واسه من چرا نمیشه واقعا میخوام ببینم چرا اتفاق نمیفته هر روز 2 تا 3 دست میزنم
Printable View
واسه من چرا نمیشه واقعا میخوام ببینم چرا اتفاق نمیفته هر روز 2 تا 3 دست میزنم
به نظرم رو کیت ها کار کنن موقعع شادی گل شورت از وسط لباس میزنه بیرون البته pes رو اینا خیلی کار میکنه مطمئنم سال بعد درست میشه
دنی آلوز مدل 2014 :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی رو 1050*1680 هیچ باگ و هیچ مشکلی نداشت اما وقتی گذاشتمش رو 768*1024این تنها باگی بود که ازش دیدم . لپ مطلب این که اگر بازی رو روی یه سیستم قوی اجرا کنید آرزوی دیدن باگ تو دلتون می مونه ....:n16:
این صحنه ها کم و بیش تو هر بازی ای پیش میاد بالاخرهنقل قول:
مثلا تو همین بازی ف.ی.ف.ا 14 ببینید این صحنه رو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پا فرو رفته تو توپ:n09:
گفتم که با اون کیفیت تنها باگی بود که ازش دیدم . :n05:نقل قول:
من تو نسخه های قبل این بازی (ف) باگ هایی مثل زیر زمین رفتن بدن بازیکن دیدم :n08:
بچه ها چرا اینقدر در مورد باگ داشتن یا نداشتن بازی بحث میکنید صد در صد بازی باگ داره چون موتور بازی کامل تغییر کرده این بازی واسه سال بعد خیلی بهتر میشه من خودم روی 1920*1080 بازی میکنم باگ هم کم و بیش میبینم ...ول کنید این قضیه رو بگید dlc کی میاد که 1000 چهره و از این چیزا داره؟
راست میگی . :n02:نقل قول:
چو pes نباشد تن من مباد
حالا واقعاً هزار تا چهره داره ؟:n13:
دوستان کسی از میزان فروش pes 2014 آمار دقیق داره بگه !؟
فروشش نیبت به نسخه قبل بیشتر بوده یا کمتر !؟
هه واقعا خنده داره شما داری این دوتا یاگ رو با هم مقایسه میکنی؟!! اون فقط پاش رفته توی توپ شما توی 2 تا تاپیک 10 بار گذاشتی اون یکی رو داشته باش دنی آلوز نصفه شده! پای یارو رفته تو حلقش یا اون یکی دیگه که من گذاشته بودم، لمپارد دم در آورده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نمرات و متا هم که خیلی پایینه اکثر نگاه ها به سمت بازی منفیه و...
من اگه الان مسترلیگ شروع کنم و بعدا پچ بریزم ، تغییرات توی مسترلیگ هم اعمال میشه !؟؟؟؟