خداییش این MiniNova ر*ی*د به حال تمام مردم جهان... یکی از معدود سایتای خوب تورنت بود (البته به پای tpb و demonoid نمیرسید)... یعنی چی آخه...؟؟؟ اصلاً اصول تورنت با کپی رایت نمیخونه حالا مینینوا رفته سراغ محتوای کپی رایت دار و ارائه خدمات به شرکت های بزرگ برای انتشار برنامه هاشون (حتی سرورای سیدر هم ساخته که برای فایلای شرکتا Auto Seed میکنه و تضمین میکنه که seed داشته باشن)...!!!
نقل قول:
سلام
سر سايت دمونوئيد چي اومده ؟
من چند وقته هرچي ميزنم يه پيغام خطا مياد ؟
كسي ميدونه چي شده ؟
نقل قول:
تحت کد نویسی دوباره است و به زودی برمیگرده.
کدنویسی ای درکار نیست... یه عده از خدا بی خبر بلانسبت ر*ی*د*ن به سایتشون و آنچنان داغونشون کردن که کل سیستمشون پکید و اینجور که میگفتن اونی که میتونه این مشکل رو حل کنه زیاد در دسترس نیست و الانم که اومده توی دسترس، میگن که بک آپ دیتابیس چون یه ذره قدیمیه ممکنه تورنتای حتی چند ماه آخرم نباشه توش...!!! یه جوراییم به نظر میاد که اشتیاق زیادی به بازگردوندن سایت ندارن... خدا کنه زودتر برگردن...
البته الان یه ماهه که ترکرای demonoid باز دوباره راه افتادن که واقعاً دنیای تورنت رو از کمبود seeder نجات داد...
امیدواریم هر چه زودتر قوی تر از همیشه برگردن... :13:
نقل قول:
سلام به دوستان
من بعد از 16ام که سروریسم تمدید شد با تورنت مشکل پیدا کردم .
وقتی توی سایت utorrent هم چک میکنم میگه به نظر میرسه پورت بسته است.
سرعتم هم متوسطش میشه 4Kb/s .
ولی تو دنلود منیجر سرعت 30Kb/s هست .
(سرویس مال شرکت شاتله)
میخواستم ببینم :
1-این مشکل رو کسی دیگر نداره
2-چطور حلش کنم؟
توی Firewall ت تغییری ایجاد نکردی اخیراً...؟؟؟ Firewall سیستمت رو خاموش کن ببین بازم مشکل داری یا نه...!
------------------------------------------
درضمن از افراد آگاه، خبرهایی به گوش رسیده که aXXo میخواد برگرده ولی با توجه به اینکه MiniNova که به کل گند زده به سرویسش (حتی یوزر aXXo رو پاک کرده) و سایت اصلی یعنی Demonoid م که وضعش داغونه، یا به یه سایت دیگه کوچ خواهد کرد یا اینکه منتظر خواهد موند تا دمونوید دوباره راه بیفته... بنابراین میشه نتیجه گرفت که دمونوید مدت زیادی دیگهخ اینطوری نخواهد موند و دوباره زنده میشه... امیدواریم... Amen