خب حالا ما بايد چيكار كنيم پاشيم بريم گوشي رو بفروشيم ؟
اخه گوشي كه امنيت نداره به چه درد مي خوره ؟
Printable View
خب حالا ما بايد چيكار كنيم پاشيم بريم گوشي رو بفروشيم ؟
اخه گوشي كه امنيت نداره به چه درد مي خوره ؟
کا810 کجاش قشنگه؟ کا 770 بهتر نیست؟ تفاوت کا770 با کا800 چیه؟نقل قول:
ببينيد من اينجا چي پيدا كردم خب اگه شما ميگيد چنين برنامه اي وجود نداره پس اين چيه ؟ كلاهبرداريه ؟
اينجا رو ببيني
نقل قول:
کد:http://www.eforosh.com/mobile/69/27858?q=%DA%AF%D9%88%D8%B4%D9%8A
دوست من خالي بستن كه عيب نيستنقل قول:
شما مطمئن باش اگر چنين چيزي وجود داشت يك روزه تو كل كشور پر ميشد.
موفق باشي
حالا من پيگيري ميكنم ببينم درسته يا نه ؟
اگه حقيقت داشت خبرتون ميكنم
يعني هيچ امكاني نداره كه برنامه نويسايي هم كه با اين برنامه نويسي اشنايي دارند چنيم برنامه اي بنويسند ؟
دوست من زبان برنامه نویسی شده گوشی شما جاوا هست و در این گونه زبان ها شما قادر به دستور دادننقل قول:
به کل برنامه رو ندارید ... چنین نر افزاری یا برنامه ای که شما میگید باید بتونه به جاوای گوشیتون دستور بده که همچین چیزی وجود نخواهد داشت ... اما در مورد سیمبیان ها مسئله فرق میکنه شما قادر هستید به کل سیستم انواع و اقسام دستور ها را با برنامه های مختلف بدهید ... پس در نتیجه چنین برنامه ای وجود نداره!...
موفق باشی
خب ديگه خيالتون راحت گوشي رو ميكوبم به ديوار ميرم يكي ديگه ميگيرم ولي حيف شد دوربينش خيلي عالي بود از ظاهرش هم خيلي خوشم مياد ولي حيف .....
انا لله و انا اليه راجعون
گوشي به لقا حق پيوست
دوستان من یه کا800 امروز دوستم گرفت شماره سریالش اخرش یه 41 اضافه داشت ولی رو جعبش نبود یعنی 17 شماره سریال بود
با سلام دوستان من تازه این گوشی و گرفتم
ولی وقتی یه نفر به من اس ام اس میزنه اسمشو که تو لیست مخاطبا درست وارد کردم البته به فارسی به صورت بر عکس رو گوشی میزنه مثلا علی و میزنه "یلع" اگه ممکنه من و راهنمایی کنید
ممنون
»همترین فرقش نداشتن فلش زنون. همین یه دونه بسه برای کل گوشی.نقل قول:
در ضمن میتونید از گزینه های مقایسه در سایت جی اس امم آرنا استفاده کنید