصمیم به ترک منچستریونایتد گرفت که همیشه رویای او بازی در رئال مادرید بوده است.
" رونالدو " تصمیم گرفت یک فصل بیشتر در اولدترافورد بازی کند که او در این فصل موفق شد عنوان بهترین بازیکن اروپا و جهان را کسب کند و به همراه یونایتد برای سومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر انگلستان شود. بهرحال، این بازیکن 24 ساله اعلام کرد پس از شکست چلسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008، تصمیم داشت به رئال مادرید بپیوندد.
" رونالدو " به News of the World گفت:« بعد از اینکه ما لیگ قهرمانان را فتح کردیم من فکر کردم دیگر افتخاری وجود ندارد که من با آنها به دست نیاورده باشم. و زمانی که شما همه چیز به دست آورده باشید، میدانید که زمان یک رقابت جدید است. یک فصل دیگر ماندم و آن زیبا بود که سه قهرمانی پشت سر هم کسب کنید اما رویای من بازی در مادرید بود.»
بازیکن سابق اسپورتینگ لیسبون پافشاری میکند که به خاطر پول به رئال مادرید نرفته اما به دنبال آرزوی بزرگ خود رفته است.
او اضافه کرد:« البته، من برای پول نرفتم. به دنبال بزرگترین هدفم رفتهام. آن کار بسیار دشواری است، اگرچه هدف من است. اگر شما یکی از بزرگترین بازیکنان مادرید باشید، این بدین معنی است که شما یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ هستید.»
ستاره پرتغالی منچستر یونایتد در صحبتهایی از دلایلش برای جدایی از اولدترافورد و پیوستن به برنابئو سخن می گوید.
سایت گل- کریستیانورونالدو در اولین مصاحبه پس از آنکه با پیوستن به باشگاه مادریدی موافقت کرده، دلایلی که منجر به این انتقال شده است را برشمرده.
او در گفت و گو با news of the world در این رابطه خاطرنشان کرده که مدتی است انتقال به سانتیاگو برنابئو را بررسی می کرده. او در این رابطه گفت:« پس از آنکه ما در رقابتهای اروپایی (لیگ قهرمانان اروپای فصل قبل) به پیروزی رسیدیم، من حس کردم که دیگر عنوان دیگری برای من باقی نمانده که بخواهم با منچستر یونایتد به آن عنوان برسم.من دریافتم که وقتی که همه چیز را کسب کرده ای، دیگر زمان تغییر فرا رسیده است. من یک سال دیگر هم در منچستر ماندم و از حضورم در این تیم لذت بردم ولی رویای همیشگی من بازی برای رئال مادرید بود.»
بسیاری معتقدند که دلیل اصلی پیوستن کریس به منچستر،بعد اقتصادی ماجراست ولی ستاره پرتغالی این شایعه را رد می کند:« قطعا من به خاطر پول به رئال نمی روم. تنها چیزی که من می خواهم این است که برترین بازیکن فوتبال دنیا باشم و برای رسیدن به این عنوان باید تلاش فراوانی کرد و این هدف اصلی من است. این واضح است که اگر بتوانی بهترین بازیکن تیم رئال مادرید باشی، قطعا یکی از بهترینهای تاریخ خواهی بود.»
رونالدو با قراردادی 94 میلیون یورویی به رئال مادرید خواهد پیوست که این رقم به منزله رکورد جدیدی در بازار نقل و انتقالات فوتبال دنیاست.
اين احتمالا gf جديديشه دي:نقل قول:
1 پرز قبلا گفته بود كه نميخواد از شانسلونا بازيكن بگيرهنقل قول:
2 تورس گفته كه ويا دوست داره پيش اون تو ليور بازي كنه
حالا معلوم نيست كدومش درست ياشه
اما در هر صورت رئال بايد از بين وبا و ايبرا و بنزما يكي رو بگيره
نه بابا پاریس هیلتون الان صاحب هتل های زنجیره ای هیلتون بید دیگه ! ارث رسیده بهش!نقل قول:
اين احتمالا gf جديديشه دي:
نه بابا؟ شوخي ميكني؟ دي:نقل قول: