کسی گیرنده دیجیتال برایت خریده؟
کارش چطوره؟
Printable View
کسی گیرنده دیجیتال برایت خریده؟
کارش چطوره؟
آقا مشهد که تعطیله کلا .
من چند هفته هستش که یه گیرنده واسه کامپوتر گرفتم هر روز دارم تستش می کنم کار نمی کنه . حتی با آنتن هوایی
شاید تنظیمات خاصی می خواد.....نقل قول:
با تلویزیون امتحان کردید؟
بسیار ممنون بابت تصاویر!نقل قول:
اما شما چطور HD Pack 2.5 رو نصب کردید؟ چون سریال میخواد و تا اونجایی که سرچ کردم و دستگیرم شد، سریالش هنوز نیومده.
کرک ProgDVB هم برای من کار نکرد.
آخرین ورژن Pro رو از سایتش دانلود کردم (x64)
اگه بتونید سریال یا کرک این دو برنامه رو در اختیارم بذارید ممنون میشم. :20:
عزیزم هیچ مشکلی در فرستنده دیجیتال نیست. مشکل از سمت شماست. شاید اصلا درایور گیرنده کامپیوتر توسط ویندوز شما شناسایی نشده و هزاران شاید دیگه! مثل قطعی داشتن کابل و یا مرغوب نبودن آنتن (باید آنتن هوایی شاخه ای باند UHF بگیرین که بهترینش حداکثر 10 هزار تومانه!) از آنتنهای گردان برقی و امثال اینها استفاده نکنید چون اونا مال سیستم قدیمی آنالوگه و به گیرنده دیجیتال آسیب میزنه و کارایی هم نداره!نقل قول:
دوست قدیمی من تو بلوار احمد آباد مشهد هست، همین دیروز که افتتاح رسمی در خراسان رضوی بود، بهش زنگ زدم گفت الان کانالهای دیجیتال تلویزیون رو داره میگیره! با ستاپ باکس در پیت مارشال! عزیزم شایعه چرا درست می کنی؟
شما فکر میکنی چون آنتن هوایی هست باید بدون هیچ مشکل و استثنایی بگیره؟!
نه عزیزم.
شاید منطقه شما سیگنال درش ضعیفه بنابراین باید برای تنظیم آنتن وقت بگذاری! من هم الان برم 45 درجه آنتن هوایی خونه مون رو بچرخونم سیگنالم به کلی میپره چون تو منطقه ما به دلیل ساختمانهای بلند و کوتاه و همچنین دید نداشتن به شمال تهران خیلی سیگنال دیجیتال، ضعیف بهمون میرسه!
بنابراین حوصله کن و فرکانس رو روی ستاپ باکس تنظیم کن و برو پشت بوم آنتن رو بچرخون تا خط سیگنال فرکانس مربوطه پر بشه و به بالای 70 درصد بره!
بعدش میتونی از فوتبالهای پخش زنده اروپا نهایت لذت رو ببری. کیفیت شیشه ای بدون کوچکترین برفک و سایه و لرزش و شطرنجی شدن.
سلام ^ ^ قابلی نداشت دوست من.نقل قول:
ورژن های جدید HD Pack مشکل رجیستر شدن دارند پس شما هم مثل من از نسخه های قدیمی تر که مجانی هستند استفاده کنید.
ProgDVB توسط یه برنامه نویس روس نوشته شده و این سالهای اخیر خیلی سر این نرم افزار مته به خشخاش گذاشته که حتما خریده بشه. ما هم که در ایران نمیتونیم این کار رو بکنیم.
تا به حال چندین و چند کرک برای این برنامه بیرون داده شده که اکثرا بعد از مدتی از کار می افتند. بهترین راه رجیستر برنامه ای هست که باید در فولدر برنامه کپی کنینش و ازش روی دسکتاپ یه ShortCut درست کنید. این برنامه کارش اینه که مدت زمان استفاده مجانی که 21 روز هست رو دوباره ری ست میکنه! یعنی اگر فقط مثلا 3 روز به استفاده مجانی وقت باقی مونده باشه این برنامه مجددا به 21 روز ریستش میکنه!
فقط یادتون باشه نباید بگذارین 21 روز تموم بشه و قبل از اتمام اون دوباره روزها رو ریست کنین.
این برنامه قبل از اجرای ProgDVB باید اجرا بشه.
دیگه نکته خاص دیگری نداره... بفرمایید:
کد:http://www.speedyshare.com/files/25484425/ProgDVB_Resetter.zip
از همين usb دانگل ها خريدي؟!نقل قول:
منم تو يزد گرفتم اما روي كامپيوتر هيچ كانالي رو پيدا نكرد...رفتم از يه مغازه پرسيدم گفت كه بعضي از اين usb ها امواجشون با اوني كه صدا وسيما ميفرسته فرق داره:18: و بيشتر تو تهران كار ميكنن نه شهرستان ها!
البته اين درحاليه كه با ست تاپ باكس مشكلي ندارم و راحت كانال ها رو ميگيره...
راستي كسي خبر نداره كي كانال هاش تو يزد اضافه ميشه؟؟من 6 تا كانال بيشتر ندارم!
ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
گیرنده من ایکس ویژن هستش که واسه کامپیوتر گرفتم .
توی بحث های دوستان دیدم بعضی ها گفتن اگه آنتن خودشو کنار پشت پنجره بذاریم خوب میگیره ولی واسه من نگرفت !
با آنتن خودش روی پشت بوم هم نگرفت !
با آنتن تلویزیون خونه هم امتحان کردم نگرفت !
توی احمد آباد و قاسم آباد امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد .
ولی دیگه نرفتم آنتنو بچرخونم . گفتم خیر سرش دیجیتاله
اگه قراره باز برم پشت بوم یکی رو بذارم پایین من بچرخونم اونم هی گرا بده که خیلی خنده دار میشه . عین همون آنالوگ میشه .
با برنامه های TotalMedia 3.5 ، BlazeDTV 3.5 ، CyberLink PowerCinema امتحانش کردم ولی iهیچ شبکه ای پیدا نشد .
ProgDVB رو هم الان امتحان کردم بازم شبکه ای پیدا نشد . گرچه فکر نمی کنم تنظیمات خاصی لازم باشه ولی تنظیماتشو انجام دادم ( طبق راهنمایی که دوستمون داشتن )
اصلا از کجا میتونم بفهمم خود دستگاه سالمه ؟
اسمش اینه
x-vision PCDVB-2100
وقتی به کامپیوتر وصل میکنم میشناستش .
چراغی چیزی نداره که روشن شه ؟
نقل قول:
عزیزم این حرفها رو باور نکن! حرف مغازه دار سنده؟ یا تجربه چندین ساله کاربران اینجا در مورد پخش دیجیتال؟
شما لطف کن مارک و مدل اونی که خریدی رو اینجا بنویس. اگر هم تونستی ازش با موبایل عکس بگیر و بگذار اینجا.
اگر شما تو یزد با مبدل دیجیتال تونستی کانالها رو بگیری با اون USB هم میتونی! فقط باید درایورش رو به ویندوز بشناسونی و بعد نرم افزار پخش کننده کانالهای دیجیتال رو نصب کنی و شبکه ها رو اسکن و بعدش از تماشا و در صورت دلخواه، ضبط همزمان همه کانالها بر روی کامپیوترتون لذت ببری!
مثلا جمعه شب ها برنامه سینمایی -=هفت=- رو به صورت زنده از شبکه سوم میشه تماشا کرد و -=ورزش از نگاه دو=- رو در پس زمینه از شبکه دوم ضبط کرد...
سیستم پخش DIGITAL در همه جای ایران مبتنی بر یک استاندارده: ----T MPEG-4 H.264/AVC
اگر جایی در ایران سیستم دیجیتال درش فعال بشه، هر گیرنده ای که با سیستم بالا سازگار باشه هم صدا و هم تصویر رو به راحتی به صورت دیجیتال زمینی ----T دریافت و پخش میکنه.
در مورد تعداد کانالهای دیجیتال در یزد متاسفانه من اطلاعی ندارم اما با یه تماس ساده با 162 روابط عمومی صدا و سیمای مرکز یزد میشه به جواب این سوال دست پیدا کرد.
این گیرنده ظاهرا نمی تونه زیر 15 ثانیه فیلم ضبط کنه یعنی اگه ضبط رو زیر 15 ثانیه متوقف کنی هیچ فایلی ذخیره نمیشه.نقل قول:
پس فایل هایی که من ضبط کردم حداقل 15 ثانیه است که حجمش 7.4MB میشه.
ولی یه چیزی که من متوجه شدم اینه که وقتی کانال رو عوض کنی و بعد از چند ثانیه (مثلا 5 ثانیه) منو رو بزنی و خروج USB رو انتخاب کنی فایلی روی فلش مموری میمونه که حاوی آخرین چیزیه که دیدی (مثلا همون 5 ثانیه ) ؛ یعنی با این کار میشه کمتر از 15 ثانیه هم ضبط کرد.
این روش زمانی مفید هست که شما یه برنامه رو داری می بینی ولی بعد از مدتی میبینی برنامه جالبی بوده و ایکاش ضبطش میکردی.
(حالت عادی میتونی اونو به عقب ببری ولی نمیتونی از عقب شروع به ضبط کنی و اگه دکمه ضبط رو بزنی از جایی که بطور زنده در حال پخش است شروع به ضبط میکنه و اون قسمت تایم شیفتی که ضبط شده بود پاک میشه.
(بطور خلاصه اگر از منو خروج USb رو بزنی محتوای تایم شیفت روی فلش میمونه)
پس با این روش من یه فایل 3 ثانیه ای ضبط کردم که اونو آپلود میکنم(به همراه یه عکس از منوی مارشال شاید ورژنش با مال شما متفاوت باشه).
در ضمن من مدل 885 رو دارم و فایل های ضبط شده رو با KMplayer میبینم (بدون نصب هر گونه کدک اضافی) و بدون مشکل اونا رو پخش میکنه.
آدرس فایل(1.91 مگا بایت):
[HTML]http://www.mediafire.com/?nub04cna1bfcb3c[/HTML]